» » Anmeldelser Av Beste Vekttap Programmer Og Topp Online Diett Planer

Anmeldelser Av Beste Vekttap Programmer Og Topp Online Diett Planer

Hvilket Vekttap Program bør du velge?

Gjennomgang av litteratur antyder at vekttap ikke er avhengig av hvilken type diett. Den avgjørende faktoren for å oppnå vektreduksjon er energi begrensning. Med andre ord, enten du er på en Vegetarianske eller en ikke-Vegetarianske diett, en lav-fett eller en lov-carb eller en noe-i-mellom kosthold, vil du miste vekt forutsatt at komponenten for energi-begrensning er tilstrekkelig til å opprette kalori underskudd på slutten av dagen. Derfor er det best kostholdet-en som fungerer og gir langsiktige resultater-diett som resonerer med din personlige valg og verdier mot mat.

Denne enkle sannhet er bedre presentert ved hjelp av ord av Dr Malik S. Vasanti fra Harvard School of Public Health, som førte i pennen ned i sin siste vitenskapelige papiret publisert i fagfellevurderte tidsskriftet Nature klinisk praksis.

"For øyeblikket, det er ingen bevis at én populære kosthold er overlegen til en annen i lang sikt vektkontroll. Tydelig, en diett ikke passer for alle. Således, når forskrivning slik kosten til pasienter, er det viktig å vurdere kulturelle vaner og mat preferanse å maksimere langsiktig etterlevelse". Dr M. Vasanti.

Prøv Best vekttap programmet dan Online diett planer

Derfor er spørsmålet:

Vil du vite det bestemte vekttap programmet som vil fungere Best For deg?

Først, la oss avlive myten om vekttap.  Det er ikke en enkelt diett plan i markedet i dag som skal betraktes som en "en størrelse passer alle"-løsning.  Til tross for hva reklametavler fortelle du, din vekttap mål og motivasjon ikke er den samme for alle.  Akkurat som det er personlighetsprofiler, det er dieter profiler, og du samsvarer med sannsynligvis en av dem som er beskrevet nedenfor. Enten du ønsker å miste ti eller ett hundre pounds, har du det beste sjansene for suksess å velge en plan som passer dine ønsker, behov og livsstil. En måte å finne ut den beste dietten for deg er å ta ta quizen kosthold profil på eDiets.com

Hvorfor er det så viktig å finne vekttap programmet Best For deg?

Ikke alle dietter fungerer for alle mennesker. Å finne en som passer best for deg er viktig, fordi hva som passer deg best, vil fungere best.  Dietter mislykkes hovedsakelig for av følgende to årsaker:

  • Manglende vilje på den delen av dietten, og
  • Hvis du velger feil vekttap programmet.

Når du finner et program som motiverer deg og passer med din livsstil og mål, vil du lett holde seg til det og oppnå ønskede resultater. Michael L. Dasinger, MD sier:

"De fleste diett planer vil fungere hvis du holder deg tett.  Nøkkelen er å finne en plan som du kan holde seg til. Planen du liker best er planen som fungerer best ". Dr M. Dasinger.

Han er direktør for fedme forskning for aterosklerose forskningslaboratorium ved Tufts nye England Medical Center, Boston.

Prøv Best vekttap programmet dan Online diett planer

Hvordan finne riktig kosthold

Vekttapet industrien er så massiv at du blir stadig bombardert med forslag om hvordan du bruker "nyeste og beste dietten" noensinne.  Matchende riktig kosthold til din profil kan være som stykke et puslespill sammen.  Hvis det ikke passer, vil du sannsynligvis bli frustrert og gi det opp.  Hvis det passer, gjør det en stor forskjell i resultatene du vil oppnå.  Vurder følgende:

  • Hvis du er for opptatt til ukentlige møter, bør du bli en plan som krever en regimented tidsplan.
  • Hvis du er typen person som hater å lage mat eller fører en hektisk livsstil, kan du vurdere etter en plan som gir forberedt måltid levering for deg.
  • Hvis du finner du er mest motiverte når du arbeider på et mål med en gruppe mennesker streve for de samme resultatene, bør du tenke på en diett som gir en vanlig støttegruppe.
  • Hvis du er noen som er veldig helsebevisste, trives på læring om velvære og som elsker å lage mat, bør du følge en diett plan som gjør at du kan eksperimentere med kombinasjoner av næringsrik mat og holde seg borte fra dietter som involverer forberedt matvarer og mikrobølgeovner.
Prøv Best vekttap programmet dan Online diett planer

De 3 typene Dieter: Hvilken gruppe er du?

Nedenfor finner du tre kosthold valg som er rettet mot dine spesifikke livsstil, personlighet og mål.  Når du leser de foreslåtte detaljene for hver dieter, er det enkelt å koble med en diett plan og vet hvilket program du ønsker å ta fatt på.

Profiltypen 1: Haster Dieter

Er du noen som er ambisiøse om å få raske resultater fra en diett?  Haster dieter behov og ønsker å miste vekt raskt.  Haster dieters har ofte en kommende hendelse som skaper denne følelse av at det haster; Dette kan være et bryllup eller en gjenforening. Det kan også være en nylig ferie da uønskede pounds ble stablet på.

Hvis du er denne typen dieter, er du en trygg og enkel vekttap plan som er enkel, effektiv og gir raske resultater.  Dette er vanligvis ikke en langsiktig slanking løsning for deg, men du kan følge for et par uker etter behov.  Det kan være en stor hoppe-start, gir deg senere motivasjon til å justere til en langsiktig diett.

Dietter som passer denne profilen er perfekt for de som liker bekvemmeligheten av ikke å måtte handle, planlegge, lage mat, rengjøre eller telle kalorier og karbohydrater.  Hvis du er forberedt på å redusere caloric inntaket, erstatte måltider, og følger en godt utformet plan at hjelper smelte fett raskt (opptil 5 pounds/uke), så Medifast diett kan hjelpe deg med å komme til ønsket nummer på din skalaen.

Hvis ikke vil følge en svært lav kalori diett, men likevel ønsker å miste vekt raskt (2 pounds/uke) med et program som fungerer utrolig bra fordi det er lett å følge, deretter Nutrisystem er en av de beste valgene. NutriSystem har en dokumentert oversikt over suksess som det har hjulpet millioner oppnå sine vekttap mål i siste 30 år.

Prøv Best vekttap programmet dan Online diett planer

Profiltypen 2: Holistisk Dieter

Vil du få kunnskap og informasjon om hvordan du miste vekt og holde den av for livet?  Føler du at lære å lage bedre mat og mosjon valg er viktigere enn bare å miste vekt?  Så, du bare kunne være en holistisk dieter.

Som en holistisk Dieter er du interessert i mer enn bare å miste vekt.  Du ønsker å omfavne generelle helse og velvære- og du er villig til å endre livsstil slik at du vil oppleve vekttap, helse og lang levetid.  Du ønsker å oppnå mer enn et tall på bad skala, og du ser frem til en økning i vitalitet og energi.

Mange Holistisk Dieters er litt foodies, som elsker å lage vakre ser, smaker forseggjorte måltider. Mange av dem er sosiale mennesker som elsker å snakke om oppdagelsen og reise å endre sin livsstil og planlegge sine menyer for en støtte gruppe.

Hvis vekten alene er ikke din eneste prioritet, og du føler deg mest motiverte når du møte andre med lignende mål, vil mest sannsynlig Weight Watchers passer din personlighet og livsstil.

Prøv Best vekttap programmet dan Online diett planer

Profiltypen 3: Nøysom Dieter

Denne dieter ønsker å starte rimelig og uten forsinkelser.  Ønsker ikke et program med mat forsendelser, beregninger, eller teller poeng, men en enkel og rask vekttap plan som fungerer og oppfyller budsjettet sitt magre.

Som en nøysom dieter ser du etter et program som du ikke trenger å betale gjentatte ganger.

Du er sannsynligvis ikke interessert i å følge en diett av shakes og barer, eller deltar på ukentlige møter for å veie inn og diskutere din fremgang og følelser.  I stedet vil du få den nødvendige informasjonen, studere den, og gå på egen hånd og kjøre den. Du har selv-motivasjon og vilje til å aggressivt forfølge dine ønskede mål.

Prøv Best vekttap programmet dan Online diett planer

Hvilken Type Dieter er du?

Forutsatt din fokus har vært på dine ønsker, behov og livsstil, se du sannsynligvis av nå hvor du passer.  Så, sjekk ut anbefalt diettprogrammer og få spesifikke svar involvert i hver.  Ikke glem at diett som passer deg best, også fungerer best!