» » Férfiak Hajhullás Tünetei

Férfiak Hajhullás Tünetei

Bevezetés

Férfiak Hajhullás TüneteiAndrogenetic szőrhullás vagy közös male pattern baldness (MPB) számlák hajhullás a férfiak több mint 95 %-át. Harminc-öt férfiak kétharmada kor a bizonyos mértékű tapasztalat érzékelhető hajhullás és ötven éves korára férfiak mintegy 85 %-át van-e az jelentősen ritkítás a haj. Emberek ki elszenved-val male pattern baldness körülbelül huszonöt százaléka a fájdalmas megkezdéséhez, mielőtt a kort, huszonegy.

Társadalmi meggyőződés ellentétes a legtöbb férfi, aki szenved a male pattern baldness rendkívül elégedetlen azzal, hogy helyzetük, és nem csináltam semmit módosíthatja azt. Hajhullás befolyásolja a haj elvesztés sufferer élet minden aspektusa. Hatással van a személyek közötti kapcsolatok, valamint a szakmai életének e szenvedést. Ezért nem ritka, a férfiak módosíthatja azok karrierlehetőségeinek haj veszteségeik miatt.

A haj Los társulási felismer hogyan pusztító male pattern baldness férfi életkortól függetlenül lehet, és létrehozta a források emberek teljesen objektív haj elvesztés kérdésekre adott válaszok.

Ajánlatos létrehozni keresi meg a beállításokat, a yellow pages vagy kereskedelmi honlapokon keresztül. A termékek és szolgáltatások a sebezhető haj elvesztés fogyasztónak értékesített több száz, de jelenleg nincs haj elvesztésének megelőzése vagy leállítása Klinikailag bizonyított csak két jóváhagyta FDA-termékek. Ezen kívül csak egy maroknyi surgeons hajt sebészeti hair restauration state of the art szabványoknak.

Kattintson ide a megtekintéshez a legjobb haj elvesztés-kezelés

Férfiak hajhullás tünetei

Hajhullás az emberek túlnyomó többsége feladata a androgén szőrhullás vagy male pattern baldness (MPB). Bár vannak sok lehetséges okok emberek elveszítik a haját, beleértve a súlyos betegség, egyes gyógyszerek és ritka esetekben nagyon stresszes események reakció örökítőanyag a legtöbb hajhullás férfiak be lehet olvasni.

Mi male pattern baldness szenvedők ténylegesen öröklésénél is a Dihydrotestosterone (DHT) genetikai érzékenységű haj folliculusok. Haj folliculusok, amely érzékeny lenne DHT kezd miniaturize, minden egyes érintett hajhagymákat élettartamot lerövidítése. Végül ezen érintett folliculusok stop Kozmetikusan elfogadható haját előállításával.

Male pattern baldness általában jellemző az az időpont, amikor a egy receeding hajszálvonal és ritkuló crown. Ezeken a területeken, beleértve a templomok és középső harmadának fejbőr haj tűnnek a legérzékenyebb DHT. Ez minta végül előrehaladtával a fejbőrbe, így csak egy rim teljes felső egész hangsúlyozottabban baldness-ba vagy “ patkó ” MPB speciális szakaszában fennmaradó haj minta. Az egyes emberek, még akkor is, a fennmaradó rim szőr a DHT hatással lehet.

Kattintson ide a megtekintéshez a legjobb haj elvesztés-kezelés

Egy közelebbi pillantást DHT

Dihydrotestosterone (DHT) egy származtatott, vagy a tesztoszteron mellékterméke. Tesztoszteron DHT konvertálja az enzim a hajhagymákat olaj mirigyek tartott 5-alfa-reductace II. típusú támogatással. Male pattern baldness teljes genetikai folyamat nem teljesen érthető, míg tudósok tud, hogy DHT csökken-e a haj folliculusok, és hogy amikor DHT elfojtott, haj folliculusok tovább gyarapodhatnak. A hormon haj folliculusok, amely érzékeny lenne DHT annak érdekében, hogy az érintett follicle megvalósít folyamat hosszabb ideig kell kitenni. Ma a megfelelő beavatkozást ezt a folyamatot is lelassult vagy is leáll, ha megfogott korai elég.

Kattintson ide a megtekintéshez a legjobb haj elvesztés-kezelés