» » увеличаване на бюста – домашна правна защита и да упражняват за по – добри и по – големи гърди

увеличаване на бюста – домашна правна защита и да упражняват за по – добри и по – големи гърди

Увеличаване на размера на гърдата — Home мерки, както и упражняването за по-добри и по-големи гърди

Не, не сте сами във вашия желание. И няма нужда да се чувстват неудобно или срамежлив за това. Като well-filled гърди е почти всяка жена на сън. Ето някои съвети, които ще ви помогне да увеличите вашата бюста естествено:

 1. Един от най-лесните можете да направите за да ви изглеждат по-големи гърди е да носят тапицирана bras.
 2. Носете подходящо облекло, който ще ви изглеждат по-големи гърди. Някои дрехи да ви изглежда плоски, докато други подобрите вашата фигура.
 3. Мода оръжия, clock-wise и след това anti-clock-wise за осем броя е от голяма полза. Използвайте пестикът и хаванът вместо миксера за всички смилане работа.
 4. Масаж в кръгови движения, прилагане на натиск за възходяща площ е известно да работи.
 5. Изправен пред стената безпристрастно горското насаждение. Дланите се поставя на стената. Бута срещу стената, както ако сте били бутане я далеч, без огъване оръжие в лакътя. Задържане за осем броя и Релакс оръжия за осем броя.  Повтаряйте това осем до двадесет и пъти на ден.
 6. Семена от сусам са много ефективни в firming и разширяване на гърдите на жените. Семената се състои от калций, протеин, желязо и фосфор и трябва да бъдат включени в дневния прием на. Маслото може да се прилага и върху гърдите.
 7. През последните години е била че добавянето на някои химикали и естрогени към някои меса пилета и говеждо месо да бъде причина за по-големи гърди в тийнейджъри и млади жени.
 8. Храни, съдържащи високо съдържание на захар също така променя размер, но ефектът е от оператора тегло печалба. Увеличаване на алкохол е също е смятало за част от на причината за по-големи гърди през последните няколко години.
 9. Ниско мазнини, млечни продукти също може да помогне.
 10. Екстракт от грозде семена също нараства гърдата
 11. Някои от съставките, ще намерите в естествени гърди хапчета са triatol, див yam и Донг. Повечето билкови добавки навсякъде съдържа от 6 до 12 билки.
 12. Търпение е ключ, когато използвате естествени гърдата повишаване продукти. Отнема време, както и колко време варира с всеки индивид. Някои жени опит значително увеличение в рамките само на няколко седмици, докато тя може да предприеме други по-дълго.
 13. Кремове за повишаване на гръдните и хапчета. Друг начин за естествено увеличаване размера си гърда е чрез майчиното повишаване хапчета и кремове. Това е метод за естествена, защото хапчета и кремове, са направени от всички естествени съставки за стимулиране на растежа на гърдата тъкани, които прави ви гърди по-пълни и по-голям.
Опитайте най- естествено разширяване на гърдата

Можете също да отидете за просто упражнение за увеличаване на вашите гърда.

На пейката пресата, наречен упражняване е един от полезния упражняване във вашия случай. Просто опитайте това! Най-добрата за оформяне и firming ви бюст линия е пейката преса, което не само ви бюст линия е насочен и flatters си фигура, но също така и sculpts си раменете и стяга на гърба на вашите горната част на ръцете.

Изискват от: - Двойка на гири – пейка

Метод за извършване на пейката преса упражняване:

 1. Лежи хоризонтално върху стенд, краката си на пода, един крак от всяка страна на пейката.
 2. Поддържане на си главата, раменете, гърба и шарнирите здраво поставено на пейката.
 3. Възстановите вашите раменете и надолу така че плешката остриета са твърдо притиска пейката и гърдите е кръвопускане с леко арковидни.
 4. Запази гири около 18 инча Апарт и успоредна на пода с вашия дланите, обърнати нагоре ако дръжката е по-широк дворовете на гърдите се работи по.
 5. Бавно се бутат гири нагоре, извън вашата кутия.
 6. Напълно разшири ръцете, така че гири са непосредствено над ви кутия. Леко пауза в горната част на движение, след което се сваля бавно гири обратно до началната позиция.
 7. Вдишвайте и задръжте си дъх, докато по-ниски гири. Когато те достигнат гръдния кош на ползвателя, започват да се премести на теглото нагоре отново.
Exhale, когато минавате на точката на най-голяма съпротива.

Опитайте най- естествено разширяване на гърдата
Не забравяйте!
 1. 8 до 12 асансьори се считат набор. Направи около 1 до 3 набори на сесията.
 2. Направете около 3 пъти на седмица и нека има един ден почивка между всеки път.
 3. Не забравяйте да диша.
 4. Всеки кръг се около 7 секунди. (3 секунди да се вдигне, пауза за втори и 3 секунди до долния).
 5. За да запазите раменете извършва твърде много работа, не позволяват да излязат от пейката им. Те следва да останат на стенд по време на упражняване.
Щракнете тук, за да се опитате най-естествен гърдата разширяването продукт