» » Ceai Verde Pentru Pierderea în Greutate

Ceai Verde Pentru Pierderea în Greutate

Ceai Verde Pentru Pierderea în GreutateÎn cazul în care pierderea in greutate este unul dintre obiectivele de top de sănătate, ceai verde poate ajuta. Unele studii arată că substanţele în ceai verde poate oferi mai multe greutate-pierdere-promovarea efecte, cum ar fi accelerarea metabolismului şi suprimarea pofta de mincare.

Deşi brew bogate nu vor ajuta să vărsat lire sterline pe cont propriu, există unele dovezi că beau ceai verde poate sprijini eforturile dumneavoastră de pierderea în greutate.

Cum ceai verde promova pierderea in greutate?

Ceaiul verde conţine cafeină, care este cunoscut pentru a creşte termogeneza (un proces biologic implicate în arderea de calorii). Într-un raport 2007 din Jurnalul American de fiziologie: reglementare, integratoare şi fiziologiei Comparative, oamenii de stiinta de stat că ceai verde poate lupta scădere în metabolismul care însoţeşte de obicei pierderea in greutate.

Potrivit autorilor raportului, ceai verde, de asemenea, pot inhiba efectele cateholului-O-methyltransferase (o enzimă cunoscute pentru a declanşa defalcare chimice creierului implicate în reglarea poftei de mâncare).

Click aici pentru a cumpara KouTea de la site-ul oficial

Ceaiul verde este eficient?

Anumite antioxidanţi găsite în ceai verde par să aibă un "mic efect pozitiv" pierdere în greutate şi întreţinere de greutate, potrivit unui raport publicat în Jurnalul Internaţional de obezitate, în 2009. În analiza lor de 11 studii pe ceai verde si pierderea in greutate sau greutate de întreţinere, cercetatorii au descoperit că antioxidanţii ceai verde cunoscute ca catechine poate ajuta creşte metabolismul.

Totusi, National Institutes of Health (NIH) atenţie că nu există suficiente dovezi ştiinţifice pentru a determina dacă ceai verde este eficient pentru pierdere în greutate. Cu toate acestea, galat epigallocatechin (o catechine găsite în ceai verde) poate ajuta moderat supraponderal oameni pierde in greutate, potrivit NIH.

Este în siguranţă?

În timp ce ceaiul verde este probabil sigure pentru majoritatea adulţilor, bea mai mult de cinci cesti pe zi poate duce la efecte adverse legate de cafeină (cum ar fi dureri de cap, nervozitate, probleme de somn, şi neregulate heartbeat). Cofeina din ceaiul verde poate agrava, de asemenea, unele condiţii de sănătate, inclusiv anxietate, tensiune arterială crescută şi diabet zaharat.

Ceai Verde Pentru Pierderea în Greutate

Când ar trebui să utilizaţi?

Pentru majoritatea adulţilor moderat creşterea aportului de ceai verde poate produce unele greutate pierderea beneficiilor fără a cauza efecte negative de sănătate. Dar pentru a experimenta pierderi semnificative de greutate, este important să combine o dietă sănătoasă cu exercitii fizice regulate (inclusiv cel puţin două şi jumătate ore de activitate aerobica intensitate moderată şi două sesiuni de rezistenţă de formare pe săptămână). Dacă sunteţi în vedere utilizarea de ceai verde Suplimente (sau orice alte ajutoare de pierdere în greutate naturale), asiguraţi-vă că să se consulte medicul dumneavoastră înainte de a începe tratamentul.

Click aici pentru a cumpara KouTea de la site-ul oficial