» » Как антиоксиданти подобряват загуба на тегло

Как антиоксиданти подобряват загуба на тегло

Как антиоксиданти подобряват загуба на теглоЗагуба на тегло може да бъде труден процес. Това се дължи главно на факта, че тя включва промяна на навиците ви за текущата и за приемане на нов живот, който понякога може да бъде трудно да се справят с. Въпреки това има някои неща, можете да включите във вашата програма за отслабване, които могат да направят процеса на малко по-лесно и по-бързо, като например предоставяне на тялото си с антиоксиданти.

Антиоксиданти премахване на свободните радикали от тялото и да помогне за подобряване на метаболизма и здравето като цяло. Зърната са някои от най-мощните естествени източници на антиоксиданти.

Какви са антиоксиданти?

Антиоксидант е вещество, което намалява или предотвратява процеса на окисляване чрез защита на клетките на организма от щети, причинени от свободните радикали. Свободните радикали са нестабилни молекули, които липсват един електрон. Телата ни са изложени на свободните радикали през цялото време.

Някои от външните източници на свободни радикали са радиация (например, от излагане на слънце или рентгенови лъчи), озон и азотен оксид, тежки метали (т.е., живак, кадмий, олово), дим, алкохол, наситени мазнини и други химикали и замърсители. Телата ни също произвежда свободни радикали, като извършват основни дейности, като производството на енергия и имунитет. Свободните радикали са произведени от телата ни още повече, когато ние упражняваме.

Щракнете тук, за да купуват антиоксидант добавка от официалния сайт

Антиоксиданти подобряват загуба на тегло

Макар да е ясно, Антиоксидантите имат положителен ефект върху нашето здраве и помощ за защита на клетките ни, те не пряко себе си помагат да отслабнете. Ролята на антиоксиданти играят в загуба на тегло е, че те осигуряват тялото с хранителни подкрепа, то трябва да се запази здрава и енергична през процеса на изгаряне на мазнини.

Как антиоксиданти подобряват загуба на тегло

Как телата ни изгарят мазнини?

Да се разбере как антиоксиданти може да помогне на процеса на отслабване, трябва да се вземе по-отблизо в какво се случва, когато ние губим мазнини. Докато повечето хора са склонни да гледат на мазнини като им враг, когато те са с наднормено тегло, то е наложително, че разбираш, че мазнините са необходими за здравето ни. Има два вида мазнини:

1. Основни мазнини – необходими за много телесни функции, включително възпроизвеждане.2. Съхранение на мазнини – от съществено значение за защита на някои от органи на тялото.

Мазнини в телата ни се съхранява в нашите мастна тъкан. Тази тъкан съдържа липиди, които са необходими за трансформиране на хранителни вещества в енергия. Мастните клетки имат много функции и един от тях е да се съхранява на токсини, които са освободени по време на храносмилателния процес. По този начин когато се намалят мазнините в тялото си, количеството на токсините в тялото се увеличава и това може да доведе до някои негативни странични ефекти. Например допълнителни токсини често засяга черния дроб, карайки го да работи извънредно, за да обработи и да ги премахнете. Освен това когато молекулите мазнина са разбити, процес, наречен оксидация, те освобождават свободни радикали, което може да доведе до клетката, протеини и ДНК повреди.

Окисляване възниква, когато свободните радикали (нестабилни атоми) атака клетки да стабилизират себе си. Re-stabilized атомите освободи повече свободни радикали и процеса продължава като верижна реакция в организма, докато свободните радикали са спрени. Тялото ще създаде своя собствена антиоксиданти помощ спре реакция, но често не е достатъчно, поради поглъщането на храни или добавки, богати на антиоксиданти може да бъде от полза за поддържане на силна в процеса на изгарянето на мазнините тялото.

Щракнете тук, за да купуват антиоксидант добавка от официалния сайт

Антиоксиданти предоставим на хранителна помощ

Така когато се губи тегло, вие не само разпръскват излишната мазнина, вие също са загуба на някои хранителни вещества в тялото си, които са необходими за поддържане на добро здраве. Също така ако се упражнява като част от вашата здравословна програма за отслабване след това тялото ви ще се създаде още по-високи нива на токсични странични продукти. Следователно антиоксиданти може да помогне предостави тялото си с хранителни подкрепа, тя изисква по време на процеса на окисляване, намаляване на стреса върху тялото си и поддържане на енергийните нива и метаболизма, както висок както възможен.

Важно е да се има предвид, че действителната сума на загуба на тегло, които могат да бъдат свързани с приемането на антиоксиданти е все още неизвестен. Най-вероятно тази сума се колебае между индивидите и източници на антиоксиданти, ще ви изтреби. От гледна точка на здравето са склонни да консумират всички от моите антиоксиданти от плодове и зеленчуци, особено плодове. Избера тези източници над като хапчета, защото тези природни източници също така са склонни да бъдат високо съдържание на фибри, което е добро за здравето на храносмилателната система.

Как антиоксиданти подобряват загуба на тегло

Източници на антиоксиданти

Антиоксиданти могат да бъдат намерени в специфични витамини и минерали и са в различни източници на храна, особено някои плодове и зеленчуци. Те също са на разположение в добавка форма. Опитайте да добавите някои от тези антиоксиданти храни към вашия диета всеки ден: череши, къпини, ягоди, малини, боровинки, касис, нар, грозде, портокали, сливи, ананас, киви, плодове, грейпфрути, кайсии, сини сливи, дати, орехи, орехи, лешници, слънчоглед, зеле, червено зеле, чушки, магданоз, артишок, брюкселско зеле, спанак, лимон, джинджифил, цвекло, бакла, Пинто фасул, соя, ечемик, просо, овес, царевица, карамфил, канела и риган.

Щракнете тук, за да купуват антиоксидант добавка от официалния сайт