» » Как да купя чист Hoodia

Как да купя чист Hoodia

Как да купя чист HoodiaЧист Hoodia е вид на хранителна добавка, че много хора използват, за да им помогнат да губят тегло. Hoodia е изтъквани като силен апетит потушавам, което асистенции dieters в намали сумата, която те ядат. Чист Hoodia не съдържа добавки и произлиза от Hoodia gordonii, растение с произход Южна Африка. Можете да закупите чист Hoodia от няколко различни източника.

  • Потърсете лабораторни данни, за да провери, че добавка, която планирате да закупите съдържа чист Hoodia. Преди да купите чист Hoodia, отидете онлайн на различни производители, за да видите техните данни на лабораторията. Продуктът трябва да бъде удостоверено от добре познати лаборатория, като Alkemists.
  • Провери в магазин за доставка на витамин. Търговци на дребно като GNC населяват често техните рафтове с няколко различни версии на чист Hoodia от различни производители.
  • Отидете онлайн, за да си купя чист Hoodia. Някои от най-ниските цени на чист Hoodia могат да бъдат намерени от интернет търговци на дребно на притурката. Например VitaDigest дребно 60 капсули на чист Hoodia за около 40 процента от цената на дребно.
  • Покажи дозиране количеството на чист Hoodia, включена в притурката. Чист Hoodia добавка трябва да съдържа между 400 mg до 500 mg на Hoodia. Нещо по-малко от тази сума е вероятно да бъде пълен с ненужни съставки и пълнители.
  • Прочетете етикета на чист Hoodia добавка. Задължително е, че компанията трябва да се постави част от растение, използвано в допълнение на тяхното етикетиране. Ако не виждате този списък, е възможно, че хапчето не съдържа чист Hoodia.
Щракнете тук, за да купуват UniqueHoodia
Hoodia е популярна билкови добавка за отслабване се продават в магазини за здравословни храни и онлайн. За съжаление има широко съобщава, че повечето hoodia продукти са фалшиви или са били фалшифицирани.

Как да купя чист HoodiaАко търсите онлайн за hoodia, ще намерите стотици фирми продажба на hoodia и предупреждение, не се купуват на конкурент безполезен hoodia хапчета. Компании започват от легитимни хранителна добавка компании да hucksters. Откъде знаеш, че ако сте се нещо истинско? Hoodia е растение, което е трудно да расте и се четири до пет години в много гореща среда да узреят.

Друг основен проблем е, че е невъзможно да се знае дали hoodia продукт съдържа чист hoodia и предполагаемата активна съставка.

Но според независима лаборатория в Уайт Плейнс, Ню Йорк, не са окончателни, установените тестове за оценяване на качеството на hoodia продукти по това време. Дори когато компании може да предостави сертификат, някои компании могат да са представили истински извадка от hoodia в лабораторията да получи печата на автентичността и след това използва подправена hoodia в хода на производството.

Хранителна добавка компании не може дори да знаят, че те се използват фалшиви или фалшифицирани hoodia, защото те не представят своите hoodia за независимо тестване.

Хапчета hoodia, които са били проверени последователно, като чист hoodia е UniqueHoodia.

Щракнете тук, за да купуват UniqueHoodia