» » Fizične Načine Za Povečavo Ali Izboljšanje Vaše Prsi

Fizične Načine Za Povečavo Ali Izboljšanje Vaše Prsi

1. Prsi masaža Če imate majhne ali srednje velike prsi, lahko povečate velikost ali izboljšanje oblike in čvrstost vaše prsi skozi različne metode naravnih prsi širitve npr prsi masaža. Deluje čarobno kot masaža telesa!

Prsi masaža pomaga spodbujanje zdravega prsi rasti in olajšanje prsi ton, poleg izdelavo prsi, prilagodljiv in trdno.

To je en način, ki vam pomaga pri ustvarjanju fantastično bankrot. Ta, dojke masaža počne, oblikovanje, tonika in spodbujanje rasti prsi in okolici prsi. Prsi masaža dejansko pomaga, da vaše prsi, bolj privlačna in še večja in je tudi lep način se zaveda, zdrave, ali nezdrava stanje vaše prsi. To je zato, ker jih redno masažo vaše prsi, lahko postanejo morebitne grudice ali območij, ki označujejo raka dojke. Prsi masaža je tudi rekel, da pomaga preprečiti raka dojke.

Lepota parlors in masaža parlors, zlasti v Aziji, so uporabili prsi masaža zdravo obliki limfna drenaža, prsi rasti. Se uporablja tudi kot post operative terapija za ženske, ki so doživeli prsi kirurgija, mastectomies ali stisko v okolici prsi. Da, saj prsi masaža pomaga taline brazgotina tkiv in spodbujanje regeneracije tkiva in celjenje poleg daje ženske nazaj svoje ženskosti, zaupanje in mir uma, tako kot druge oblike masaža telesa.

Poskusite najboljše naravno prsi širitve
2. Zeliščni prsi širitve Znaten delež žensk, ki opravljajo prsi masaža za povečanje polnost in privlačnost svojih prsi uporabite tudi poseben zeliščni kreme za pomoč razširiti, podjetja in tona njihove prsi. Na ta način, zeliščni prsi širitve v kombinaciji z prsi masaža popravil Progib prsi ali prsi, ki so v obliki.

Ena priljubljena zeliščni sestavina je videl palmetto. Semen je tudi rekel za povečanje ženske estrogena vsebine. Grško seno, divje jam, sojina, ginsenga, regrat in osat blagor tudi dejal koristne v prsi širitve in izboljševanja.

Čebula se tudi dejal, da je koristno pri povečanju ali izboljšanje prsi. Sveže čebula sok z medom in kurkumi v prahu je dejal narediti trik. Mešanica se uporablja Masiranje prsi potrdile drooping prsi in preprečuje Progib prsi. Ko prsi so bile gnetene s to mešanico, ženska lahko svetuje nositi modrc ves dan ter čez noč pred kopalnih naslednji dan.

Mnoge od teh proizvodov zeliščni dodatek mogoče kupiti v obliki tabletke, ki jih naredi ni težko sprejmejo v telo. Dobite lahko tudi v obliki kapsule, kreme, losjoni, mila in aromatske sveče.

Vendar pa večina zdravniki pravijo, da dojk genetsko določena in lahko le okrepi z vajami. Tako so odvrača od uporabe zeliščnih dodatkov, da take dodatke motijo telesno presnovo.

Poskusite najboljše naravno prsi širitve
3. Dojke širitvi tablete Veliko žensk, ki trdijo, da pri čemer nekatere vrste tablete da njihove rastejo večje prsi. Vendar pa je argumentirano ali povečanje dojk, začasno ali trajno. Nekateri pravijo prsi vrniti na prejšnjo velikost, ko so prenehali z uporabo tablete. Vendar pa ustvarjalci dojke širitvi tablete zahtevka, ki te tablete poveča velikost prsi za eno ali dve palcev treh mesecih uporabe. Ti zeliščni tablete so rekli, da vsebujejo sestavine, ki dela s spodbujanjem receptorje estrogena v tkivu prsi, zato trajno pretehta prsi.

Proizvajalci teh tablet zahtevek tablete spodbujati proizvodnjo estrogena v telesu, ženske, enako estrogena proizvedenih med nosečnostjo. Prsi živilom tako, kot bi jih, med nosečnostjo, vendar brez proizvodnje mleka.

Opozorimo, vendar. To je misel, da nekatere od teh tablete so lahko nevarni za zdravje. Še enkrat, ni zagotovila uèinkovitost tablete.

Poskusite najboljše naravno dojke širitvi tablete
4. Dojke širitvi kreme Prsi širitve kreme so včasih uporablja v kombinaciji z tablete dojke širitvi ali neodvisno uporablja za povečanje velikosti in trdnosti prsi. Ustvarjalci dojke širitvi kreme trditev, da so oblike prsi in izboljšanje ton in teksturo kožo okoli prsi.

Sestavin, uporabljenih pri izdelavi dojke širitvi kreme vsebuje kot stearic kisline in askorbinska kislina, alge ekstrakti, kamilica, sivka, žajbelj, olja kot avokadovo in jojoba glicerina, metylparaben, propilparabena, fenoksietanola, sabal, damiana, blagor osat, kave kave, regrat sveža zelenjava koren, motherwort in številne druge.

Večina dojke širitvi kreme so rekli, da vsebujejo enake sestavine, kot so tablete in zato so predvsem namenjeni za ohranjanje sprememb, dosežen z tablete. Nekatere ženske, ki so uporabili dojke širitvi kreme trdijo, so dobili večje prsi trdnejših tkiva, ki vljudno shranili iz jemanja kirurgije dojke širitvi ali izboljšave.

Vendar pa občutljivost na prsi je dejal, da se stranski učinek na kreme. Za najboljše rezultate, priporočamo, da dojke širitvi ali izboljšanje kreme uporabljati samo začasno za ne več kakor 45 do 90 dni.

Poskusite najboljše naravno prsi širitve
5. Konstanta sesanju in miluje prsi. To je res bolj za mit še posebej v nekaterih afriških družbah. Tradicionalno je verjel da če fant nenehno acaricio ali zanič prsi punco bolj pogosto kot ne, ali če ženska je zelo spolno aktivna, ji prsi težil raste večji. Z drugimi besedami, če človek ali ljubimec, lahko uporabite njegovih ustnic, jezika in roke na nenehno delo njegov ženske prsi, samo morda rastejo večje. Vendar pa tega mita, ki je podobno kot materino masaža zgoraj, je še, da se znanstveno dokazani.

6. Zdravo prehranjevanje, pitje in življenjskih Prsi so prav tako dejal, da izboljšati ali razširjeni z izboljšanjem ženske prehrane, lifestyle, splošno zdravstveno in duševno ustave. Ker prsi so zgolj maščobnega tkiva, prekriti s kožo, zdravo življenje in prehranjevanja bi brez dvoma izboljšati kakovost prsi tkiva in kože.

Živila, ki so bogate s vitaminov A, C in e zagotavljajo zdravo kožo in tako olajša izboljšanje prsi. Pitje veliko vode tudi pomaga pri izprazniti, toksinov iz telesa je ženska in izboljša stanje njene materinem tkivu. Poleg tega živilih, kot so koromača semena in videl palmetto spremeniti ravnovesje hormonov v sistemu, je ženska, ki vodi k sprostitvi višjih ravni estrogena. Povečanje ravni estrogena zaradi teh živil tako spodbuja rast prsi.

Nenazadnje je treba biti zelo previdni pri uporabi naravne metode dojke širitvi ali izboljšanje, ker ni nobenega jamstva, da bo delo. Poleg tega nekateri celo lahko nevarni za zdravje. Še enkrat, kaj dela za eno žensko ne sme delati za drugo žensko saj telo ustave razlikuje od osebe do osebe. Torej ste do študija telesu zelo dobro prvi, preden izberete katero koli metodo. Tudi previdni z daleč Napregnut, ekstremne ali neobičajni načini prsi širitve kot vakuumske črpalke in Hipnoza. Čeprav nekateri pravijo, da delajo, njihovih terjatev ne podpira medicinske znanosti.

Poskusite najboljše naravno prsi širitve