» » Cum Să Dezintoxicare Corpul Tău?

Cum Să Dezintoxicare Corpul Tău?

Cum Să Dezintoxicare Corpul Tău?Mulţi experţi cred că toxicitate excesivă a corpului creează o gamă întreagă de boli grave, de osteoartrita (în cazul în care toxinele se stabilească în articulaţii), de la boli de inima, cancer si diabet. Pentru a preveni această boală trebuie să fie în ton cu corpul tau, conştienţi de starea şi nevoile sale, şi se angajează să oferindu-vă un bun, aprofundată interne spring-clean cel puţin o dată un an.

La acel moment, de asemenea, pune în aplicare mănâncă bine şi de a exercita obiceiurile care va ajuta la prevenirea acumularea de un stat toxice din nou. O spring-clean pentru corp este o parte esenţială a oricărui sistem preventive de îngrijire a sănătăţii.

Mod ideal să dezintoxicare corpul tău este de a începe cu un rapid de 24 de ore, dacă vă simţiţi la el şi nu sunt în orice medicamente. Cereţi sfatul medicului dumneavoastră sau nutritionist pe dacă nu sunteţi sigur. Alege o zi când nu este necesar să fie foarte activ – preferabil o zi când aveţi sunt nu fizic contestat.

De asemenea, trebuie să bea o mulţime de lichid în timpul un rapid, ca deshidratarea nu trebuie să fi permis, dar bea numai apă sau apă caldă şi suc proaspăt de lămâie. Pentru ajutor de curăţare interioară, un obicei foarte bună de sănătate este atât începe şi încheie ziua cu o băutură de apă caldă şi suc proaspăt de lămâie. Acest lucru are un efect de curăţare pe ficat şi rinichi, precum şi restul de sistemul digestiv.

După prima etapă în programul de dezintoxicare, repede 24 de ore, ideea este de a mânca alimente la fel de mult posibil pentru restul săptămânii. Fructe şi legume nu sunt numai mai usor alimente pentru organism pentru a digera şi mijloc de a obţine majoritatea nutriţie din alimente, dar ei au, de asemenea, un efect de curăţare genial pe corp. Mancare gatita este mai complicat pentru sistemul digestiv; alimentare nefierte îmbunătăţeşte metabolismul şi întăreşte sistemul imunitar. În loc de o constituţie lent lent, organism constată nivelul său cel mai bun pentru performanţe de vârf.

Click aici pentru a cumpara DetoxPlus de la site-ul oficial
Conţinutul ridicat de fibre de fructe şi legume este excelent pentru înroşirea feţei reziduurilor toxice din organism. Dacă încercaţi aceasta abordare, veţi vedea o îmbunătăţire în starea generala de sanatate, cu multe simptome minore neplăcut să dispară cu totul. Dacă suferiţi de erupţii cutanate, dureri de cap sau boli de inima, vă datorez la tine pentru a construi corpul cu materiale de dreapta.

Cum Să Dezintoxicare Corpul Tău?Încercaţi să cumpere produse care este la fel de proaspete, puteţi să-l şi cumpăra fructe organice şi legume în cazul în care este posibil, acestea au în mod evident mai puţine toxine. Un zarzavagiu bun va avea, de obicei, mult mai proaspat de fructe şi legume decât lanţurile de supermarketuri mari. Student în anul întâi bine, cea mai mare valoare nutritivă. Ierburi proaspete sunt, de asemenea, plin de proprietăţi sanatoasa, deci utilizaţi-le din belşug. Ideal, desigur, este să crească plante şi legume dumneavoastră, dar acest lucru nu este posibil pentru majoritatea dintre noi.

Când cook legume, amintiţi-vă că multe vitamine şi minerale sunt distruse de căldură în bucătărie. Când am fiert legume, nutrientii sunt chimic în apă şi turnat departe în jos de scurgere.

Deci, ori de câte ori este posibil, uşor de aburi sau se amestecă-prăji legume pentru doar câteva minute în schimb, până când sunt licitaţie – dar numai doar-pentru a păstra lor bunătatea hrănitoare. De asemenea, scopul să mănânce o varietate de fructe, salata şi alte legume în fiecare zi.

Click aici pentru a cumpara DetoxPlus de la site-ul oficial

Dezintoxicare plan de acţiune

  • Începe dezintoxicare dumneavoastră la sfârşit de săptămână sau în timpul o perioadă de timp, atunci când nu au prea mult care merge on.
  • De mers pe jos de cel puţin 15 minute fiecare zi.
  • Bea cel putin 2 litri de apă pe zi-purificat, distilată, filtrate sau imbuteliat. Puteţi, de asemenea, bea ceaiuri de papadie cafea sau plante medicinale.
  • Au ½ litru de suc de fructe sau de legume-fie morcovi si mere suc (pot acestea cumpăra două separat şi se combină cu apă de o treime) cu ghimbir ras, sau suc de pepene verde proaspătă-o zi. Carnea de pepene verde este ridicat în beta-caroten şi vitamina C. Semintele sunt bogate in vitamina E, precum şi antioxidant minerale zinc si seleniu. Puteţi face un antioxidant mare cocktail de amestecul de fructe proaspete şi seminte intr-un blender într-o mare-degustare de băutură.
  • Mananca din abundenta: fructe – cele mai benefice fructe cu cea mai mare descuraja potenţial includ caise proaspete, toate fructe de padure, pepeni cantaloupe, citrice, kiwi, papaya, piersici, mango, pepene, struguri roşii. Legume-în special de bune sunt anghinare, ardei, sfecla rosie, varza de Bruxelles, broccoli, varza rosie, morcovi, conopida, castravete, varza, dovleac, spanac, cartofi dulci, rosii, Năsturel şi muguri de fasole.
  • Mănâncă în moderare: cereale-orez brun, porumb, mei, şi quinoa-nu mai mult de două porții pe zi. Peşte – somon, macrou, sardine şi ton – nu mai mult de o dată pe zi. Uleiuri-folosesc ulei de măsline extra-virgin pentru gătit şi în loc de unt, şi uleiuri de seminţe de presat la rece pentru sosuri. Nuci şi seminţe de-o mână o zi de prime, nesărat nuci şi seminţe ar trebui să fie incluse. Alege din migdale, nuci de Brazilia, alune, nuci de Pecan, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, seminţe de Susan şi seminţe de in (in).
  • Evitaţi: toate produsele de grâu, toate carne şi produse lactate (inclusiv ouă), sare şi orice alimente care conţin, hidrogenate (trans) grăsimi, îndulcitorii artificiali, aditivi alimentari şi conservanţi, alimente prajite, condimente, uscate de fructe. Limitele de cartofi la unul parte fiecare alte ziua si banane la o dată la două zile.
  • Nu fi surprins dacă vă simţiţi mai rău pentru câteva zile înainte de a începe să vă simţiţi mai bine. Acest lucru este mai ales probabil dacă sunt eliminarea alimentelor la care vă sunt dependente.
  • Luaţi o doză dublă zilnic de suplimente de multivitamine/minerale calitate, plus două capsule de vitamina C 1000 mg şi antioxidant complex.
Click aici pentru a cumpara DetoxPlus de la site-ul oficial
Cum Să Dezintoxicare Corpul Tău?