» » Ce Este Artrită – Ce Cauzează Artrită

Ce Este Artrită – Ce Cauzează Artrită

Cuvântul artrită vine de la sensul greacă arthron "mixt" şi latină este sensul "inflamaţie". Pluralul de artrită este arthritides. Artrita afectează sistemul musculo-scheletice, în special a articulaţiilor. Este cauza principală a handicap printre oameni peste cincizeci şi cinci de ani în ţările industrializate.

Artrita nu este o singură boală-acesta este un termen care cuprinde peste 100 afecţiuni medicale. Osteoartrita (OA) este cea mai comuna forma de artrită şi, în general, afectează pacienţii vârstnici. Unele forme de artrita poate afecta persoanele la o vârstă foarte fragedă.

Care sunt cauzele artrita?

Pentru a înţelege mai bine ce se întâmplă atunci când o persoană suferă de o formă de artrită, să ne uităm la cum funcţionează un joint.

Practic, un joint este în cazul în care un OS se mută de pe un alt OS. Ligamentele deţine două oasele împreună. Ligamentele sunt ca benzi elastice, în timp ce ei păstrează oasele în locul muschii relaxa sau oferta de contract pentru a face mişcare comune.

Cartilaj acoperă suprafața de oase pentru a opri oasele două la frecare direct împotriva celuilalt. Acoperirea cartilajul permite mixt de lucru lin şi fără dureri.

O capsula înconjoară mixt. Spațiu din cadrul mixt – cavitatea comun – a lichid sinovial. Lichid sinovial hrăneşte mixt și a cartilajului. Lichid sinovial este produs de synovium (membrană sinovial) care liniile cavitatea comune.

Dacă aveţi artrită ceva nu merge bine cu joint(s). Ceea ce merge greşit depinde de ce tip de arthritis ai. Ar putea fi că cartilajele poartă departe, o lipsă de lichid, autoimmunity (corpul tau ataca sine), infecţie sau o combinaţie de mai mulţi factori.

Cumpara Artrita Pain Relief supliment

Tipuri de artrită

Există peste 100 tipuri de artrită. Iată o descriere a unele comune, precum și cauzele:

 • Osteoartrita -cartilajul pierde elasticitatea sale. Dacă cartilajele este rigid, acesta devine deteriorat mai uşor. Cartilajul, care acționează ca un şoc absorbant, va purta treptat departe în unele zone. Cum se deteriorează cartilajele deveni întins tendoane şi ligamente, care cauzează durere. În cele din urmă oasele poate freca împotriva celuilalt care cauzează durere foarte severe.
 • Artrita reumatoidă -aceasta este o formă inflamatorii de artrită. Membrana sinovial (synovium) este atacat, care rezultă în umflături şi dureri. Dacă sunt lăsate netratate artrita poate duce la deformare. Artrita reumatoidă este semnificativ mai de frecvente la femei decât bărbaţi şi, în general, greve când pacientul este în vârstă între 40 și 60. Cu toate acestea, copii şi oameni mult mai în vârstă pot, de asemenea, atingere.
 • Artrita infecțioase (septice arthritic) – o infecţie în lichid sinovial și țesuturile de un comun. Aceasta este, de obicei cauzate de bacterii, dar, de asemenea, ar putea fi cauzate de ciuperci sau viruşi. Bacterii, ciuperci sau viruşi poate răspândi prin sange din țesuturi infectate din apropiere, şi infecteze un joint. Oameni cele mai sensibile sunt cei care deja au o formă de artrită şi de a dezvolta o infecţie care circulă în fluxul sanguin.
 • Artrita reumatoidă juvenilă (JRA) – înseamnă artrită care afectează o persoană în vârstă de 16 sau mai puţin. JRA pot fi diferite forme de artrită; Aceasta înseamnă în esenţă că un copil are acesta. Există trei tipuri principale: 1. Pauciarticular JRA, cele mai comune şi reazem. Copilul experienţe dureri în articulaţii până la 4. 2. Polyarticular JRA afectează articulaţii mai mult şi este mai severă. As time goes by tinde să se agraveze. 3. JRA sistemice este puțin comună. Durerea este cu experienţă în articulaţii multe. Aceasta se poate raspandi la organele. Acest lucru poate fi JRA cele mai grave.
Cumpara Artrita Pain Relief supliment

Care sunt semnele şi simptomele de artrită?

Simptome de artrită depind de tipul de artrită, de exemplu:

 • Osteoartrita -simptomele dezvolta încet şi a obţine mai rău ca timpul trece. Este durere în o comun, în timpul sau utilizare, fie după o perioadă de inactivitate. Vor exista tandreţe atunci când presiunea este aplicată la comun. Mixt va fi rigid, în special primul lucru în dimineaţa. Pacientul pot considera că este mai greu să folosească în comun-pierde flexibilităţii sale. Unii pacienţi experienţă o senzaţie de grilaj când utilizează mixt. Bulgări grea sau OS pinteni poate apărea în jurul articulației. În unele cazuri s-ar putea umfla mixt. Articulaţii afectate cele mai comune sunt în şolduri, mâinile, genunchi şi coloanei vertebrale.
 • Artrita reumatoidă- pacient adesea găseşte articulaţii acelaşi în fiecare parte a corpului sunt dureros umflat, inflamate şi rigid. Degete, arme, picioarele şi încheieturile sunt cel mai frecvent afectate. Simptomele sunt de obicei cele mai grave pe trezesc dimineaţa şi rigiditatea poate dura 30 de minute în acest moment. Mixt este de licitaţie atunci când este atins. Mâinile poate fi roşu şi rafale. Pot exista reumatoidă noduli (umflaturi de ţesut sub piele pacientului armelor). Mulţi pacienţi cu poliartrită reumatoidă simt obosit most de la timp. Scădere în greutate este comun.Articulaţiilor mici sunt de obicei afectat primul. Experţii spun pacienţii cu poliartrită reumatoidă au probleme cu îmbinările mai multe în acelaşi timp. Ca artrită progresează acesta se răspândeşte din articulaţii mai mici în mâinile tale, încheieturi, glezne și de picioare dumneavoastră coatele, genunchii, şolduri, gâtul, umerii şi jaw.
 • Artrita infecţioase- pacient are o febră, comun inflamaţia şi umflarea. El se va simţi tandreţe şi/sau o durere bruscă. Adesea aceste simptome sunt legate la un prejudiciu sau o altă boală. Zonele afectate cel mai frecvent sunt genunchi, umăr, cot, încheietura şi deget. În majoritatea cazurilor, este afectat doar unul comun.
 • Artrita reumatoidă juvenilă -pacient este un copil. El va experimenta febre intermitente, care tind să vârf în seara şi apoi brusc dispar. Apetitul său va fi slabă şi el va pierde in greutate. Pot exista blotchy erupţii pe mainile si picioarele sale. Anemie este, de asemenea, comune. Copilul poate limp sau au inflamat încheietura mîinii, deget, sau a genunchiului. Un joint brusc pot umfla şi staţi mai mari decât este de obicei. Copilul poate experienţă un gât înţepenit, şolduri sau unele alte comun.
Cumpara Artrita Pain Relief supliment

Cum va artrită ma afecteaza?

Artrita afectează oameni în diferite moduri. Cât timp este afectată pacientului şi cum grav este depinde de tipul de artrită. Persoanelor care suferă de artrită găsi acolo sunt bune şi rele zile. Cei mai mulţi pacienţi cu artrită va suferă de disconfort, durere, rigiditate și oboseala.

De asemenea, este posibil să simţiţi frustrat că nu mai sunteţi capabil să apuca lucrurile atât de bine sau de a lua în jurul cum ai folosit pentru a. Este important de reţinut că dacă suferiţi de artrită acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţe având un stil de viaţă activ. Cu unele modificări la calea ta de viaţă, nu există nici un motiv de ce nu poate continua fiind activă.

Kinetoterapie şi ergoterapie pentru artrită

Kinetoterapie şi ergoterapie ajuta la menţinerea mobilitate comune şi gamă de mişcare. Terapie cât de mult ai nevoie, şi ce fel de terapie va depinde de mai mulţi factori, cum ar fi de severitatea şi tipul de artrită aveţi, vârsta ta, şi starea generală de sănătate. Acest lucru trebuie să fie decis prin tine cu medicul dumneavoastră şi fizice sau ergoterapeut.

Oamenii cu artrită adesea vor evita mutarea articulația afectate din cauza durerii. Un kinetoterapeut poate ajuta munca pacientului la rigiditatea comune fără a se deteriora. Pentru a efectua activitatea ta de zi cu zi kinetoterapeut va ajuta să obţine o bună gamă de mişcare. Acest lucru poate implica construirea puterea în muşchii care înconjoară articulația afectate – muşchii mai puternică ajuta stabiliza un joint slăbit. De asemenea, vă va predate de cea mai bună cale pentru a vă deplasa la o poziție în alta, precum şi învățând cum să utilizați aceste ajutoare de mers pe jos ca cârje, o trestie de zahăr sau un walker, dacă aveţi nevoie de unul.

Terapie ocupationala te poate invata cum sa reducem tulpina pe articulaţiile dumneavoastră ca te duci despre activităţile de zi cu zi. Ergoterapeut vă poate ajuta să modificaţi casa ta şi locul de muncă, astfel încât dumneavoastră mişcările agrava nu vă artrită. Poate fi necesară o Atelă pentru mâinile sau încheieturi, precum şi ajutoare pentru pansament, menajera, activități, de conducere și spălare/scăldat-te de lucru.

Un terapeut profesionale și/sau fizice pot face o diferenţă enormă de calitatea vieţii, dacă suferiţi de artrită. El/ea va ajuta să aflaţi mai multe despre dumneavoastră artrită, elaborează un plan de alimentare dacă sunteţi supraponderali şi suprasolicitare articulaţii ca rezultat, vă ajuta să luaţi decizii mai bune despre ce pantofi pentru a cumpara dacă acea parte a corpului este afectată. Veţi învăţa cum şi când să se odihnească – restul este crucială pentru tratarea inflamaţia şi durerea, mai ales când sunt afectate multe articulaţiilor şi vă simţiţi obosit. Odihnă articulaţiilor individuale este foarte util de prea – atele particularizate pot fi făcute să se odihnească şi articulaţii afectate de sprijin.

Durere locale pot eliberat cu saci de gheață sau tampoane de încălzire. Ultrasunete și ambalajele fierbinte furnizează căldură profundă, care ameliorează durerea localizate şi relaxează spasme musculare în jurul articulației afectate. Aţi putea descoperi că o baie/duş cald face mai uşor pentru tine să-şi exercite după aceea.

Terapeutul dumneavoastră cel mai probabil va concepe un program de exercitii pentru tine. Exercitiul este o parte esenţială de terapie eficientă artrită.

Cumpara Artrita Pain Relief supliment

Medicamente pentru artrită

 • AINS (Agenți nesteroidali antiinflamatori droguri) sunt droguri prescrise cel mai frecvent pentru pacienţii cu artrită. Acestea pot fi bază de prescripţie medicală sau over-the-counter (OTC). La doze mici AINS ajutor o gamă largă de afectiuni, de dureri de cap, musculare dureri, febră şi dureri minore. La o doză mai mare-bază de prescripţie medicală doză – AINS ajuta, de asemenea, reduce inflamatia comune. Există trei tipuri principale de AINS şi toate acestea locul de muncă prin blocare prostaglandine-ca hormon de substanțe că durerea declanşa, inflamaţie, crampe musculare şi febră:
 • AINS tradiţionale- acestea sunt cel mai mare subsetul de AINS. Cum este cazul cu cele mai multe medicamente, transportă un risc de efecte secundare, cum ar fi stomac supărat şi gastro-intestinale sângerare. Riscul unor efecte secundare este semnificativ mai mare în cazul în care pacientul este de peste 60. Un pacient ar trebui să ia acest tip de droguri la doze mari sub supravegherea unui medic.
 • COX-2 inhibitori- acestea, de asemenea, reduce durerea şi inflamaţie. Cu toate acestea, acestea sunt concepute pentru a avea mai puţine stomac şi reacţii adverse gastro-intestinale. În 22004/2005 Vioxx şi Bextra au fost luate pe piaţă după unele studii majore a arătat Vioxx efectuate crescut riscurile cardiovasculare, în timp ce Bextra declanşat reacțiile cutanate grave. Unele alte COX-2 inhibitori sunt, de asemenea, care face obiectul anchetei pentru efecte secundare. FDA a cerut factorilor de decizie de AINS pentru a evidenţia avertismente pe etichetele lor într-o cutie neagră.
 • Salicylates – include Aspirină care continuă să fie medicaţie preferat de mulţi medici şi pacienţi. Pacienţii trebuie să consulte medicul lor dacă au de gând să luaţi aspirină mai mult doar ocazional. Pe termen lung doza mare utilizarea de aspirina poartă cu ea un risc semnificativ de grave efecte secundare nedorite, cum ar fi probleme renale şi sângerare gastro-intestinale. Pentru controlul efectiv al artrită durere şi inflamaţie frecvente doze mari sunt necesare. Salicilat de nonacetylated este special conceput pentru a avea mai puţine efecte secundare decât aspirina. Unii medici pot prevedea salicilat de nonacetylated, în cazul în care simt aspirina este prea riscant pentru pacient lor. Cu toate acestea, salicilat de nonacetylated nu are chimic aspirina a care protejează împotriva bolilor cardiovasculare. Unii medici prescrie doza mică aspirina împreună cu salicilat de nonacetylated pentru pacienţii care se simt au nevoie de protecție cardiovasculare.
 • Glucocorticoizii sunt anti-inflamatorii steroizi şi sunt foarte eficient la combaterea inflamaţie şi poate fi extrem de util atunci când utilizate în mod corespunzător. Pacientul trebuie să ia în considerare potenţialul de efecte secundare nedorite cu acest tip de droguri.
 • Anti-malarials, cum ar fi Hidroxiclorochina şi chloroquine sunt frecvent utilizate pentru tratarea uşoară artrita inflamatorie.
 • Minociclina – un antibiotic care este uneori utilizat ca terapie antibiotice pentru Poliartrita reumatoidă. Utilizarea sa este controversată.
 • Sulfasalazine – frecvent utilizate pentru multe tipuri de artrita inflamatorie. Sulfasalazine este un derivat Sulla.
 • Metotrexat – funcţionează prin blocarea metabolismul de împărţirea rapid celule. Este utilizat pentru tratarea tipuri mai grave de artrita inflamatorie.
 • Azathioprine – utilizate pentru forme severe de artrita inflamatorie. Azathioprine, de asemenea, blochează metabolismul de împărţirea rapid celule.
 • Gută medicamente – unii medici pot utiliza gută medicamente pentru a trata anumite forme de artrită.
 • Leflunomide – folosit pentru tratarea artritei reumatoide şi artrită psoriazică. Ea, de asemenea, blochează metabolismului celular. Cu toate acestea, terapie biologica este treptat preluarea.
 • Ciclosporină – un medicament metalele – it a face sistemul imunitar mai puţin agresivă. Ciclosporină este frecvent utilizat de transplant de pacienţi, astfel încât organismele lor nu respinge organele lor transplantat. Ciclosporină este de obicei utilizat în combinație cu Metotrexat pentru pacienţii cu artrită. Deşi eficientă, acest lucru poate fi limitată de toxicității sale.
Cumpara Artrita Pain Relief supliment

Dieta și greutate corporală impactul asupra artrită

Experţii spun că mananca un regim alimentar bine echilibrat este vitală atunci când aveţi artrită. Nu numai ca va fi primiţi nutrienţi critice, te va, de asemenea, fie menţinerea sau ajunge mai repede la o greutate corporală sănătoasă. Dacă sunteţi supraponderali vă va fi adăugarea presiune suplimentară pe articulaţii greutate purtătoare. Mulţi pacienţi au constatat că pierde doar câteva kilograme a făcut o diferenţă semnificativă la calitatea vieţii lor.

Medicii şi nutriţionişti sunt mai frecvent informarea artrită pacienţi a păstra alimentele zaharoase și/sau gras la minimum – cum ar fi carnea rosie, smântână şi brânză. Asiguraţi-vă că vă sunt mănâncă o multime de fructe şi legume, precum şi cereale integrale. Omega-3 acizi graşi esenţial sunt gândit să uşureze măsura unele simptome de artrită. Aceeași sursă de Omega-3 acizi graşi este peşte gras, cum ar fi sardine, hering, păstrăv şi somon.

Mulţi dintre noi au tendinţa de a pune porţiuni mari pe placa noastre. Dacă vă reduce dimensiunea sondajelor elementare se pot pierde greutate mai eficient. Asiguraţi-vă că legume şi fructe alcătuiesc o mare parte din partea ta.

Cumpara Artrita Pain Relief supliment

Trăiesc cu artrită

Deşi artrita poate face sarcinile zilnice mai dificil şi epuizarea, există multe tehnici şi terapii, care adună, vă pot oferi o mult mai bună calitate vieţii, comparativ cu nici o terapie deloc.

Este important că oamenii cu artrită caută medicale de sănătate şi tratamentul. Deşi nu există nici un remediu pentru artrita, există o mulţime care le puteţi face pentru a minimiza efectele sale globale în viaţa de zi cu zi.

Puteţi doresc sau au să continue să lucreze şi cu tehnici de dreapta şi ajutor de la un ergoterapeut puteţi găsi nu este ca descurajantă ca ai crezut prima.

Există o mulţime care le puteţi face pentru a minimiza impactul artrită dumneavoastră ar putea avea asupra vieţii de familie şi creşterea copiilor dumneavoastră. O persoană cu artrită va trebui să ne amintim că fiind acolo pentru copil este mult mai important decât fiind un parinte super activă. Dacă te ritm şi prioritiza vă va fi surprins de cât de mult puteţi obţine cu succes. Fie deschis cu membrii familiei despre dumneavoastră artrită – explica modul în care afectează tine astfel încât ei recunosc când poate fi necesară înţelegerea suplimentare şi suport.

Cumpara Artrita Pain Relief supliment