» » информация за фентермин

информация за фентермин

Какво представлява фентермин?

информация за фентерминPhentermine е стимулант, който е подобен на амфетамин. Phentermine е апетит потушавам, което засяга централната нервна система.

Фентермин се използва заедно с диета и упражнения за лечение на затлъстяването (с наднормено тегло) при хората с рискови фактори като високо кръвно налягане, висок холестерол или диабет.

Фентермин може също да се използва за други цели, които не са изброени в това ръководство лекарство.

Важна информация за фентермин

Не използвайте phentermine, ако сте haveused инхибитор на Мао като фуразолидон (Furoxone), изокарбоксазид (Marplan), фенелзин (Nardi), Разагилин Azilect), селегилин (Eldepryl, Emsam, Zelapar), или транилципромин (Parnate) през последните 14 дни. Един опасен наркотик взаимодействие може да настъпи, водещи до сериозни странични ефекти.

Приемате phentermine заедно с други диета лекарства като fenfluramine (Пен-Fen) или dexfenfluramine (Redux) може да причини рядко белия дроб заболяване, наречено белодробна хипертония. Не приемайте фентермин с други диета лекарства без консултация с вашия лекар.

Фентермин може да увреди вашето мислене или реакции. Бъдете внимателни, ако устройството или направи нещо, което изисква от вас да бъдат бдителни. Пиене на алкохол може да повиши някои странични ефекти на това лекарство.

Загуба на тегло по време на бременността може да навреди на нероденото дете, дори и ако сте с наднормено тегло. Не използвайте phentermine, ако сте бременна.

Phentermine е само част от пълна програма на лечение, което може да включва диета, упражнения, както и контрол на теглото. Следвайте си диета, лекарства и упражняване съчетания, много внимателно.

Фентермин може да създава зависимост и трябва да се използват само от лицето, което е предписан за. Никога не споделяйте фентермин с друг човек, особено някой с история на злоупотреба с наркотици или пристрастяването. Следите на размера на медицина, използвани от всяка нова бутилка. Phentermine е наркотик на злоупотреба и трябва да знаете, ако някой използва лекарството неправилно или без рецепта. Не спирайте изведнъж използване на phentermine, или може да има неприятни симптоми на отнемане. Попитайте вашия лекар как да се избегне симптоми на отнемане, когато спрете да приемате това лекарство.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Преди предприемането фентермин

Не използвайте phentermine, ако сте използвали инхибитор на Мао като фуразолидон (Furoxone), изокарбоксазид (Marplan), фенелзин (Nardi), Разагилин Azilect), селегилин (Eldepryl, Emsam, Zelapar), или транилципромин (Parnate) през последните 14 дни. Един опасен наркотик взаимодействие може да настъпи, водещи до сериозни странични ефекти.

Приемате phentermine заедно с други диета лекарства като fenfluramine (Пен-Fen) или dexfenfluramine (Redux) може да причини рядко белия дроб заболяване, наречено белодробна хипертония. Не приемайте tbis медицина с други диета лекарства без консултация с вашия лекар.

Не трябва да приемате phentermine, ако сте алергични към него, или ако имате:

 • история на болест на сърцето (исхемична болест на сърцето, сърцето ритъм проблеми, застойна сърдечна недостатъчност, белодробна хипертония);
 • тежки или неконтролираното високо кръвно налягане;
 • хиперфункция на щитовидната жлеза;
 • глаукома;
 • Ако сте бременна или кърмещи;
 • Ако сте в състояние на покой състояние;
 • Ако имате история на злоупотреба с наркотици или алкохол; или
 • Ако сте алергични към други хапчета за отслабване, амфетамини, стимуланти или простуда.
За да сте сигурни, можете безопасно да phentermine, кажете на вашия лекар ако имате някое от тези други условия:

 • високо кръвно налягане;
 • "Диабет";
 • бъбречно заболяване; или
 • разстройство на щитовидната жлеза.
FDA бременност категория X. тегло загуба по време на бременността може да навреди на нероденото дете, дори и ако сте с наднормено тегло. Не използвайте phentermine, ако сте бременна. Фентермин могат да преминат в майчиното мляко и може да навреди на кърменето бебе. Вие не трябва да кърмят докато приемате phentermine. Не дават това лекарство на дете под 16 години.

Фентермин може да създава зависимост и трябва да се използват само от лицето, което е предписан за. Никога не споделяйте тази медицина с друг човек, особено някой с история на злоупотреба с наркотици или пристрастяването. Запази лекарството на място, където другите не може да стигнете до него.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Как трябва да приемам фентермин?

Вземете фентермин точно, както е предписано от вашия лекар. Не приемайте в по-големи или по-малки суми или за по-дълго, отколкото препоръчват. Следвайте указанията на етикета рецепта.

Някои марки на phentermine трябва да се вземат на празен стомах, преди закуска или до 2 часа след закуска.

Suprenza разпада таблетки може да се приема с или без храна.

Използването на сухи ръце, премахнете Suprenza таблетка от медицина бутилката и поставете таблетката в устата си. Тя ще започне да се разтвори веднага. Не лястовица таблетката цяла. Оставя се да се разтвори в устата си, без да дъвче.

За предотвратяване на проблеми със съня, да приемат това лекарство в началото на деня, не по-късно от 6: 00 ч.

Говорете с вашия лекар, ако имате повишени глад или друго мислите, че лекарството не работи правилно. Като повече от това лекарство няма да го направи по-ефективна и може да предизвика сериозни, живото застрашаващи странични ефекти.

Фентермин трябва да се вземат само за кратко време, като след няколко седмици.

Не спирайте да приемате phentermine изведнъж, или може да имате неприятни симптоми на отнемане. Попитайте вашия лекар как да се избегне симптоми на отнемане, когато спрете да използвате phentermine.

Да се съхранява при стайна температура от влага и топлина.

Следите на размера на медицина, използвани от всяка нова бутилка. Phentermine е наркотик на злоупотреба и трябва да знаете, ако някой използва лекарството неправилно или без рецепта.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Какво ще стане ако пропусна доза?

Вземете пропуснатата доза веднага щом се сетите. Ако е почти време за си следващото планирано доза, пропуснете пропуснатата доза. Не приемайте допълнително лекарство за да компенсирате пропуснатата доза.

Какво се случва, ако аз предозиране?

Потърсете спешна медицинска помощ или се обадете на отрова помощ линия. Предозирането на phentermine могат да бъдат фатални.

Симптоми на предозиране могат да включват, объркване, халюцинации, паника, чувство враждебна или агресивни, гадене, повръщане, диария, стомашни спазми, нередовен сърдечен ритъм, учестено дишане, свръхактивен рефлекси, объркване, гърчове (гърчове), чувство на Прималяване, или припадък.

Какво трябва да се избягва докато се фентермин?

Пиене на алкохол може да повиши някои странични ефекти на това лекарство. Фентермин може да увреди вашето мислене или реакции. Бъдете внимателни, ако устройството или направи нещо, което изисква от вас да бъдат бдителни.

Фентермин странични ефекти

Вземи спешна медицинска помощ, ако имате някой от тези признаци на алергична реакция към фентермин: уртикария; затруднено дишане; подуване на лицето, устните, езика или гърлото. Наричам вашия лекар веднага, ако имате сериозен страничен ефект, като:

 • усещане за затруднено дишане, дори с леко усилие;
 • болка в гърдите, чувство като може да премине
 • подуване в глезените или краката;
 • удари на сърцето или пърхащи в гърдите;
 • объркване или раздразнителност, необичайни мисли или поведение;
 • чувствата на екстремни щастие или тъга; или
 • опасно високо кръвно налягане (силно главоболие, замъглено виждане, шум в ушите във вашите уши, безпокойство, болка в гърдите, недостиг на въздух, неравномерно сърцето, изземване).
По-малко сериозни фентермин странични ефекти могат да включват:

 • чувства неспокоен или хиперактивни;
 • главоболие, виене на свят, треперене;
 • проблеми със съня (безсъние);
 • сухота в устата или неприятен вкус в устата си;
 • диария или запек, стомашно разстройство; или
 • увеличава или намалява интерес към секса, импотентност.
Това не е пълен списък на странични ефекти и могат да възникнат други. Обадете на вашия лекар за медицинска помощ за странични ефекти.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт

Фентермин дозиране информация

Обичайните възрастни Phentermine доза за загуба на тегло:

Начална доза: 8 мг орално 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Алтернативно, phentermine хидрохлорид и фентермин смола може да се прилага като еднократна доза от 15-37.5 мг устно веднъж дневно преди закуска или 10-14 часа преди да се пенсионират.

Обичайната детска Phentermine доза за загуба на тегло:

Дете > 12 години:

Начална доза: 8 мг орално 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Алтернативно, phentermine хидрохлорид и фентермин смола може да се прилага като еднократна доза от 15-37.5 мг устно веднъж дневно преди закуска или 10-14 часа преди да се пенсионират.

информация за фентермин

Какви други лекарства ще засегне фентермин?

Кажете на вашия лекар за всички други лекарства, които използвате, особено:

 • инсулин или перорални диабет лекарства;
 • някои медикаменти за кръвно налягане, doxazosin (Cardura), prazosin (Minipress) или terazosin (Hytrin); или
 • антидепресант като циталопрам (Celexa), флуоксетин (Прозак, Sarafem, Symbyax), пароксетин (Paxil), сертралин (Zoloft) и др.
Този списък не е пълен и други лекарства може да взаимодействат с phentermine. Кажете на вашия лекар за всички лекарства, които използвате. Това включва рецепта, без рецепта, витамини и растителни продукти. Не започвайте ново лекарство без да кажете на вашия лекар.

Щракнете тук, за да купуват Phen375 от официалния сайт