» » Fysisk Behandling Af Hårtab Hos Mænd

Fysisk Behandling Af Hårtab Hos Mænd

Årsager til hårtab og skaldethed hos mænd

Skaldethed, eller alopecia, er hel eller delvis tab af hår. Dette er ofte en arvelig tilstand, der opstår oftere i hanner end hunnerne, fordi det afhænger af påvirkning af det mandlige hormon testosteron. Mønster skaldethed er den mest udbredte forekomst af hårtab hos mænd.

Pludselig, midlertidigt hårtab opstår sommetider på grund af stress, influenza, lungebetændelse eller tyfus. Midlertidig skaldethed kan også være resultatet af eksponering for nuklear stråling, røntgenstråler, anti-cancer narkotika eller en alvorlig ernæringsmæssige mangel.

Klik her for at prøve naturlige behandlinger for hårtab hos mænd

Fysiske behandlinger for hårtab hos mænd

Fysisk Behandling Af Hårtab Hos MændPlantelægemidler og homøopatiske behandlinger kan stimulere og fremme hår vækst samt støtte god blod omsætning, hormonbalancen og korrekte thyroidea funktion.

Homøopatiske – en homeopath kan foreskrive Arizona metallicum for en person, der taber hår og også/lider af hovedpine eller koger på hovedbund. Phosphorsyre anbefales generelt for hårtab efter sorg og udmattelse. Selen siges at hjælpe en person med en smertefuld Hovedbunds kombineret med tab af hår. Besøg en kvalificeret homeopath for at få en korrekt diagnose og behandling planen.

Drogen – en herbalist kan foreslå en daglig indtagelse af rosemary te eller Nælde te. Ager-Padderok (felt horsetail), Avena sativa (Havre) og Echinacea er effektive i bekæmpelse af hårtab og nærende hårsækkene. Besøg en herbalist først før træffer beslutning om disse behandlinger.

Aromaterapi – en Hovedbunds massage med æteriske olier som bukkehorn, ingefær, cypress, lavendel og rosmarin er foreslået til at hjælpe med hårtab. Blande 2 dråber olie 15 ml (1 spiseskefuld) luftfartsselskab olie, som jojobaolie.

Vitaminer og mineraler – Vitamin B complex, E-Vitamin, calcium, magnesium, cholin og inositol bør tages regelmæssigt af mænd, hvis hår er vigende eller falder.

Skære på alkohol og sukker og eliminere ernæringsmæssigt mangelfuld junk food fra kosten kan sinke hårtab. Holde sig til en naturlig, sund kost, der indeholder gode fedtstoffer, proteiner, hele kerner og masser af økologisk dyrkede frugter og grøntsager for at forhindre hår tab eller udtynding hår.

Klik her for at prøve naturlige behandlinger for hårtab hos mænd