» » физически лечение за артрит

физически лечение за артрит

физически лечение за артритВъпреки нови и по-ефективни лечения много артрит пациенти живеят с хронична болка и увреждания. Някои хора се обръщат към билкови лекарства и други "естествени" средства в убеждението, че те са ефективни и по-безопасни от конвенционалните лекарства. За съжаление повечето информация на обществеността за тези средства, в медиите и в интернет е подвеждащо.

Тя не се основава на качеството на научните доказателства, изисквани от храните и лекарствата (FDA) за одобрение на конвенционалните лекарства. Целта на този пациент факт лист е да ви предостави обективни, звукова информация, така че можете да вземат информирани решения, както и да ви даде възможност да се обсъди с вашия лекар, ползите и рисковете от естествени средства.

Бързо факти

  • Активните съставки на билкови средства са химични вещества, които са подобни на конвенционалните лекарства. Няма никаква научна основа за твърдението, че "естествени" лекарства са по-нежна и по-безопасни от конвенционалните лекарства. Много традиционни билкови продукти предизвика опасни и дори fatal, странични ефекти.
  • Билкови лекарства не са регламентирани като лекарства от FDA. Техният състав е променлива и те могат да бъдат заразени от рецепта лекарства или токсични метали.
  • Има няма билкови лекарства, чиято здравни претенции се поддържат от солидни научни доказателства.
Щракнете тук, за да купуват Provailen от официалния сайт

Истината за "естествени" средства

Какво е "естествен" медицина и как се различава от рецепта и по на гишето (ОТС) лекарства? Лекарства са химични вещества, които променят тялото функции, например понижаване на кръвното налягане или кръвна захар. Тези химикали могат да произвеждат полезни или вредни последици. Предписание и ОТС лекарства са пречистен химикали, чиито съставки, ползи и възможните странични ефекти са били изследвани подробно.

Билкови лекарства са растителни екстракти, които съдържат десетки химикали, чиито действия са неизвестни. Е не повече “ естествен ” да поглъщат смес от растителни химикали отколкото да поглъщат един химикал: наркотик е наркотик. В действителност няма никаква научна основа за рекламни твърдения, че естествени средства са по-нежна и по-безопасни от конвенционалните лекарства.

физически лечение за артрит

Плацебо ефекти: Откъде да знаем, ако лекарства са ефективни?

През последните 50 години всички нови лекарства са били тествани, за да се установи дали те предоставят някаква полза отвъд плацебо ефект. Плацебо е вещество или процедура, която е не специфична дейност. Например когато ново лекарство за артрит се проверява за способността му да облекчи болката, половината от хората в изпитанието получават хапче или капсула, която е идентична на външен вид лекарства, но съдържа няма активни съставки.

Около 30-40 % от хората, които получават плацебо доклад значително подобрение в техните симптоми. Ползата е резултат от доверие в лекаря, който администрира лекарства и в очакване на облекчение. Много лекарства, които са били ефективни преди плацебо контролирани изпитвания са открити впоследствие да няма особена полза.

Щракнете тук, за да купуват Provailen от официалния сайт

Какви са разликите между "естествени" и конвенционални (рецепта и ОТС) лекарства?

Въпреки че природни и конвенционални лекарства могат да работят по подобен начин, има съществени разлики между тях.

1. Какво е регламентирано? Предписание и ОТС лекарства са регулирани от храните и лекарствата администрация (FDA), агенция на правителството на Съединените щати. Преди лекарства с рецепта, стават достояние на обществеността, FDA изисква, те се изпитват, за да се гарантира, те са безопасни и действително ще се възползват медицинско състояние, те са насочени. Производителите на растителни лекарства не са длъжни да извършат изследвания за безопасност преди продажбата “ естествени ” продукти. До декември 2007 г. те не са дори необходими да поддържат регистри за нежелани събития или да ги докладват на FDA.

2. Какво е в бутилка? Регулираните рецепта и лекарства, OTC лекарства са пречистен съединения. Това означава, че те са тествани, за да определи какво е безопасна доза, и всяка доза трябва да бъде същата като всеки друг доза. Например всеки път, когато направите аспирин, можете да бъдете сигурни, същата сума на медицината се доставя на тялото ви. За разлика всяка бутилка от билков лек може да различавам значително от друга бутилка от същото лекарство. Освен това анализите, провеждани от правителството и потребителските организации показаха, че съдържанието на много растителни продукти не съответстват на съставките, описани на етикетите.

Тези екстракти могат да съдържат много опасни химични вещества, включително пестициди, олово или живак, всеки от които може да повлияе на тялото. Още по-тревожно, някои производители на билкови средства включват рецепта или наркотици Извънборсови в техните “ естествен ” препарати. Проучванията показват, че растителните продукти могат да съдържат кортизон като хормони, диуретици, Виагра, аспирин и/или транквиланти. Редица “ естествени билкови ” средства за артрит е установено, че съдържат конвенционални артрит лекарства като indocin и преднизон.

3. Безопасни ли са билкови лекарства? Въпреки че някои хора се предполага, че средства, използвани от векове трябва да бъдат безопасни, сме се научили през последните години, че много традиционни билкови продукти са опасни и дори fatal, странични ефекти. Например билкови лекарства, наречени birthwort или snakewort, направен от извлечения от Aristolochia растения, са били използвани по света за повече от 1000 години. Сега ние знаем, че тези растения съдържат аристоложна киселини, вещества, които може да предизвика бъбречна недостатъчност и рак на бъбреците. Още билкови лекарства, които съдържат аристоложна киселини все още могат да бъдат закупени в магазини или в интернет.

4. Да работят "естествени" продукти? Да получи одобрение от FDA претенции за ползите за здравето от конвенционалните лекарства трябва да бъдат подкрепени от солидни данни, базирани на плацебо контролирани проучвания. Ползи за здравето, претендирана за “ естествени ” продукти се основават главно на традиция и малко или никакви научни данни. Здравни искове за растителни лекарствени продукти се основават на качеството на доказателства, изисквани от FDA за регулираните лекарства.

Щракнете тук, за да купуват Provailen от официалния сайт

Билкови лекарства за артрит

Билкови лекарства, повишен за лечение на артрит включват, джинджифил, китайски Thunder Бог лози, върба кора екстракт, вратига, нокът на котка и Копривата.

Въпреки че има някои доказателства, че джинджифил и Уилоу кора екстракт може да облекчи болката, тези средства съдържат химикали, които са подобни на FDA одобрени нестероидни противовъзпалителни съединения (НСПВС) като напроксен (Aleve) и ибупрофен (Адвил). НСПВС, дали пречистени или в билкови смеси, може да предизвика възпаление на стомаха и червата. Освен това те могат да пречат на съсирването на кръвта и да доведе до задържане на течности, причинява проблеми за хора с високо кръвно налягане или сърдечна недостатъчност.

Китайски Thunder Бог лози също облекчава болката и възпалението, но хронична употреба може да доведе до отслабване на имунната система и костите (остеопороза).

Помощ за артрит

физически лечение за артритДобавки също се продават над контра лечение на ревматологични симптоми. Пациентите трябва да разгледа най-добрата информация налична преди да вземе тези продукти.

S-adenosylmethionine (същото), естествено срещащи химично вещество в тялото, е бил използван в Европа за известно време като рецепта лекарства за депресия, както добре за облекчаване на артрит болка и възпаление. Не само е ролята на антидепресант своето действие в предоставянето на субективно освобождаване от артрит, неясно, има и други заплахи. Когато се приема през устата, същото не е ефикасно абсорбира в тялото, нито има някакви големи, добре контролирани проучвания на нейната ефективност. Освен това много скъпо тази добавка може да предизвика стомашно стрес както и докладвани случаи на крайна възбуда. Подобно на други нерегулиран продукти много търговски препарати на същите не съдържат количеството на наркотици, посочен върху етикета.

Хондроитин сулфат и глюкозамин сулфат добавки са повишени поотделно или в комбинация, при пациенти с дегенеративни артрит (остеоартрит). Изследвания, заплатени от производителите предполагат, че тези продукти могат да облекчат болката артрит. Независими изпитвания, включително голям проучване се заплащат от националните институти по здравеопазване, са намерили полза освен това от плацебо. Един скорошен преглед от правителствена агенция, Агенцията за здравеопазването изследвания и качество, също така до заключението, че не е имало доказателства, че са полезни за Артроза глюкозамин, хондроитин или инжекции с хиалуронова киселина.

Фиш масла , които съдържат омега-3 мастни киселини са били докладвани за облекчаване на болката и съвместни нежност при пациенти с ревматоиден артрит. Ползите са скромни и може да отнеме няколко месеца, за да се появи. Странични ефекти могат да включват стомашно бедствие и съмнителен мирис да дишат. Тези, които смятат, че добавки рибено масло трябва да бъде наясно, че някои добавки рибено масло може да съдържа високи нива на живак или витамин А, който може да бъде токсичен.

Щракнете тук, за да купуват Provailen от официалния сайт

Акупунктура

Както са разработени в Азия преди повече от 2000 години, игли за акупунктура се вмъкват в кожата в определени точки по меридианите или канали. Избрани групи от точки се използват за лечение на различни заболявания. В традиционната китайска медицина, акупунктура е част от комплексното лечение план, който може да включва билкова терапия, диета и упражнения, но все по-често се използва като самостоятелен лечението от Западните доставчиците на здравни услуги.

Там са много проучвания на използването на акупунктура за облекчаване на болката, причинена от остеоартрит (дегенеративни артрит) на коляното. Първоначални опити е установено, че пациенти, лекувани с акупунктура опит по-малко болка от пациенти, които са получили само конвенционално лечение. Въпреки това, през последните години традиционните акупунктура е в сравнение с разнообразие от “ плацебо ” или неконвенционални акупунктура контроли, включително вкарване на игли в не акупунктурни точки, които не-вкарване на игли и използването на телескопична игли, които изглежда да се включат в кожата. Плацебо и конвенционални акупунктура предоставят значително облекчаване на болката, в сравнение с няма лечение. Въпреки това имаше малка или никаква разлика между ползата, произведен от конвенционални или sham акупунктура.

Тълкуването на тези изследвания е, че за облекчаване на болка в резултат от плацебо ефекти, които могат да бъдат постигнати чрез контакт на кожата с игли, или тяхното вмъкване в произволни точки. Болката, причинена от остеоартрит на коляното, могат да бъдат тежки и може да бъде напълно освободен от конвенционалните лечения. Въпреки че най-добрите текущи данни сочат, че акупунктурата облекчава болката, защото това е необичайно мощен плацебо, е безопасно и може да се разглежда като допълнение към конвенционално лечение.

Точки за запомняне

  • Повечето видове артрит са хронична и не може да се контролира напълно от конвенционалните лечения. Хората могат да търсят допълнителна помощ от билкови лекарства или добавки, или могат да се използват тези вещества вместо конвенционалните лекарства.
  • Тъй като FDA е в момента не може да регулира качеството на билкови лекарства и добавки, или да се провери тяхната ефективност или безопасност, не се препоръчва използването на билкови лекарства.
  • Акупунктурата е безопасно и може да осигури болка облекчение за някои пациенти с остеоартрит, но изглежда, да работят, като предизвикат ефект на плацебо.
физически лечение за артрит