» » Топ 5 диета и отслабване съвети от д – р Оз Покажи

Топ 5 диета и отслабване съвети от д – р Оз Покажи

Топ 5 диета и отслабване съвети от д – р Оз ПокажиАко сте фен на д-р Оз Покажи, като аз съм, вие ще знаете, че Д -р Оз е богат на знания, когато става въпрос за получаване на здрави и загуба на тегло. Закриват HCG диета да избегне вкусни smoothies да демонстрират най-новите тенденции за тренировка, на д-р Оз Покажи почти винаги учи нещо ново. Един от най-добрите части на шоуто обаче е д-р Оз Отслабване Съвети. Ние наскоро изварени списък на си топ Отслабване Съвети, за да намери 10 Съвета, които можете да включите в ежедневието си започне сега!

Щракнете тук, за да прочетете повече за Raspberry Ketone

Д-р Оз Топ 5 лесни диета и отслабване съвети

Топ 5 диета и отслабване съвети от д – р Оз Покажи 1. Никога не ядат от кутия или кашон.Разбира се купуват в насипно състояние спестява пари, но това не прави нищо за талията си, когато ви части да повреден с огромните опаковката. Вместо да яде направо от кутията, pre-portion си закуски в малки индивидуални baggies. Те са идеална част контрол за в движение!

2. Получи скоклив.Пропуснете десерта и вместо да има поименно в сено с мед. Здрав секс също може да помогне да контролирате количеството на храната, която ядат- и това е страхотно упражнение, казва д-р Оз.

3. Подправки up.Не забравяйте да се запасите, някои червен пипер люспи на килера. Когато се консумират в началото на деня, д-р Оз казва, че червен пипер може да намали количеството на храната ви потребителите по-късно.

4. Стане уикенд войн. Много от нас хит на фитнес и ям точно по време на седмицата но пуснеш в почивните дни от отдадат в пържените храни и търговията с тренировки за сън. Бъдат здрави седем дни в седмицата от планиране си уикенд преди време. Помислете какви здравословни храни ще ядат и план за вашите тренировки, казва д-р Оз. Също да планирате някои отдих време!

5. Има пюре страна.Кой каза, здравословни храни трябва да бъде скучно? Пюре от праскови, круши и плодове и се разпределят на пшеница пита за здрав и delish лечение, който е идеален за пролетта и лятото!

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone от официалния сайт