» » Cum Antioxidanti Spori Pierdere în Greutate

Cum Antioxidanti Spori Pierdere în Greutate

Cum Antioxidanti Spori Pierdere în GreutatePierderea in greutate poate fi un proces dificil. Acest lucru este în principal datorită faptului că aceasta implică schimbarea obiceiurile de curent şi să adopte un nou stil de viata care uneori poate fi dificil pentru a face faţă. Cu toate acestea, există anumite lucruri pe care le puteţi include în programul de pierdere în greutate care vă pot ajuta să face procesul de un pic mai uşor şi mai rapid, cum ar fi furnizarea organismul dumneavoastră cu antioxidanti.

Antioxidantii elimina radicalii liberi din organism şi de a ajuta pentru a îmbunătăţi metabolismul şi sănătate în ansamblu. Fructe de padure sunt unele dintre sursele naturale cele mai puternic de antioxidanti.

Ce sunt Antioxidantii?

Un antioxidant este o substanţă care reduce sau previne procesul de oxidare prin protejarea celulele organismului de la daune cauzate de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt molecule instabile care lipsesc un electron. Corpurile noastre sunt expuse la gratuit radicalii tot timpul.

Unele surse externe de radicali liberi sunt radiatii (de ex., la expunerea la soare sau raze x), ozon şi protoxid de azot, metale grele (de exemplu, mercur, cadmiu, plumb), fum, alcool, grăsimi saturate, şi substanţe chimice alte şi de poluanţi. Corpurile noastre produc radicali liberi prin efectuarea de activităţi esenţiale imunităţii şi producţia de energie. Radicalii liberi sunt produse de corpurile noastre chiar mai mult atunci când am exercita.

Click aici pentru a cumpara supliment Antioxidant la site-ul oficial

Antioxidanti spori pierdere în greutate

În timp ce este clar Antioxidantii au un efect pozitiv asupra sănătăţii noastre şi ajutor pentru a proteja celulele noastre, acestea nu direct ei înşişi vă ajuta să piardă în greutate. Rolul de antioxidanţi juca la pierderea in greutate este că ele oferă corpului Suport nutritional, trebuie să păstraţi-l puternic şi plini de energie în timpul procesului de ardere a grasimilor.

Cum Antioxidanti Spori Pierdere în Greutate

Cum corpul nostru arde grăsime?

Pentru a înţelege cum antioxidanţi poate ajuta procesul de pierdere în greutate, trebuie să luaţi o privire mai atentă la ce se produce atunci când vom pierde grăsime. În timp ce cei mai mulţi oameni tind să se uite la grăsime ca inamicul lor atunci când acestea sunt supraponderali, este imperativ ca iti dai seama de grăsime este necesar pentru sănătatea noastră. Există două tipuri de grăsime:

1. Esenţiale grăsime – necesare pentru multe functiile organismului, inclusiv reproducerea.2. Stocare de grăsime – esenţiale pentru protejarea unele dintre organele corpului.

Grăsime în corpul nostru este stocată în nostru tesut adipos. Acest tesut conţine lipide care sunt necesare pentru a transforma substanţe nutritive în energie. Celule de grăsime au mai multe funcţii şi una dintre ele este de a stoca toxine care sunt eliberate pe parcursul procesului digestiv. Astfel, atunci când vă reduce grăsime în corpul dumneavoastră, creşte cantitatea de toxine în corpul dumneavoastră şi acest lucru poate duce la unele efecte secundare negative. De exemplu, toxinele suplimentar adesea afectează ficatul, făcându-l să lucreze ore suplimentare, pentru a procesa şi a le elimina. În plus, atunci când moleculele de grasime sunt defalcate, un proces denumit oxidare, eliberarea radicalilor liberi, care poate duce la celule, proteinelor şi ADN-ul daune.

Oxidarea se produce atunci când radicalilor liberi (atomi de instabil) ataca celulele să re-stabilize ei înşişi. Atomii re-stabilized presă mai multe radicalilor liberi şi procesul continuă ca o reacţie în lanţ pe tot corpul, până când radicalii liberi sunt oprite. Corpul va crea propria antioxidanti pentru ajutor oprire reacţie, dar adesea nu este suficient, de aceea ingerarea de alimente sau suplimente bogate în antioxidanţi pot fi benefice pentru păstrarea corpului puternică în timpul procesului de ardere a grasimilor.

Click aici pentru a cumpara supliment Antioxidant la site-ul oficial

Antioxidantii asigura suport Nutritional

Astfel, când să piardă în greutate, tu nu sunt purtători de numai excesul de grasime, se pierde, de asemenea, unele dintre substantele nutritive în corpul dumneavoastră, care sunt necesare pentru a menţine stare bună de sănătate. De asemenea, dacă sunt exercitarea ca parte din programul de pierdere în greutate sănătoasă apoi corpul tau va fi crearea nivelurile chiar mai mare de produse secundare toxice. Prin urmare, antioxidanţi poate ajuta oferi corpul tau cu suport nutritional nevoie în timpul procesului de oxidare, reducerea stresului pe corpul dumneavoastră şi păstrarea nivelului de energie şi metabolismul cât mai mare posibil.

Este important să reţineţi că suma reală de pierdere în greutate care pot fi asociate cu luarea antioxidanti este încă necunoscut. Probabil, această sumă fluctuează între indivizi şi surse de antioxidanti ce consuma. Din perspectiva de sănătate, am tendinţa de a consuma tot de meu antioxidanţi din fructe şi legume, în special fructe de padure. Alege aceste surse peste lua pastile, deoarece aceste surse naturale, de asemenea, tind să fie bogate in fibre, care este bun pentru sănătatea digestiv.

Cum Antioxidanti Spori Pierdere în Greutate

Surse de antioxidanti

Antioxidantii pot fi găsite în anumite vitamine şi minerale şi sunt într-o varietate de surse de alimentare, mai ales anumite fructe si legume. Sunt disponibile sub formă de supliment. Încercaţi să adăugaţi câteva dintre aceste alimente antioxidante pentru dieta ta în fiecare zi: cireşe, mure, căpşuni, zmeură, afine, coacăze, rodie, struguri, portocale, prune, ananas, fructe kiwi, grapefruit, caise, prune uscate, datele, nuci pecan, nuci, alune, seminte de floarea soarelui, varza, varza rosie, ardei, pătrunjel, anghinare, varza de Bruxelles, spanac, lamaie, ghimbir, sfecla, fasole larg, fasolea pinto, soia, orz, mei, ovăz, porumb, cuişoare, scorţişoară şi oregano.

Click aici pentru a cumpara supliment Antioxidant la site-ul oficial