» » Alimentele Bogate în Antioxidanţi

Alimentele Bogate în Antioxidanţi

Alimentele Bogate în AntioxidanţiAlimente antioxidanţi sunt abundente şi fiecare dietă sănătoasă ar trebui să le includă. Antioxidantii au dovedit a ajuta la prevenirea si repararea stresul oxidativ, un proces care daune celulelor şi a fost asociată cu dezvoltarea de boli de inima, cancer şi boala Alzheimer. Acestor antioxidanţi combaterea bolii sunt găsite în multe fructe şi legume comune, şi sunt uşor de a adăuga la dieta ta.

Ce sunt Antioxidantii?

Antioxidantii sunt minerale, vitamine si nutrienti pe bază de plante, care lucrează pentru a proteja şi de a repara celulele de daune cauzate de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt molecule care sunt dăunătoare pentru corpurile noastre şi că noi sunt expuse în mod regulat de poluare, medicamente şi procesele corpului regulate. Împreună cu lăsându-ne sensibile la multe boli cronice, radicalilor liberi, de asemenea, slăbi sistemul imunitar. Din aceste motive, este important să mâncaţi alimente bogate pentru a îndepărta de infectii, raceli si alte boli.

Cele mai multe alimente bogate în antioxidanţi pot fi găsite în produc culoar de magazin alimentar dvs local. 3 Vitamine antioxidante majore – vitamina E, vitamina C si beta-caroten – sunt toate găsite în produce cele mai colorate. Pentru a obţine dreptul de a beneficia de cele mai multe din vitamine în aceste produse alimentare, ar trebui să mănânce le crude sau doar uşor aburit.

Click aici pentru a cumpăra zmeura cetonă

Fructe care conţin antioxidanţi

Fructele care au cea mai mare în antioxidanţi sunt:

  • fructe de padure (cu afine, afine si mure fruntea listei)
  • prune uscate
  • zmeură
  • căpşuni
  • delicios mere rosii
  • Granny smith mere
  • cireşele dulci
  • negru prune
Alimentele Bogate în Antioxidanţi

Legume care conţin antioxidanţi

Fasole, cartofi roscat si anghinare topped lista de legume pentru antioxidanţi. De fasole, fasole roşie mic, fasole roşie rinichi, fasolea pinto şi negru fasole au cea mai mare sumă de antioxidanţi.

Click aici pentru a cumpăra zmeura cetonă

Fructe cu coajă lemnoasă care conţin antioxidanţi

Inima-sănătoşi nuci, de asemenea, rang înalt pe lista de alimente bogate în antioxidanţi. Nuci pecan, nuci şi alune de top în categoria de nuci.

Condimente care conţin antioxidanţi

Mai multe mirodenii precum scortisoara, cuişoare şi oregano sunt toate bogate in antioxidanti. Acestea sunt, în general, consumate în mult cantităţi mai mici, însă, decât alte alimente bogate ca fructe şi legume, astfel încât efectele lor sunt mai minime.

Băuturi care conţin antioxidanţi

Cele două cel mai înalt rang băuturi bogate sunt:

  • ceai verde
  • vin rosu
Click aici pentru a cumpăra zmeura cetonă

Sfaturi pentru a alege alimente bogate în antioxidanţi

Există multe tipuri diferite de antioxidanti toate proteja celulele de la diferite tipuri de daune. Din acest motiv, este important să mănânce o varietate largă de alimente bogate în antioxidanţi.

Una dintre cele mai simple metode pentru a asigura primesc suficient antioxidanti valoroase în dieta dumneavoastră este de a întotdeauna mânca o multime de legume proaspete. Daca nu poti manca o salata zilnic, ia în considerare bea suc de legume proaspete sau de a investi într-un produs alimentar super verde pentru a suplimenta dieta ta.

Alimentele Bogate în Antioxidanţi Mâncaţi fructe moderat, dar nu supraîncărcaţi pe ea într-un efort de a creşte aportul de antioxidante, şi care pot avea un impact negativ pe sanatatea ta dentara, precum şi de zahăr din sânge şi nivelul de insulina.

Prin consumul de un regim alimentar echilibrat care urmează după standardele nutritive stabilite de produsele alimentare USDA piramidă, ar trebui să consumăm suficient antioxidanţi în dieta pentru a beneficia de efectele lor. Asiguraţi-vă că pentru a include o multime de legume şi fructe proaspete în dieta dumneavoastră zilnic, şi vă va ajuta corpul tau lupta cu boala si boala.

Click aici pentru a cumpăra zmeura cetonă