» » Detox диета: е Detox диета план точно за вас?

Detox диета: е Detox диета план точно за вас?

За да Detox или не, за да Detox?

Detox диета: е Detox диета план точно за вас?Detox е чудесен начин да се чувстват уверени в бикини или рецепта за бедствие? Ето как да разберете дали detoxing е точно за вас. Когато първо отидох в частна практика, detoxing е счита екстремни и поради липса на по-добра дума, "fringy." Но през последните няколко години, думата "детокс" пое ново значение. Сега, тя изглежда да е термин за описание на някаква намеса, която получава нежелана и да спомага за възстановяването на тялото към по-добро състояние на равновесие. Изглежда, като че всеки човек има скок на борда!

Какво е определението за Detox диета?

Detoxes може да бъде относително основни, от просто изрязване на алкохол, кофеин и преработени неща (бяло брашно, захар, изкуствени съставки, и т.н.), до направо екстремни, като течност само режими.

Предимства на детоксикация

Основното предимство на основен detox е, че тя елиминира неща, вие трябва да се опитва да ограничи или да се избегне все пак. Извършване на "забрана" определени храни могат да бъдат чудесен начин да позволи на тялото ви да изпитат какво е усещането да си вземе почивка от неща като алкохол и захар. Докато вие не може да спадне много на тегло на основния detox, вероятно ще усетите по-леки, по-енергична, "чист" и мотивирани да останат здрави песен.

Щракнете тук, за да купуват Малина detox диета хапчета

Когато детоксикация може да стане опасно

По-крайно detoxes от друга страна, особено тези, които елиминират твърда храна, са друга история. Тъй като няма да приемат в достатъчно въглехидрати, вие ще разрушават тялото си на гликогена, въглехидрати socked далеч във вашия черен дроб и мускулна тъкан. Това само може да доведе да се хвърли на 5 до 10 килограма само за няколко дни, но че загуба няма да бъде тялото мазнини, и тя може да дойде десен обратно веднага, щом ви се върне към обичайното си ежедневие.

Друг голям проблем с течност почиства е те обикновено не предоставят протеин или мазнини, две сграда блокира вашите нужди на тялото за постоянно ремонт и изцеление. Консумирането на твърде малко от тези основни хранителни вещества може да доведе до загуба на мускулна и по-слаба имунна система. Психологически загуба на тегло бързо може да бъде истински високо, но накрая липсата на храненето може да се изравнят с вас, обикновено под формата на нараняване, настинка или грип, или просто чувство тичам надолу и изчерпани.

Detox диета: е Detox диета план точно за вас? Детокс в най-новата ми книга е по средата. Тя включва четири прости хранения на ден, направени от само пет цели, твърди храни: спанак, бадеми, малини, органични яйца и органични кисело мляко, или веган приятелски алтернативи (както и естествени подправки да смърч нещата и обороти на метаболизма ви). Избрах само пет храни, защото исках детокс да бъде изключително проста – лесно да пазаруват за, лесни за разбиране и лесно да се направи. Също така, тези конкретни храни осигуряват комбинация от протеини, добри въглехидрати и здравословни мазнини, така че няма да можете да лишава тялото си по време на детоксикация – и всеки е доказано научно за специално подпомагане на загуба на тегло.

Щракнете тук, за да купуват Малина detox диета хапчета

Пет дни бързо напред

По време на този 5 ден бързо напред ядете точно същите четири хранения на ден, направени от определени части от тези пет храни в определено време: първата в рамките на един час на събуждане и другите разстояние не по-рано от три и не повече от пет часа една от друга. В моя опит много облекчена, тесен, повтарящи се план като това може да осигури големи физически и емоционални рестартиране.

До 5-ти ден много хора забележите, че глад за солено, мазни или сладки храни изчезват, и те започват да се ценят естествената вкусове на цяла храни. И когато всички решения за какво точно да яде, колко и кога са направени за вас, не може да действа на емоционални, социални, екологични и обичайното хранене води.

Detox диета: е Detox диета план точно за вас? Това само може да бъде невероятно мощна помага да проучи връзката ви с храна, така че можете да започнете да се превърне това (например, нарушаване на цикъла на хранене поради скука или емоции). До края на пет дни можете да хвърлят до осем паунда.

Важно е да се отбележи, че detoxing не е за всеки. За някои хора дори да мисля за само на цените може да засили апетита или, доведе до отскок преяждане. Ето защо ми бързо напред направих по избор (има тест в книгата да ви помогне да решат дали е точно за вас). Например ако сте вида на човек, който паника при мисълта, че се постави на Забранения списък на храни, detox сериозно могат да аванс.

Щракнете тук, за да купуват Малина detox диета хапчета

Правя това, което е точно за вас

Така че дъното ми ред съвети за да detox или не, за да detox: не се чувствам като това е е нещо, което трябва да се прави само защото е популярен. Но ако наистина може да използвате чисто и решите да опитате мина или всеки друг един, следвайте тези две основни правила:

  • Мислете за detox като един преходен период или скок старт за здравословен план. Това не е дългосрочно "диета" или начин на Конфекциониране за всяко прекаляване. Първи в един цикъл на непрекъснато преяждане тогава detoxing не е здравословно, физически или емоционално.
  • Слушайте тялото си. Вие трябва да се чувстват светлина и зарежда, но твърде строги detox може да ви оставят усещане слаб, немощен, замаяни, ексцентричен и главоболие податливи. Ако не се чувствам добре, промените плана по-добре нуждите на тялото си.
В крайна сметка всеки детоксикация трябва да се чувствам като трамплин за по-здравословен път, не е наказание.

Detox диета: е Detox диета план точно за вас?

Щракнете тук, за да купуват Малина detox диета хапчета