» » Acai Boabe Extrage, Beneficii Si Efecte Secundare

Acai Boabe Extrage, Beneficii Si Efecte Secundare

Acai Boabe Extrage, Beneficii Si Efecte Secundare

Ce este Acai?

Acai este o boabe super-alimente care a explodat pe scena de produse alimentare de sănătate recent. Acesta este plin de potenţial de sănătate promovarea nutrienţi, dintre care unele sunt bine cunoscut în rândul comunităţii ştiinţifice pentru reducerea colesterolului rau LDL şi ca antioxidanti. În plus, acai, de asemenea, contine nutrienti unice care au fost anterior nedescoperite, care pot contribui, de asemenea, bună de sănătate generală.

În cazul în care are Acai provin de la?

Acai pomuşoare crească pe palm acai (Euterpe oleracea Mart.), care sunt nativi în centrală şi America de Sud. Aceste palmele produce mici fructe de padure dark violet care pot fi recoltate pentru a mânca.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai dieta pilula

Acai Beneficiile

Acai are un profil de nutrienţi impresionant, care este ridicat în bun mononesaturate şi omega 6 grăsimi şi fibre, în timp ce, de asemenea, care conţin proteine şi foarte puţin zahăr. Destul de des atunci când avem în vedere beneficiile de o alimentare de plante, termenul "flavonoide" este adesea menționat. Flavonoidele sunt plante metaboliți care prezintă o gamă largă de sănătate promovarea efecte. Acai fructe de padure conţin cinci flavonoide antociani, două dintre care au fost anterior nedescoperite în altă parte (Schauss et al, 2006b). Flavonoide găsite în acai au fost raportate pentru a expune antioxidant (Schauss et al, 2006a) şi proprietăţi anti-inflamatorii (Kang et al, 2011). Aceste proprietăţi pot ajuta la îmbunătăţirea ori de recuperare.

Acai Boabe Extrage, Beneficii Si Efecte Secundare Surprinzător, acai nu conţine de fapt de mult vitamina C. Cu toate acestea, este o bună sursă de vitamina A, calciu şi fier chiar. Acai, de asemenea, contine 18 aminoacizi în cantităţi măsurabile. Una dintre acestea este acid aspartic, care pot fi transformate în acid aspartic D, un aminoacid cu testosteron stimularea potenţialului. Concentraţii mici de estrogen blocarea combinate, resveratrol a fost constatat, de asemenea (Schauss et al, 2006b).

Click aici pentru a cumpara Pure Acai dieta pilula

Acai Beneficiile pentru sanatatea inimii

Acai numai recent a fost adus în atenţia comunităţii ştiinţifice, şi ca atare, nu există pic de cercetare în căutarea în beneficiile de acai fructe de padure. Cu toate acestea, un studiu pilot recent a arătat că suplimentarea cu 100 g pulpa de acai de două ori pe zi a fost eficace în reducerea total si a LDL colesterolului de persoane supraponderale (liliana et al, 2011). Rezultatele acestui studiu au fost acceptate de studii animalelor (de Souza et al, 2010). Reducerea total şi colesterolul LDL sunt markeri pentru sanatate cardiovasculare şi reduce riscul de boli de inima.

Beneficiile Acai pentru pierderea de grăsime

Acai Boabe Extrage, Beneficii Si Efecte SecundareS-a constatat că proteinele prezente în acai prezinta un efect inhibitor asupra alfa amilază (un carbohidrat enzime digestive) (Araujo et al, 2004). Acest lucru dă acai potenţialul de a acţiona ca un carb blocker (similar cu fasole albă de rinichi). Acţiunea de carbohidrati blocante ajuta la scăderea digestia şi absorbţia de glucide şi poate fi un ajutor de pierdere în greutate efectivă.

Acai negative şi efecte secundare

Câteva toxicologice şi studii de siguranţă au fost efectuate pe acai. Cu toate acestea, acai este un fruct comestibil care este foarte popular în ţările din America de Sud precum Brazilia. De fapt, acai este un discontinue pentru nativii tradiţionale din regiunea Amazonului.

Un lucru să ia notă de când la cumpărături pentru acai este că multe companii online rula acai pe bază de escrocherii, precum şi a face nefondate. Asiguraţi-vă că achiziţionaţi de la un comerciant reputaţie.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai dieta pilula

Acai doze şi calendarul de Ingredient

Ca de încă, nu este chiar nici o doza recomandată pentru acai. Nativii Brazilian mănânce cantităţi mari de ea, ca este un aliment de bază în dieta lor, în timp ce cantităţi mici poate fi folosit ca un multivitamine.

Deşi acai este un fruct de arome, care conţine foarte puţin zahăr, care poate face un gust bland pentru unii oameni. Simţiţi-vă liber pentru a se amesteca in de obicei se agită sau netedă.

Suplimente de Acai

Acai pot fi găsite ca un stand-alone supliment nutritiv. Este, de asemenea, se găsesc în unele Suplimente antioxidante, ceea ce face perfect sens, dat fiind faptul că acai este foarte bogat într-o varietate de antioxidanti. Unii producători, de asemenea, sunt destul de mândru de acai şi de a folosi acest ingredient întreaga lor gamă. Fereşte-te pentru ea pe partea din spate a etichetei.

Acai de stivuire

Deşi acai conţine multe substante nutritive, nu este 100% completă. Luaţi în considerare stivuire acai cu alte vitamine şi suplimente minerale sau adăugându-l la un supliment antioxidant, dacă acesta nu conţine deja acai.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai dieta pilula