» » Какви са ползите за здравето от ядене на малини?

Какви са ползите за здравето от ядене на малини?

Какви са ползите за здравето от ядене на малини?Здравните ползи от ядене на малини са много. Да знаете какви са те, вижте следното парче на информация...

С вкусни blackberry като текстура тази красива червен плод е храненето електростанция! Ако си мислите, че бихте могли да използвате малини за украса само вашия smoothies и салати, помислете отново. Те са пълни с ползи и може да се окаже изключително полезно, ако се консумират в правилния начин.

Говорим за антиоксиданти, фибри и витамини, и можете да намерите малини синоним на всички от тях. Малините са член на Роза клан и са кухи в същността. Малина изглежда като куп от семена, посочени като плод с костилка-позволява, които изглеждат като сборник с кухи център. Те са fragrantly сладки и пищен и се отглеждат в Калифорния по време на мусоните.

Докато Малина листа помагат при лечението на болно гърло и проблеми, свързани със стомаха, чай направени с Малина листа е известно да се ускори раждането в много. Тук в тази хвалебствена статия, ние привлече всички ползи за здравето от консумират малини, плод, който е слисан умове всичко отначало с му стойност.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт

Отнема много малини: Списък на ползите за здравето

  • Първият и най-ефективните печалба от ядене на малини е, че той предотвратява увреждане на клетъчните мембрани, благодарение на съдържанието на ellagic киселина в този плод, който действа като антиоксидант и помага за предотвратяване на всички видове на увреждане на клетъчните мембрани на организма чрез неутрализиране на свободните радикали. Освен това по този начин, антоцианини добави към антиоксидантни и антимикробни свойства на този червени плодове, предотвратява ненужни растежа на бактерии в тялото.
  • Наличието на ellagic киселина в малини, също така спира растежа на много видове рак в тялото. Както е фенолни съединение, тя не позволява на свързване на канцерогени с ДНК, и чрез укрепване на съединителната тъкан, тя запазва раковите клетки от разпространение навсякъде по тялото, по този начин, предотвратяване на рак. Много проучвания твърдят също, че съдържанието на ellagic киселина в лиофилизирани малини помага за предотвратяване на растежа на tumorous клетки също.
  • Малини, като богат източник на антоциани, помогне за намаляване на рисковете от сърдечносъдови заболявания и диабет. Те са известни за намаляване на нивата на кръвната захар и са съчетани с витамин B и съдържание на минерали, които насърчават понижава глюкоза нива в организма.
  • Като богат източник на манган, фибри и витамин C, малини предотвратяване на тъканите на тялото от всички вреди, свързани с кислород. Манган и диетични фибри помощ в забавя храносмилателния процес, така че да се чувствам пълнени за дълго време и следователно, яде по-малко. Това, от своя страна, помага в загуба на тегло като манган и диетични фибри ускори метаболизма си, по този начин, парене много мазнини. Ако крайната цел е да губи тегло, не забравяйте да включва малини във вашата диета.
  • Макулна дегенерация е основна причина за загуба на зрението на възрастните, и днес, ако сте, страдащи от същото, бихте могли да консумира малини за предотвратяване на загуба на зрението с увеличаване на възрастта. Визия destructing заболяване при възрастни се раздава ефективно от подобряване на визията фактори в малини, така че да не трябва да разчитат само на моркови за подобряване на вашата визия.
  • Ако сте болни от тези бръчки на лицето си, малини са спасител на старчески петна и обезцветяване. Благодарение на високото съдържание на витамин С в този плод малини ви помогне да борбата стареене чрез попълване на тези бръчки и да получат младостта на кожата. Нещо повече можете да създадете маска на малини, смесени с кисело мляко и прилагане на опаковката на лицето си за 15-20 минути. Вие ще бъдете удивен да видите положителни резултати от първото заявление.
  • Малина семена са богати на витамин Е и Омега-3 мастни киселини, които се използват в различни продукти за кожата, които предоставят много ползи за здравето на хората. Нещо повече слънцето защита фактор на зехтин в Малинов семена отива доста над 30 и следователно, прилагане на масло от екстракт от Малина семена, или използването на продукти, направени със същия може да помогне за предотвратяване на кожата от дъбене и клетъчно увреждане на кожата.
Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт
Като една от много плодове с най-високите антиоксидант свойства, ползите от малини по никакъв начин не бъдат пренебрегвани когато става въпрос за здравето. Много пациенти, страдащи от болестта на Алцхаймер, сърдечни заболявания и болестта на Паркинсон, невероятен опит подобряване на тяхното здраве като потребление на малини ремонтирани оксидативен стрес, като по този начин, подобряване на цялостното здраве.

Какви са ползите за здравето от ядене на малини? Консумират сурови, като добавка във вашата дневна зърнени им, или като топинг на любимите си ласкател, със сигурност ще опита много ползи, които този пищен червени плодове съдържа в.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт
Какво е всичко това говори за Малина кетони? Добре д-р Оз е наследил Опра ефект, и ако той го споменава всеки иска или най-малко иска да знае какво е то.

Тъй като му епизод е излъчен по-рано тази седмица за обявяване на нова загуба на тегло чудо добавка Малина кетон, интернет е бил пламнал с търсения. Магазини вече са обратно подреден, и фармацевти са налага да станат експерти по този въпрос почти през нощта.

Размерът на въпроси, които дойде налива в аптеката ми за Малина кетони само няколко часа след епизод на д-р Оз за тях ме кара да мисля трябва да започне DVRing шоу, каза д-р Сара G. Хан. Тя обяснява, че Малина кетони имат ефект на загуба на тегло, защото те увеличават метаболизма чрез увеличаване на освобождаването на един хормон, наречен норадреналин. Д-р Хан допълнително обяснява, че друг механизъм на игра е протеин, който се намира на мазнини клетки, наречени адипонектин... [който] намалява нивата на глюкоза и е установено, да бъде много успешна в лаборатория тестове с мишки по отношение на загуба на тегло.

Какви са ползите за здравето от ядене на малини? Докато тя мисли, че продължителната употреба на такива метаболизъм подпомагам допълнение може да има ефект върху щитовидната жлеза, тя също така съветва против използването им от диабетици.

Тя е не само едно говори против новите ИТ-хапчето на момента. Нашите пребиваващ диетолог Мари Хартли предполага, че тези Малина кетони са нищо повече от телевизия свръх. Тя ги описвала като съединения, които дават червени малини им аромат.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт
Където д-р Оз е намерил подкрепа за препоръката си блестящ?

Че мазнини взривни претенция се основава на две малки мишки проучвания, които показват кога мишки са хранени високо съдържание на мазнини диета, допълнени с Малина кетони, те получават по-малко телесни мазнини от очакваното, обясни Хартли. Но е ясно: Малина кетони не са изследвани при хората и те не са доказани да работят.

Дозата, както е указано от д-р Оз помощник на шоу, Лиза Лин, е 100 mg за закуска и след това 200 mg на обяд. Хартли отбелязва този режим ще ви струва $20 до $60 един месец, за все още недоказани продукт. Тя и д-р Оз се споразумеят за едно нещо, вие вероятно не може да яде достатъчно пресни малини да съответства на концентрацията в доза от Малина кетони, което ще изисква около 90 килограма плодове.

Какви са ползите за здравето от ядене на малини? В крайна сметка, както твърди, д-р Хан, с всяка добавка аз казвам отида в него със зърно от сол. Тъй като това е неизпитани в хората и добавки като това не изисква FDA надзор или одобрение, всяка добавка, купувате ви оставя в ръцете на производителя. Най-добре, Избягвайте тези недоказани добавки и се придържайте към здравословен хранителен режим и последователен режим на упражнения. Въпреки това ако откриете себе си търси да купи, се уверете, че Малина съставки са посочени като основни съставки и не погребан в дъното на списъка или изключени изцяло.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт