» » Goji Bær: Helsemessige Fordeler Og Bivirkninger

Goji Bær: Helsemessige Fordeler Og Bivirkninger

Goji Bær: Helsemessige Fordeler Og BivirkningerHar du vært lurer på om de helsemessige fordelene av goji bær og goji juice? Noen hevder at goji bær er den neste fontenen av ungdom. Men hva er goji berry og kan det virkelig unngå kronisk sykdom? Og tørket goji bær har bivirkninger? Her er svar på dine spørsmål.

Hva er en Goji bær?

Den goji berry er også kalt wolfberry. Det er en lyse oransje-røde bær som kommer fra en busk som er innfødt til Kina. I Asia, har goji bær blitt spist i generasjoner i håp om å leve lenger.

Over tid, har folk brukt goji bær for å behandle mange vanlige helseproblemer som diabetes, høyt blodtrykk, feber og alder-relaterte øyeproblemer. Goji bær er spist rå, kokt eller tørket (som rosiner), og er brukt i urte te, saft, viner og medisiner.

Klikk her for å kjøpe Goji Berry fra offisielle hjemmeside

Fordelene av Goji bær

Forskning viser at spise bær, som blåbær, acai bær, tyttebær, jordbær og kirsebær-tilbyr noen bestemt helsefordeler. Bær som goji berry er fylt med kraftige antioksidanter og andre forbindelser som kan bidra til å forhindre kreft og andre sykdommer, inkludert hjerte sykdommer. Antioksidanter kan også øke immunsystem og lavere kolesterol.

Spise mat som er høy i antioksidanter kan bremse aldringsprosessen også. Den gjør dette ved å minimere skade fra frie radikaler som kan skade celler og skade DNA. Når en celle DNA endres, vokser cellen unormalt. Antioksidanter kan ta bort den destruktive kraften til frie radikaler. Ved å gjøre dette, bidra antioksidanter til å redusere risikoen for noen alvorlige sykdommer.

Goji bær har også forbindelser som er rik på vitamin A, som kan ha anti-aldring fordeler. Disse spesielle forbindelser hjelpe øke immunforsvar, beskytte visjon, og kan bidra til å forhindre hjertesykdommer.

Noen undersøkelser tyder på at goji berry ekstrakter kan øke hjernen helse og kan beskytte mot alder-relaterte sykdommer som Alzheimers.

Andre studier ved hjelp av goji bær saft grunnla fordeler i psykisk velvære og ro, atletisk ytelse, lykke, kvaliteten på søvn, og følelser av god helse. Dette er foreløpige undersøkelser som må gjentas før definitive konklusjoner kan trekkes.

Mens goji bær er en rik kilde til antioksidanter — og tidlig forskning viser en potensielt mektig helsemessig gevinst — det er fortsatt uklart hvordan de stabler opp mot andre bær. Forskere også vet ikke om goji berry kosttilskudd har samme helsefordelene som de faktiske bær.

Klikk her for å kjøpe Goji Berry fra offisielle hjemmeside

Goji bær bivirkninger

Det kan være noen mulig urt-interaksjoner med goji bær. Hvis du tar warfarin (en blod tynnere), kan du unngå goji bær. Goji bær kan også samhandle med diabetes og blodtrykk narkotika.

Også, hvis du har stemt allergier, kan du holde deg unna denne frukten. Når spist i moderering, vises det imidlertid goji bær å være trygg. Spør legen din hvis du har spørsmål.

Goji Bær: Helsemessige Fordeler Og Bivirkninger

Klikk her for å kjøpe Goji Berry fra offisielle hjemmeside

Betydningen av Goji Berry

Goji bær er brukt fra gammel tid i kinesisk Medicare. Goji berry i utgangspunktet refererer til lyse orange–red frukt av vanskelige & woody anlegget (busk).

Goji bær er et kinesisk navn for Lycium babarum. Det er i utgangspunktet kjent som wolfberry i engelsk språk. Det antas at de stammer fra i regioner i Sørvest-Asia & Sørøst-Europa, men nå er det dyrket i alle stater var Kina er den største produsenten. Goji bær er nylig introdusert i de vestlige områdene og kommer ut for å være svært gunstig.

Goji bær er betraktet som en svært næringsrik frukt siden antikken, og blir brukt siden tusenvis av år. På grunn av tilstedeværelsen av fytokjemikaliene som steroler, zeaxanthin, polysakkarider & antioksidanter som Vitamin C, betakaroten, lycopene og lutein, i tillegg til store mengder mineraler som jern, sink, selen, kalsium & kalium, som gir Goji berry sin legendariske benefivial egenskaper.

Goji Bær: Helsemessige Fordeler Og Bivirkninger

Klikk her for å kjøpe Goji Berry fra offisielle hjemmeside
Næringsstoffer til stede i Goji berry i utgangspunktet hjelper i å øke immunitet, lang levetid, lever beskyttelse, eyesight forbedring, etc. Disse bær er nå blitt en av de populære helse mat i de østlige & westernfilmer regionene i verden. Dette er på grunn av det kommende ryktet som en anti-aldring medisin. Goji bær inneholder store mengder av vitamin C, vitamin A & antioksidanter av alle matvarer.

I utgangspunktet ser det som en scarlet bær som ligner til en rosin (når tørket). Det smaker som en mild, søt smak ikke ulikt en tranebær & en rosin. Det er slags chewy i naturen. Siden bærene er veldig delikat, de er plukket fra trærne på Mattene snarere enn få plukket opp fra bakken, å unngå kvalitetsforringende. De blir deretter holdes tørking langsomt i skyggen.

Goji bær kan spises som en mat enten brygget i en te eller rå. Det er mindre søt sammenlignet med rosiner & er tørrere. Kommersielt, er det i utgangspunktet tilgjengelig i form av tørket pulver eller juice; Det er også tilgjengelig i form av tørr frukt. Det er også brukt som en ingrediens i suppe i Kina. I Kina er dens blader og unge skudd spist som bladgrønnsaker.

Faktisk er er Goji berry også brukt til å produsere en kinesisk vin. En Goji berry juice er en av de beste og sunneste og enkleste måtene å nyte Goji berry. Saften av Goji bær er svært nyttig og viktig. En terapeutisk dose av ca 1 til 4 ganger om dagen er anbefalt av legen slik at menneskekroppen kan trekke ut alle nytte og næringsstoffer ut av det. Som bær blir nylig lansert i stater som USA og Europa, er de fremdeles på en måte av å oppdage fordelaktige egenskaper av disse fantastiske frukt.

Mange vitenskapelige eksperimenter & studier har vært gjennomført for å vite om de helsemessige fordeler & bruk av Goji berry, og tallrike studier blir utført i vår tid. Vi er forventet å vite mer om disse fantastiske lille bær som stammer fra fjellene i Tibet.

Klikk her for å kjøpe Goji Berry fra offisielle hjemmeside