» » използване на апетит потискащи

използване на апетит потискащи

Много хора намират диети трудно като повечето диети са да ограничителни за видовете храни, които могат да се консумират или количеството калории, които могат да се консумират всеки ден. Поради факта, че тези диети може да бъде толкова разпиляна, то е неизбежно, че хората ще падне жертва на глад и не успяват да се придържаме към техните диети.

Един от начините да получите около тези хранителни глад е да можете да използвате потискащи. Те са налични като рецепта и над най-брояч продукти и може да ви помогне да контролирате апетита и се надяваме да губят тегло. Има няколко начина, които потискащи биха могли да ви помогне да отслабнете.

Някои потискащи работа чрез тялото си вярват, че са пълни, независимо кога са действително яде и по този начин да забавят вашия апетит. Затова сте по-склонни да ядат по-малко, отколкото обикновено.

Някои апетит потискащи също да помогне за увеличаване на метаболизма си и да горят калории, което означава, можете да продължите да се наслаждавате на храни, които харесвате, като същевременно все още губи тегло. Това обезщетение е изключително полезен в позволява на Дитер да се придържаме към диетата си, както те са не се налага да ограничите от хранителния си режим определени храни.

Друга полза от използването на потискащи е, че с течение на времето тялото ви е свикнал да яде големи количества храна. Апетит потискащи може да помогне за намаляване на физическата количеството на храната, която ядем всеки ден и така следователно е по-вероятно, че стомаха ви ще се върне към нормалния си размер и просто няма да изисква много храна, за да се чувстват доволни, дори след като сте приключили с помощта на потискащи.

Повечето хора смятат, че те не трябва да се апетит потискащи завинаги, обикновено няколко седмици или месеци са достатъчно, за да помогне на Дитер се над първоначалното налягане на глад и да започнете да се върне тялото си към нормалното, така че те не трябва да яде толкова, за да се чувстват толкова доволни. Апетит потискащи може да ви помогне да достигне целта си тегло.

Щракнете тук, за да видите нашите Последни предложения отслабване хапчета отстъпка

Рисковете и ползите от използването на апетит потискащи

Апетит потискащи са наркотици, които имат за цел да намали апетита ви за да се предотврати поглъщането на хранителни компоненти, които могат да доведат до затлъстяване. Тези лекарства могат да бъдат естествени или синтетични. Най-популярните потискащи са получени от hoodia растения. Други естествени апетит потискащи са смеси от растителни съставки като зелен чай и водорасли. Синтетични наркотици, които служат като апетит потискащи включват mazindol, phentermine, benzphetamine и diethylpropion.

Когато ви попитам за рецепта за някоя от тези лекарства, лекарят трябва да прецени дали имате някоя от следните условия: бременност, кърмене, алергии, диабет, хипертония, бъбречни заболявания, сърдечно заболяване, припадъци или епилепсия, глаукома, хипертиреоидизъм (хиперфункция на щитовидната жлеза), или история или текущия прием на алкохол или наркотици. Тези условия могат да променят начина, по който тялото ви елиминира лекарството и предразполагат за странични ефекти.

Щракнете тук, за да видите нашите Последни предложения отслабване хапчета отстъпка

Рисковете от използването на апетит потискащи

Основните рискове от като апетит потискащи са техните странични ефекти. Тъй като те са подобни на незаконни наркотици, наречен амфетамините по отношение на химическата структура, техните странични ефекти са подобни. Апетит потискащи може да доведе до нервност, сърцебиене (бързо побой на сърцето), тремор (треперене на ръцете), безпокойство, високо кръвно налягане и безсъние. Други нежелани ефекти включват изпотяване, прекомерна жажда и запек. По ирония на съдбата докато потискащи може да предизвика безсъние, те също могат да причинят сънливост.

Когато се приема без рецепта, тези лекарства може да увеличи риска от токсичност. Токсични нива дължи на свръхдоза може да доведе до объркване, конвулсии или гърчове, халюцинация и най-лошото, кома (загуба на съзнанието, в което можете да не се събуди дори ако се подлагат на болезнени стимули).

Щракнете тук, за да видите нашите Последни предложения отслабване хапчета отстъпка

Ползите от използването на апетит потискащи

Храните и лекарствата (FDA) одобри използването на много апетит потискащи. Ако съществуват рискове, свързани с използването им, защо тези лекарства са одобрени? Обосновка на използването на потискащи се крие във факта, че те могат да помогнат за загуба на тегло. Това е много важно днес, защото вече заклеймени затлъстяване глобална епидемия. Изследвания извършва потискащи показаха, че ако следвате предписанията на лекаря, можете да загубите колкото е 5 до 10 процента от телесното си тегло.

Например ако тежите 150 кг, можете да загубите около 7,5 до 15 кг с редовен прием на тези лекарства при едновременно поддържане на здравословен начин на живот. Апетит потискащи не се препоръчва ако имате индекс на телесна маса (ИТМ) под 30. Изключение от този принцип е ако имате с ИТМ от най-малко 27 и имате затлъстяване, свързани с нарушения като диабет, високо кръвно налягане или Метаболитен синдром. Вие може да изчисли си ИТМ, като се раздели теглото си в килограми по квадрата на височината в метри.

Предвид тези рискове и ползи от използването на апетит потискащи, може да искате да се замислим за закупуване и да ги използват. Ако наистина искате да отслабнете с помощта на апетита, Обсъдете го с вашия лекар.

Щракнете тук, за да видите нашите Последни предложения отслабване хапчета отстъпка