» » Beoordelingen Van De Beste Gewichtsverlies Programma’s En Top Online Dieetplannen

Beoordelingen Van De Beste Gewichtsverlies Programma’s En Top Online Dieetplannen

Welk programma van het gewichtsverlies zou u moeten kiezen?

Overzicht van de literatuur suggereert dat verlies van het gewicht is niet afhankelijk van het type van dieet. De belangrijkste factor om gewichtsreductie te realiseren is beperking van de energie. Met andere woorden, of u nu op een vegeterian of een niet-vegeterian dieet, een laag vetgehalte of een wet-carb of een dieet iets-in-tussen, zal je gewicht mits dat de beperking van de energiecomponent is voldoende om te maken calorische tekort aan het eind van de dag verliezen. Daarom is het beste dieet-de een die werkt en biedt lange termijn resultaten-het dieet dat met uw persoonlijke keuzes en waarden naar voedsel resoneert.

Deze eenvoudige waarheid wordt beter gepresenteerd met behulp van de woorden van Dr Malik S. Vasanti van Harvard School of Public Health, zoals geschreven naar beneden in zijn recente wetenschappelijke paper gepubliceerd in het peer reviewed tijdschrift natuur klinische praktijk.

"Op dit moment, er is geen overtuigend bewijs dat een populair dieet superieur aan een ander in lange termijn gewichtsbeheersing is. Het is duidelijk does een dieet not fit all. Dus, wanneer dergelijke diëten aan patiënten voorschrijven, het is belangrijk rekening houden met culturele gewoonten en voedsel voorkeur om te maximaliseren op lange termijn naleving". Dr. M. Vasanti.

Probeer het beste programma van het gewichtsverlies dan Online Diet plannen

De vraag is daarom:

Ken jij de specifieke gewichtsverlies programma dat het beste werkt voor u?

Ten eerste, laten we verdrijven de mythe over gewichtsverlies.  Er is niet een enkele dieetplan in de markt van vandaag, die moet worden overwogen een "one-size-fits-all" oplossing.  Ondanks wat billboards vertellen u, uw doelstellingen van het gewichtsverlies en motivaties zijn niet voor iedereen gelijk.  Net zoals er persoonlijkheidsprofielen zijn, er zijn dieter profielen, en u waarschijnlijk overeenkomen met een van degenen die hieronder worden beschreven. Of u wilt dat om tien of één honderd ponden te verliezen, hebt u de beste kans op succes het kiezen van een plan dat past bij uw wil, behoeften en levensstijl. Een manier om te bepalen van het beste dieet voor u is om de Neem de quiz dieet profiel op eDiets.com

Waarom Is het zo belangrijk om te vinden van het programma van het gewichtsverlies voor u het beste?

Niet alle diëten werken voor alle mensen. Vinden van degene die het beste is voor u is belangrijk, omdat wat u het beste past bij de beste zal werken.  Diëten mislukken hoofdzakelijk om de volgende twee redenen:

  • Gebrek aan vaststelling van de kant van de dieter en
  • Het kiezen van de verkeerde gewichtsverlies programma.

Zodra u een programma dat u motiveert en past bij uw levensstijl en doelstellingen te vinden, zal u gemakkelijk vasthouden aan het en uw gewenste resultaat wordt bekomen. Michael L. Dasinger, MD zegt:

"De meeste diëten werken goed als u zich nauw.  De sleutel is het vinden van een plan dat u kunt houden. Het plan je wilt het beste is het plan dat het beste werkt ". Dr. M. Dasinger.

Hij is directeur van obesitas onderzoek voor de atherosclerose research lab in Tufts-New England Medical Center, Boston.

Probeer het beste programma van het gewichtsverlies dan Online Diet plannen

Hoe vindt u de juiste voeding

De gewichtsverlies industrie is zo enorm dat u zijn constant gebombardeerd met suggesties over het gebruik van de "nieuwste en beste dieet" ooit.  Overeenkomen met de juiste voeding aan uw profiel kan worden als een puzzel samen patchwork.  Als het niet past, zult u waarschijnlijk krijgen gefrustreerd en geef het op.  Als het past, maakt een groot verschil in de resultaten die u zult bereiken.  Houd rekening met het volgende:

  • Als je te druk per vergaderingen bij te wonen, u niet moet deelnemen aan een plan dat een gedisciplineerd schema vereist.
  • Als je het type persoon die heeft een hekel aan om te koken of een hectische levensstijl leidt, overwegen kunt u na een plan waarmee de levering bereide maaltijd voor u.
  • Als u je meest gemotiveerde vindt wanneer u met een groep mensen streven naar dezelfde resultaten op een doel werkt, moet u nadenken over een dieet dat een regelmatige steungroep biedt.
  • Als u iemand wie is zeer gezondheidsbewuste bent, gedijt op leren over wellness en die houdt van te koken, u zou moeten volgen een dieetplan waarmee u om te experimenteren met voedzaam voedsel combinaties en wegblijven van diëten die betrekking hebben op levensmiddelen en magnetrons.
Probeer het beste programma van het gewichtsverlies dan Online Diet plannen

De 3 Dieter typen: In welke groep bent u?

Hieronder vindt u drie dieet keuzes die op uw specifieke levensstijl, persoonlijkheid en doelstellingen gericht zijn.  Als je de voorgestelde details voor elke dieter leest, kunt u eenvoudig verbinding maken met een dieetplan en weten welk programma u wilt aangaan.

Profieltype 1: De dringende Dieter

Ben jij iemand die ambitieus is over het krijgen van snelle resultaten van een dieet?  De dringende dieter nodig heeft en wil gewicht snel te verliezen.  Dringende dieters hebben vaak een aanstaande gebeurtenis waarmee dit gevoel van urgentie; Dit zou een bruiloft of een reünie. Het zou zelfs een recente vakantie op dat moment waren de ongewenste ponden opgestapeld op.

Als je dit soort dieter, wilt u een veilige en handige gewichtsverlies plan dat is eenvoudig, effectief en snel resultaten zal opleveren.  Dit is meestal niet een oplossing op lange termijn op dieet zijn voor u, maar u kunt volgen voor een paar weken zo nodig.  Het is een grote vliegende start, zodat u later de motivatie om aan te passen aan een lange termijn dieet.

Diëten die passen in dit profiel zijn perfect voor degenen die genieten van het gemak van het niet hebben om te winkelen, plan, koken, schoonmaken of tellen calorieën en koolhydraten.  Als u bereid bent om beduidend te verminderen calorie-inname, vervang maaltijden en een goed ontworpen plan dat helpt vet snel (tot 5 pond per week smelten), dan de Medifast dieet kan u helpen om het gewenste nummer op uw schaal volgen.

Als niet wil een zeer lage caloriedieet volgen maar nog steeds wil om gewicht te verliezen snel (2 pond per week) met een programma dat ongelooflijk goed werkt omdat het is gemakkelijk te volgen, dan Nutrisystem is een van de beste keuzes. Nutrisystem heeft een bewezen record van succes, zoals het heeft geholpen miljoenen hun gewicht verlies doelen te bereiken in het verleden 30 jaar.

Probeer het beste programma van het gewichtsverlies dan Online Diet plannen

Profieltype 2: De holistische Dieter

Wilt u de kennis en informatie over het gewicht te verliezen en het weg houden voor het leven?  Voel je dat het leren om beter voedsel en oefenen keuzes belangrijker is dan alleen het verliezen van gewicht?  Dan, je zou gewoon een holistische dieter.

Als een holistische Dieter bent u geïnteresseerd in meer dan alleen het verliezen van gewicht.  U wilt om te omhelzen algehele gezondheid en wellness- en u bent bereid om te veranderen van uw levensstijl, zodat u gewichtsverlies, gezondheid en levensduur ervaren zult.  U wilt bereiken meer dan een nummer op de badkamer schaal, en u kijken uit naar een verhoging van de energie en vitaliteit.

Vele Holistic Dieters zijn een beetje van fijnproevers, die graag koken mooi op zoek, Groot proeverij uitgebreide maaltijden. Velen van hen zijn sociale mensen, die graag praten over de ontdekking en de reis hun levensstijl te veranderen, en hun menu's in een omgeving ondersteuning groep van plan.

Als afvallen alleen niet de enige prioriteit krijgt is en je voelt het meest gemotiveerde wanneer u anderen met soortgelijke doelstellingen ontmoet, zal zeer waarschijnlijk Weight Watchers geschikt voor uw persoonlijkheid en levensstijl.

Probeer het beste programma van het gewichtsverlies dan Online Diet plannen

Profieltype 3: De zuinige Dieter

Deze dieter wil om te beginnen goedkoop en zonder vertragingen.  Een programma met voedsel verzendingen, berekeningen, niet wilt of punten, maar een eenvoudige en snelle gewichtsverlies plan dat werkt en voldoet aan zijn schamele begroting tellen.

Als een zuinig dieter zoeken u naar een programma waarvoor u hoeft te betalen herhaaldelijk.

Je waarschijnlijk niet geïnteresseerd in het volgen van een dieet van shakes en bars, of het bijwonen van de wekelijkse vergaderingen van de wegen in en bespreekt de voortgang en de gevoelens.  In plaats daarvan wilt u de vereiste informatie krijgen, bestuderen, en ga af op uw eigen en uit te voeren. U hebt de zelf-motivatie en vastberadenheid om te agressief uw gewenste doelen nastreven.

Probeer het beste programma van het gewichtsverlies dan Online Diet plannen

Welk Type van Dieter bent u?

Ervan uitgaande dat je focus is op uw wil, behoeften en levensstijl, zien je waarschijnlijk door nu waar u past.  Dus, check out de aanbevolen dieet programma's en de specifieke antwoorden van elk krijgen.  Vergeet niet dat het dieet dat bij u het beste past ook het beste werkt!