» » ползите от Acai Бери, плодовете от Acai палмови

ползите от Acai Бери, плодовете от Acai палмови

Вие може да сте чували за различните ползи от acai плодове, които са плодове на acai палми. Прочетете, за да научите повече за тази длан.  Acai зрънце продукти са бързо възникващите популярни по целия свят, за си така наречените ползи за здравето. Тези плодове са плодовете от acai палми, че е роден в Бразилия. В родната си място тази длан е широко култивирани за зърната, които те използват за кулинарни цели.

Дланта също е високо ценени за високо качество сърцето на дланта (на вътрешното ядро на дърво/зародиш). Зърната са казва, че има различни здравни ползи и тя се казва, че племена на амазонските гори са използвали тези плодове за лечение на различни заболявания. Сега acai плодове се продават в различни форми, по целия свят.

ползите от Acai Бери, плодовете от Acai палмови

Щракнете тук, за да купя Acai Бери от Официален сайт

Факти за Acai палми

ползите от Acai Бери, плодовете от Acai палмовиAcai palm (Euterpe oleracea) е вид палмово дърво, който основно се среща в тропическите гори на Амазония в Бразилия и Перу. Тези дървета се намират предимно в блата, мочурливи бреговата линия и равнини. Те са увиснали перести листа и тънки стъбла. Диаметърът на багажника може да бъде навсякъде около седем до десет инча и дървото може да расте до максимална височина от около 65 метра. Повечето от тези дървета са открити да развиват няколко стъбла, от един корен система.

Мъжките и женските цветове са произведени в същото дърво. Цветята са кафеникави или пурпурен цвят и те се развиват плодове в гроздовете. Узрели acai плодове са лилави Черно на цвят и с диаметър от около един инч. Но, тези плодове са изработени от малко целулоза и много голям семена. Две култури от acai плодове се произвеждат в една година. Узрели плодове са събрани и използвани за консумация.

В някои части на Бразилия acai Бери е неизменна част от родната диета. Те консумират целулоза и сок от тези плодове, които се използват при изготвянето на регионални ястия също. Acai Бери сок се използва за подправка, сладоледи, газираните напитки, ликьор и др. През последното десетилетие на ХХ век популярността на acai Бери продукти разпространи към други части на света и сега, тези продукти са налични в други региони също.

Acai Бери продукти, като кисело мляко, сода, шейкове, сок и др., са налични в други страни също. Днес acai Бери е на пазара като супер храна и се твърди, че има различни ползи за здравето. Можете да намерите широка гама от acai продукти, използвани като хранителни добавки. Въпреки, че няма научни доказателства да се докаже acai Бери ползи за здравето, тези продукти се използват широко.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери от Официален сайт

Ползите от Acai Бери

Както бе споменато по-горе, acai Бери е бил важна част от родния диета в някои части на Бразилия. Това acai палмови плодове се казва, че са богати на антиоксиданти и така, се казва, да бъдат много ефективни в премахване на вредните токсини от тялото. Може би сте чували за acai чистя, който е един от най-популярните detox диети. Твърди се, че acai Бери Измивайте е полезно да се отървем от токсините от тялото, в много кратко време. Тя е също каза за увеличаване на енергийните нива и храносмилателната функция.

Според експонати на acai зрънце продукти консумацията на acai Бери подобрява кръвообращението, намалява симптомите на стареене и понижава холестерола. Тя е също комисионер да бъдат добри за постигане на загуба на тегло. Въпреки че, acai продукти се използват широко, изследвания за своите ползи за здравето, са все още в ход. Това е потвърдено, че acai плодове са богати на антиоксиданти, но все още не е ясно доколко те са ефективни при повишаване на човешкото здраве, е.

ползите от Acai Бери, плодовете от Acai палмови Acai Бери е безопасно?. Това е друга обща заявка от хора, които искат да използват acai зрънце продукти. Според здравните експерти умерено acai Бери потреблението е установено, че са безопасни за повечето хора. Въпреки това тези с цветен прашец алергии понякога може да се развие acai Бери странични ефекти. Някои хора могат да развият свръхчувствителност към това зрънце.

Щракнете тук, за да купя Acai Бери от Официален сайт