» » Comentarii De Resveratrol

Comentarii De Resveratrol

Comentarii De ResveratrolInteresat să ştie ce resveratrol Comentarii reflectă? Acest articol vă va ajuta să cunosc argumentele pro şi contra de suplimente de resveratrol. Informaţiile furnizate aici se bazează pe rapoartele de consum. Citiţi mai departe, dacă sunt curios. Suplimentele de Resveratrol sunt una dintre cele mai populare anti imbatranire produsele acestui deceniu. Ei au câştigat popularitate imensă după fiind recomandate de mai multe ori pe diferite spectacole precum 60 de minute, Dr. Oz, Barbara Walters, si altele.

Se crede acum că resveratrol, o cheie polifenol din vinul roşu este secretul din spatele Paradox francez, capacitatea de franceză pentru a consuma o dieta inima-înfundarea şi totuşi au o rată foarte scăzută de boală de inimă. Deoarece nu se poate merge pe băut butoaie de vin pentru a obţine o cantitate semnificativă de resveratrol; Suplimente nutritive, care sunt bogate in aceasta vitamina minunat sunt introduse. Acum, să ne aruncăm o privire la ceea ce mass-media într-adevăr spus despre resveratrol şi să ne de lucru pentru a separa faptul de ficţiune.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial

Ce face Resveratrol clienţi spun

Comentarii de suplimente de resveratrol enunţe că în timp ce evaluarea Suplimente, aveţi nevoie să te uiţi la ingrediente, puritate, doza şi înşelăciune.

Înşelăciune Veţi întâlni cu siguranta produse care pretind ca văzut pe 60 minute sau vazut pe Oprah. Nu ar trebui să cumpere astfel de suplimente. 60 De minute, Oprah, Dr. Oz, Barbara Walters – toate au prezentat povestiri interesante pe resveratrol – dar nici un anumit brand a fost recomandat de ei. Deci, dacă un producător susţine că produsul său a fost văzut pe unul dintre aceste spectacole populare Stiri, poate fi destul de sigur că aţi doar găsit un produs resveratrol înşelătorie.

Ingrediente şi puritate În timp ce luaţi o privire la lista de ingrediente imprimate pe ambalaj, asiguraţi-vă că include ‘ trans-resveratrol ". Resveratrol CSI nu este eficientă şi unele studii indică faptul că o pot împiedica, de asemenea, eficacitatea de trans-resveratrol. Emodin este un alt compus urât mic care este adesea prezente în aceste suplimente care sunt mai mică de 99% pură trans-resveratrol. Emodin este un laxativ şi 99% trans-resveratrol conţine nici emodin.

Ar trebui să verificaţi nu numai puritatea de ansamblu a produsului, dar, de asemenea, puritate de trans-resveratrol. Articolele enumerate în ‘ alte ingrediente sunt toate de umplutură şi curge agenţi care face uşor procesul de fabricaţie şi de a ajuta producătorului pentru a produce un supliment mai ieftin, care a nici un beneficiu pentru tine, consumatorul! Consumatorii au dreptul să ştie exact ceea ce ei sunt ingerarea, de aceea este recomandat care nu utilizează orice supliment pe care tocmai îl pune pe un număr de ingrediente dar nu declară cantitatea din fiecare ingredient. Multe Suplimente conţine doar o urmă de resveratrol şi, prin urmare, ascundă volumul real de vitamine esentiale.

Doza În timp ce ‘ corecta doza de resveratrol "este un subiect de dezbatere aprigă, în general, se crede că gama corect este 100-500 mg pe zi. Poate varia de la persoană la persoană, în funcţie de vârsta lui, generală de sănătate, complicaţii de sănătate, stilul de viaţă, etc. Este mai bine să se consulte medicul dumneavoastră înainte de a opta pentru orice supliment nutritiv.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial
Referitoare la popularitatea de resveratrol, mai multe şi mai multe suplimente sunt introduse care conţin vitamina a în diferite proporţii. După ce trece prin resveratrol Comentarii, se poate concluziona în condiţii de siguranţă că ar trebui să stea departe de

 • Mențiuni pretins sau implicite din Oprah sau Dr. Oz
 • Oferte gratuite de studiu
 • Exorbitante greutate pierdere şi sănătate creanţe
 • Celebritate marturii
În schimb, ar trebui să vedeţi şi verificaţi următoarele puncte în timp ce suplimentele de cumpărare.

 • Nici resveratrol emodin sau cis
 • Nicio listă de proprietate ingrediente
 • Cantitatea din fiecare ingredient este indicat pe etichetă
 • 99% Trans-resveratrol
 • Nr manipulatorii sau agenţi care curge (alte ingrediente ar trebui să fie doar celuloza capsulă)
 • Minim de 100 mg de 99% trans-resveratrol per portie
 • Laborator certificat pentru a confirma că resveratrol a fost testat şi este liber de contaminanţi.

Sănătate beneficii de Resveratrol

 • Studiile arată că resveratrol poate ajuta prelungi durata de viaţă a diverse animale în mod semnificativ.
 • S-a constatat că counterbalances efectele de dietă hipercalorică în mod natural şi asigură longevitatea / anti-imbatranire potenţial.
 • Aceasta ajută la îmbunătăţirea tonusului muscular.
 • Intareste sistemul imunitar.
 • Aceasta ajută la menţinerea nivelului de zahăr din sânge sănătoase.
 • Aceasta promovează somn adanc.
 • Acesta reduce semnele de imbatranire.
 • Aceasta promovează sănătos inima şi funcţiei cardiovasculare.
 • Proprietatile sale antioxidante ajuta la prevenirea bolilor (inclusiv boli de inima si cancer) şi a infecţiilor.
 • Aceasta stimulează nivelurile de energie şi imbunatateste rezistenta.
Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial

Efecte secundare

Potrivit Comentarii de suplimente de resveratrol, oamenii fie îndoieli cu privire la eficacitatea de supliment sau plâng de efectele secundare ale suplimentului. Dar s-a constatat că cele mai multe ori, oamenii consuma foarte puţin suma de resveratrol sau aportul depăşeşte nivelul recomandat. Consumul excesiv de supliment poate duce la efecte secundare; care includ

 • Insomnie (dificultatea de dormit)
 • Dureri în articulaţii, mai ales în mâini, picioare şi şold în comun.
 • Probleme de stomac, cum ar fi diaree, dureri de stomac, pierderea poftei de mâncare, etc.
 • Urina de culoare închisă
 • Simptome asemănătoare gripei
 • Subţierea sângelui
 • De izbucnire de acnee
Acolo eşti variabil produse pe piaţă, care pretind a oferi resveratrol; dar sunt nu de fapt furnizarea pur şi suficientă cantitate de vitamina. Dacă te duci prin studii de piata sau strategii de publicitate, va veni să ştiu că după studiul Harvard Medical care descrie resveratrol beneficii a ieşit, "puterea de resveratrol pentru a creşte durata de viata" a fost folosit ca un factor cheie în fiecare produs care a fost introdus ulterior de publicitate.

Resveratrol surse

Resveratrol este în mod natural în diverse plante si fructe. Este un fel de antibiotic care este produs natural de plante. Ea le protejează împotriva infecţiilor cauzate de bacterii, ciuperci, insecte şi meteorologice dure atacuri. Practic, protejeaza plantele de la orice tip de mediu de stres. Acesta este găsite în struguri, vin roşu, sucul de struguri, arahide, afine, afine, afine, etc. dar este resveratrol prezente în vin roşu, care a stârnit curiozitatea oamenilor de stiinta.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial