» » Acai Berry Extract, Fordeler Og Bivirkninger

Acai Berry Extract, Fordeler Og Bivirkninger

Acai Berry Extract, Fordeler Og Bivirkninger

Hva er Acai?

Acai er bær super mat som har eksplodert på scenen helsekost nylig. Det er pakket full av potensielt helsefremmende næringsstoffer, hvorav noen er godt kjent blant det vitenskapelige samfunnet for å redusere dårlig LDL kolesterol nivåer og som antioksidanter. Videre inneholder acai også unike næringsstoffer som var tidligere uoppdaget, som kan også bidra til gode generelle helse.

Hvor kommer Acai kommer fra?

Acai bær vokser på acai håndflaten (Euterpe oleracea Mart.), som er innfødt til Sentral- og Sør-Amerika. Disse palmer produsere liten mørk lilla bær som kan høstes for å spise.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Diet Pill

Acai fordeler

Acai har en imponerende næringsstoffer profil som er høy i god enumettede og omega 6 fettsyrer og fiber, samtidig som protein og svært lite sukker. Ganske ofte når vi vurdere fordelene ved en plante mat, er begrepet "flavonoid" ofte nevnt. Flavonoider er anlegget metabolitter som forevise en omfang av helsefremmende effekter. Acai bær inneholder fem anthocyanin flavonoider, to av dem ble tidligere uoppdaget andre steder (Schauss et al, 2006b). Flavonoider som finnes i acai har blitt rapportert til å stille ut antioksidant (Schauss et al, 2006a) og anti-inflammatorisk egenskaper (Kang et al, 2011). Disse egenskapene kan hjelpe i å forbedre utvinning ganger.

Acai Berry Extract, Fordeler Og Bivirkninger Overraskende, inneholder acai ikke faktisk mye vitamin C. Det er imidlertid en god kilde til vitamin A, kalsium og selv jern. Acai også inneholder 18 aminosyrer i målbare mengder. En av disse er aspartic syre, som kan konverteres til D aspartic acid, en aminosyre med testosteron øke potensialet. Lave konsentrasjoner av østrogen blokkerer sammensatte, resveratrol har også funnet (Schauss et al, 2006b).

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Diet Pill

Acai fordeler for hjertesykdommer

Acai har først nylig blitt brakt til seg oppmerksomheten til det vitenskapelige miljøet, og som sådan, det er lite forskning ser på fordelene med acai bær. Men har en fersk pilot studie vist at supplere med 100 g acai tremasse to ganger per dag var effektive i å redusere totale og LDL Kolesterol av overvekt individer (Udani et al, 2011). Resultatene av denne studien har blitt støttet av dyr forsøk (de Souza et al, 2010). Reduksjon av totale og LDL Kolesterol er markører for god kardiovaskulær helse og reduserer sannsynligheten for hjertesykdommer.

Acai fordeler for fett tap

Acai Berry Extract, Fordeler Og BivirkningerDet har blitt funnet at proteiner tilstede i acai viser en hemmende effekt på alfa amylase (et karbohydrat fordøyelseskanal enzym) (Araujo et al, 2004). Dette gir acai potensial til å fungere som en carb blokkering (ligner på hvit nyre bønne). Handlingen av carb blokkering bidrar til å redusere den fordøyelsen og absorbsjon av karbohydrater og kan være en effektiv vekttap hjelpemiddel.

Acai negativer og bivirkninger

Noen toksikologiske og sikkerhet studier gjennomført på acai. Men er acai en spiselig frukt som er veldig populært i søramerikanske land som Brasil. Faktisk, er acai en stift for tradisjonelle innbyggerne i Amazonas-regionen.

En ting å ta note av når du kjøper acai er at mange online selskaper kjøre acai baserte svindel, i tillegg til å gjøre grunnløse krav. Kontroller at du kjøper fra en anerkjente forhandler.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Diet Pill

Acai doser og tidspunkt for ingrediensen

Idet av ennå er det virkelig ingen anbefalt dose for acai. De brasilianske innfødte spiser store mengder det, som det er en stift mat i kostholdet, mens små mengder kan brukes som en multivitamin.

Selv om acai er en smaksrik frukt, inneholder den svært lite sukker, noe som kan gjøre det smaker tørt for noen mennesker. Føl deg fri til å blande det inn i din vanlige riste eller smoothy.

Acai kosttilskudd

Acai kan bli funnet som et frittstående kosttilskudd. Det kan også finnes i noen antioksidant kosttilskudd, som gjør den perfekt fornuftig gitt at acai er svært rik på en rekke antioksidanter. Noen produsenter er også ganske glad i acai og bruke denne ingrediensen over hele sitt utbredelsesområde. Se opp for det på baksiden av etiketten.

Stabling Acai

Selv om acai inneholder mange næringsstoffer, er det ikke 100% fullført. Vurdere stabling acai med andre vitamin og mineraltilskudd, eller å legge det til en antioksidant supplement hvis det ikke allerede inneholder acai.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Diet Pill