» » Cetonă Zmeura: Foloseste, Efecte Secundare, Interacţiunile şi Avertismente

Cetonă Zmeura: Foloseste, Efecte Secundare, Interacţiunile şi Avertismente

Cetonă Zmeura: Foloseste, Efecte Secundare, Interacţiunile şi AvertismenteCetonă zmeura este un produs chimic de la roşu zmeură (Rubus idaeus). Acesta este cel mai frecvent utilizate pentru pierderea de greutate şi obezitatea. Este de asemenea folosit pentru a creşte musculare masă. Unii oameni se aplică zmeura cetonă pe scalp pentru a îmbunătăţi cresterea parului.

Zmeura cetonă este, de asemenea, utilizat în alimente, produse cosmetice şi alte producţie ca agent de aromă sau aroma.

Zmeura cetonă a devenit popular pentru pierderea în greutate, după ce a fost menţionat pe Dr. Oz show de televiziune în timpul segment numit "zmeura cetonă: Miracle grăsime-arzător într-o sticlă" în februarie 2012. Chiar dacă acesta este touted ca o "minune" pentru pierderea în greutate, nu există nici o dovadă ştiinţifică încredere că funcţionează pentru îmbunătăţirea pierdere în greutate.

Click aici pentru a cumpăra zmeura cetonă

Cum funcţionează?

Cetonă zmeura este un produs chimic de zmeură roşu, care este gandit pentru a ajuta pentru pierderea în greutate. Unele de cercetare în animale sau în eprubete arată că aceasta ar putea creşte unele măsuri ale metabolismului. Aceasta ar putea afecta, de asemenea, un hormon din organism numit adiponectin. Cu toate acestea, este important să reţineţi că nu există nici o dovadă ştiinţifică încredere că îmbunătăţeşte pierderea in greutate atunci când luate de către oameni.

Zmeura cetonă utilizări & eficacitatea

Cetonă Zmeura: Foloseste, Efecte Secundare, Interacţiunile şi AvertismenteDovezi insuficiente pentru:
  • Pierdere în greutate.
  • Obezitatea.
  • Creşterea musculare masă.
  • Caderea parului (alopecie).
Mai multe dovezi este necesară pentru a evalua zmeura cetonă pentru aceste utilizări.

Click aici pentru a cumpăra zmeura cetonă

Zmeura cetonă efecte secundare & siguranţă

Nu există suficiente informaţii disponibile să ştiu dacă este sigur să ia ca un supliment de zmeura cetonă. Zmeura cetonă a fost niciodată ştiinţific studiată la om pentru a determina dacă acesta provoacă efecte secundare. Cu toate acestea, există unele preocupări despre siguranţa de zmeura cetonă deoarece este chimic legate de un stimulent numit synephrine. Prin urmare, este posibil ca zmeura cetonă ar putea cauza sentimente de jitteriness, creşterea tensiunii arteriale, sau rapidă inima bate. Într-un raport, cineva care a luat Ketonal zmeura descris sentimentele de a fi şubredă şi o inima pounding bate (palpitaţii).

Măsuri de precauţie & Atenţionări speciale:

Sarcina şi alăptarea: nu sunt suficiente este cunoscut despre utilizarea zmeura cetonă în timpul sarcinii şi alăptării. Staţi pe partea de siguranţă şi pentru a evita utilizarea.

Click aici pentru a cumpăra zmeura cetonă
Doză corespunzătoare de zmeura cetonă depinde de mai mulţi factori precum vârsta utilizatorului, sănătate şi mai multe alte condiţii. În acest moment nu există suficiente informaţii ştiinţifice pentru a stabili un interval adecvat de doze pentru zmeura cetonă. Ţineţi minte că produse naturale nu sunt întotdeauna neapărat în condiţii de siguranţă şi doze poate fi important. Asiguraţi-vă că urmaţi instrucţiunile relevante de pe produs etichetele şi să se consulte cu farmacistul sau medicul sau alte sănătăţii profesionale, înainte de a utiliza.

Cetonă Zmeura: Foloseste, Efecte Secundare, Interacţiunile şi Avertismente