» » Anmeldelser Af Bedste Vægt Tab Programmer Og Top Online Kost Planer

Anmeldelser Af Bedste Vægt Tab Programmer Og Top Online Kost Planer

Hvilket vægttab Program skal du vælge?

Gennemgang af litteraturen tyder på, at vægttab ikke afhænger slags kost. Den vigtigste faktor til at opnå vægttab er energi begrænsning. Med andre ord, uanset om du er på en vegeterian eller en ikke-vegeterian kost, en fedtfattig eller en lov-carb eller en noget-i-mellem kost, vil du tabe leverer at komponenten energi begrænsning er tilstrækkeligt at oprette kaloriefattige underskud i slutningen af dagen. Derfor er den bedste kost – den, der fungerer og giver lang sigt resultater – den kost, der giver genklang med dit personlige valg og værdier mod mad.

Denne enkle sandhed bedre præsenteres ved hjælp af ord af Dr Malik S. Vasanti fra Harvard School of Public Health, som skrevet ned i hans seneste videnskabelige papir, offentliggjort i kladden peer reviewed art klinisk praksis.

", Der er i øjeblikket ingen afgørende beviser, at en populær kost er overlegen i forhold til en anden i langsigtede vægtkontrol. Klart, en kost ikke er plads til alle. Således ved ordinering af sådanne kost til patienter, er det vigtigt at overveje kulturelle vaner og fødevarer foretrækker at maksimere langsigtede overholdelse". Dr. M. Vasanti.

Prøv bedste vægt tab Program dan Online kost planer

Spørgsmålet er derfor:

Kender du den specifikke vægt tab Program, der fungerer bedst For dig?

Først Lad os fjerne myten om vægttab.  Der er ikke en enkelt kost planen på markedet i dag, der bør betragtes som en "perfekte" løsning.  Trods hvad skilte fortæller du, din vægt tab mål og motivationer ikke ens for alle.  Ligesom der er personlighed profiler, der er dieter profiler, og du svarer formentlig til en af dem, der er beskrevet nedenfor. Uanset om du vil miste 10 eller ét hundrede pund, skal du have de bedste chancer for succes at vælge en model, der passer til dine ønsker, behov og livsstil. En måde til at bestemme den bedste kost for dig er at Prøv at tage kost profil quizzen på eDiets.com

Hvorfor er det så vigtigt at finde programmet vægt tab bedst til dig?

Ikke alle diæter arbejde for alle mennesker. Det er vigtigt, at finde den, der passer bedst til dig, fordi hvad passer dig bedst, vil virker bedst.  Kostvaner mislykkes hovedsagelig af følgende to årsager:

  • Manglende vilje hos dieter, og
  • Hvis du vælger programmet forkert vægt tab.

Når du finder et program, der motiverer dig og passer til din livsstil og mål, vil du nemt holde sig til det og nå dine ønskede resultater. Michael L. Dasinger, MD siger:

"De fleste kost planer vil fungere godt Hvis du holde tæt.  Nøglen er at finde en du kan holde fast i planen. Planen du gerne bedst er den plan, som fungerer bedst ". Dr. M. Dasinger.

Han er direktør for obesity research for åreforkalkning research lab på Tufts-nye England Medical Center, Boston.

Prøv bedste vægt tab Program dan Online kost planer

Sådan finder du den rigtige kost

Vægt tab industri er så massiv, at du konstant bombarderet med forslag om at bruge den "nyeste og største kost" nogensinde.  Matche den rigtige kost til din profil kan ligesom kunsten et puslespil sammen.  Hvis det ikke passer, vil du sandsynligvis få frustreret og give it up.  Hvis det passer, gør det en stor forskel i de resultater, du vil opnå.  Overveje følgende:

  • Hvis du for travlt til at overvære downloads pr. møder, bør du deltage i en plan, der kræver en regimented tidsplan.
  • Hvis du er typen person, der hader at lave mad eller fører en hektisk livsstil, kan du overveje efter en plan, der giver færdigretter levering for dig.
  • Hvis du finder du mest motiverede, når du arbejder på et mål med en gruppe mennesker stræber efter det samme resultat, bør du overveje en kost, der giver en regelmæssig supportgruppe.
  • Hvis du er en person, der er meget sundhed bevidst, trives på læring om wellness og som elsker at lave mad, du skal følge en kost plan giver mulighed for at eksperimentere med nærende mad kombinationer og holde sig fra kost, der involverer forberedt fødevarer og mikrobølgeovne.
Prøv bedste vægt tab Program dan Online kost planer

3 Dieter typerne: I hvilken gruppe er du?

Nedenfor vil du finde tre kost valg, der er rettet mod din specifikke livsstil, personlighed og mål.  Når du læser de foreslåede detaljer for hver dieter, kan du let oprette forbindelse med en kost plan og vide, hvilket program du vil indlede.

Profiltype 1: Den presserende Dieter

Er du en person, der er ambitiøs om at få hurtige resultater fra en kost?  Den presserende dieter behov og ønsker at tabe hurtig.  Presserende dieters har ofte et kommende arrangement, der opretter denne følelse af uopsættelighed; Dette kunne være et bryllup eller en reunion. Det kunne endda være seneste ferie på hvilke tidspunkt uønskede pund blev stablet på.

Hvis du er denne type af dieter, ønskede et sikkert og praktisk vægt tab plan, som er let, effektiv og vil give hurtige resultater.  Dette er ikke typisk en langsigtet dieting løsning for dig, men du kan følge i et par uger efter behov.  Det kan være en stor hoppe start, så du senere motivation til at tilpasse sig en lang sigt kost.

Kost, der passer til denne profil er perfekt til dem, der nyder bekvemmeligheden ved ikke at skulle shoppe, planlægge, kokken, rense eller tælle kalorier og carbs.  Hvis du er forberedt til at reducere betydeligt kaloriefattige indtagelse, erstatte måltider, og følg en veltilrettelagt plan, hjælper med at smelte fedt hurtigt (op til 5 pund om ugen), så Medifast kosten kan hjælpe dig til det ønskede nummer i din målestok.

Hvis ikke ønsker at følge en meget lav Kalorie diet, men stadig ønsker at tabe vægt hurtigt (2 pund/uge) med et program, der fungerer utroligt godt fordi det er let at følge, så Nutrisystem er en af dine bedste valg. Nutrisystem har en dokumenteret post succes som det har hjulpet millioner nå deres vægt tab mål i sidste 30 år.

Prøv bedste vægt tab Program dan Online kost planer

Profiltype 2: Den holistiske Dieter

Vil du opnå viden og information om, hvordan tabe og beholde det til livet?  Føler du, at lære at gøre bedre fødevarer og udøve valg er vigtigere end blot at tabe vægt?  Så kan du bare være en holistisk dieter.

Som en holistisk Dieter er du interesseret i mere end blot at tabe vægt.  Du vil omfatte generelle sundhed og velvære og du er villig til at ændre din livsstil, så vil du opleve vægttab, sundhed og levetid.  Du vil opnå mere end et tal på badeværelset-skalaen, og du leder frem til en stigning i vitalitet og energi.

Mange holistiske Dieters er en smule foodies, som elsker at lave mad, smukke udseende, store smagning udførlige måltider. Mange af dem er sociale mennesker, der elsker at tale om opdagelse og rejse for at ændre deres livsstil, og planlægger deres menuer i en støtte gruppe indstilling.

Hvis du føler mest motiverede, når de møder andre med lignende mål at tabe vægt alene er ikke din eneste prioritet, vil vægt overv├Ñgere sandsynligvis passer til din personlighed og livsstil.

Prøv bedste vægt tab Program dan Online kost planer

Profiltype 3: Den sparsommelige Dieter

Denne dieter ønsker at starte billigt og uden forsinkelser.  Ikke ønsker et program med fødevarer leverancer, beregninger, eller tælle point, men en enkel og hurtig vægt tab plan, som arbejder og opfylder sin skal budgettet.

Som en sparsommelige dieter ser du for et program, som du ikke behøver at betale flere gange.

Du sandsynligvis ikke er interesseret i efter en kost af vibrationer og barer, eller deltager i downloads pr. møder at veje i og drøfte dine fremskridt og følelser.  Du vil i stedet få de nødvendige oplysninger, undersøge det, og går dine egne og udføre det. Du har Selvmotivation og vilje til at forfølge aggressivt dine ønskede mål.

Prøv bedste vægt tab Program dan Online kost planer

Hvilken Type af Dieter er du?

Forudsat dit fokus har været på dine ønsker, behov og livsstil, se du sandsynligvis nu, hvor du passer.  Så tjek de anbefalede kost programmer og engagere de konkrete svar i hver.  Glem ikke at den kost, der passer dig bedst, også virker bedst!