» » Bringebær Keton: Bruker, Bivirkninger, Interaksjoner Og Advarsler

Bringebær Keton: Bruker, Bivirkninger, Interaksjoner Og Advarsler

Bringebær Keton: Bruker, Bivirkninger, Interaksjoner Og AdvarslerBringebær keton er en kjemisk fra røde bringebær (Rubus idaeus). Det er mest vanlig for vekttap og fedme. Det brukes også til å øke lean body mass. Noen mennesker gjelder bringebær keton hodebunnen å bedre hårvekst.

Bringebær keton brukes også i mat, kosmetikk, og andre produksjon som en duft eller smakstilsetning.

Bringebær keton ble populære for vekttap etter at det ble nevnt på Dr. Oz TV-show under segment kalt "bringebær keton: mirakel fett-brenner i en flaske" i februar 2012. Selv om det er spioneringen som en "mirakel" for vekttap, er det ingen pålitelig vitenskapelige bevis det den arbeider for å forbedre vekttap.

Klikk her for å kjøpe bringebær keton

Hvordan virker det?

Bringebær keton er et kjemisk stoff fra røde bringebær som er tenkt å hjelpe for vekttap. Noen undersøkelser i dyr eller i test-rør viser at det kan øke noen tiltak på stoffskiftet. Det kan også påvirke et hormon i kroppen som kalles adiponectin. Det er imidlertid viktig å huske på at det er ingen pålitelig vitenskapelige bevis at det forbedrer vekttap når tatt av folk.

Bringebær keton bruker & effektivitet

Bringebær Keton: Bruker, Bivirkninger, Interaksjoner Og AdvarslerIkke tilstrekkelig bevis for:
  • Vekttap.
  • Fedme.
  • Øke lean body mass.
  • Hårtap (alopecia).
Flere bevis er nødvendig for å rangere bringebær keton gjelder disse bruksområdene.

Klikk her for å kjøpe bringebær keton

Bringebær keton bivirkninger & sikkerhet

Det er ikke nok informasjon tilgjengelig å vite om bringebær keton er trygt å ta som et supplement. Bringebær keton har aldri vært vitenskapelig studert hos mennesker å avgjøre hvis det forårsaker bivirkninger. Men er det noen bekymringer om sikkerheten til bringebær keton fordi det er kjemisk beslektet med en stimulerende kalt synephrine. Derfor er det mulig at bringebær keton kan føre til følelser av jitteriness, økning blodtrykk, eller rask hjerte slå. I én rapport, noen som tok bringebær keton beskrev følelsen av å være ustø og en bankende hjerte slå (hjertebank).

Spesielle forholdsregler & advarsler:

Graviditet og amming: ikke nok er kjent om bruk av bringebær keton under graviditet og amming. Bo på den sikre siden og unngå bruk.

Klikk her for å kjøpe bringebær keton
Den riktige dosen av bringebær keton, avhenger av flere faktorer som brukerens alder, helse, og flere andre betingelser. På dette tidspunktet er det ikke nok vitenskapelig informasjon til å finne et passende utvalg av doser for bringebær keton. Vær oppmerksom på at naturlige produkter er ikke alltid nødvendigvis trygt og doser kan være viktig. Sørg for å følge aktuelle retninger på produktetiketter og konsultere apoteket eller lege eller annet helsepersonell før du bruker.

Bringebær Keton: Bruker, Bivirkninger, Interaksjoner Og Advarsler