» » зелено кафе на зърна хапче за отслабване – Препоръчани от д – р Оз

зелено кафе на зърна хапче за отслабване – Препоръчани от д – р Оз

Диета за зелено кафе на зърна, доказано от проучване на д-р Оз

зелено кафе на зърна хапче за отслабване – Препоръчани от д – р ОзИма няколко наскоро проучвания, които показват СПИН, екстракт от зелено кафе на зърна, загуба на тегло, но може би най-убедителен е доктор Оз зелено кафе на зърна проучване на си популярното Телевизионно шоу на 10 септември, 2012, което показа, че има антиоксиданти в екстракт от зелено кафе на зърна, че стопи мазнини далеч ~ д-р Оз

Д-р Оз е винаги в предната част на опаковката в разкриване нови природни диета и тегло загуба тенденции, като зелено кафе, Малина кетон и Африка манго. Но дори той е шокиран от това-късно откритие, която медицинските света и тегло загуба на експерти, учени и лекари, така всички учуди. Мазнини горелка, която взе диета света от буря ~ д-р Оз

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Чисто ново проучване на живо на д-р Оз Покажи!

Д-р Оз и неговите експерти лично избяга и донесе на всички участници в като публиката на този специален епизод. Близо 100 жени взеха участие и резултатите ще ви шок...

Един от най-важните открития сме направили да ви помогне да горят мазнини бързо ~ д-р Оз

Жените са разделени на две групи: тези, които получили екстракта и тези, които са получили плацебо, без да го знаят.

Като се екстракт от зелено кафе на зърна удвоява загуба на тегло ~ д-р Оз

Всички участници са длъжни да водят дневник храна, но не промени някое от техните навици. Това е просто така медицинските експерти може да изключи от външни фактори, освен като на екстракта. Резултатът? Тези като действително екстракт губи два пъти повече тегло като тези, които са приемали плацебо.

Моля Забележка: Всички претенции и цитатите по-горе са взети директно от д-р Оз в неговото живо шоу, 10 септември

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Други изследвания са еднакво убедителни

зелено кафе на зърна хапче за отслабване – Препоръчани от д – р ОзСпоред проучване, Публикувано в диабет, Метаболитен синдром и затлъстяване дневник за период от само за 12 седмици тест предмети губи средно 10,5 % от цялостната им телесно тегло и 16 % от общата им телесна мазнина – всичко без да променят навиците си на хранене или упражняване. Всеки изпитван губи средно 17 паунда през 12 седмица период. И всички, без странични засяга.

16 % Телесните мазнини загуби.Участниците получиха екстракт от зелено кафе на зърна в прахообразна форма, и те не се променят всяка от техните навици. Важни неща да се отбележи:

 • Няма нова диета да спазва
 • Няма нова рутинно упражнение или тренировки, те трябва да следват
 • Просто добавя извлечението си дневна доза
И познайте какво? Те са загубили значителна част от теглото. В действителност те са загубили около десет процента от общото теглото, около шестнадесет процента на телесните мазнини и средно те отпаднаха 17 ПАУНДА само 12 седмици.

Добре, така че ви-чуваме и така? Това е по-малко от половин килограм на седмица... голяма работа! Какво трябва да се има предвид тук е на първо място, това е чиста мазнина са горели разстояние. Второ те направили никакви промени.

Точно обратното, наистина. Средно ядяха 2400 калории на ден и само запис на разстояние 400 калории на ден по традиционните начини. Така в ex-реалност, те трябва да са придобили доста малко на тегло. Но обратното се случи!

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Проучването, което започна всичко

Може би сте чували за naturopathic лекар Линдзи Дънкан. Ако е така, вие знаете, че той не често препоръчва добавки за отслабване.

Вместо това той препоръчва доказани и здрави начини да губят тегло. За съжаление, това обикновено означава, че много упражнения и хранене и нека си то..., много хора не могат или не ще се придържат към такива съчетания. Но участниците в първоначалното изследване от д-р Дънкан, че д-р Оз черта в неговото шоу през май 2012 губи средно 17 д в само няколко месеца

Тайната за лесна загуба на тегло

Сега ние знаем, има ясно начин да отслабнете и да горят мазнини без да правите промени на всички и работи за всеки вид на тялото.

Как може нещо толкова прости помощ хора от всяка разходка на живота отслабна без усилие? Как може да ядеш четири пъти повече калории, при записване без да наддава?

Така зелено кафе диета е доказано в няколко проучвания за...

 • Удвои си загуба на тегло
 • Загубят инча само за няколко седмици
 • Няма диета или добавени упражняване изисква
Ето какво прави извлечението:

 • Кола гори мазнини
 • Той блокира образуването на нови мазнини
 • Тя спира мазнини мъртъв в забрава
Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна
Вие знаете, че наднорменото тегло означава да имат натрупване на мазнини в тялото си. Вие знаете, че сте трябва да горят че мазнини, ако искате да отслабнете.

Изгаряне на мазнини без упражняване Традиционно че означава упражнява. Но когато сте като кафе на зърна диета добавки, го прави за вас, без усилие от ваша страна.

Тя веднага получава да работи далеч изгаряне на текущата мазнини, което е страхотно, но това не е всичко... тя също го прави по-трудно за захар (глюкоза), за да се освобождава в кръвта ви. Ако това не е да бъдат пуснати по-бързо, тогава тялото ви не имат шанс да го превърнат в мазнини за съхранение.

Нула ефекти върху зелено кафе на зърна

Няма признаци, че екстракт от зелено кафе на зърна има вредни странични ефекти ~ д-р Оз Така че по същество сте изгаряне на мазнини и блокиране на нови мазнини, всички по същото време-без дори да прави нищо. Какво е дори по-добре? Това е напълно естествено. Участниците в изследването над имаха нула странични ефекти. Да нула. Zilch. Нада. С изключение на загуба на тегло, разбира се!

Сутрешното ви кафе не е зелено или мазнини горелка Много хора са придобили бърка с новината за това чудо, чудо кафе тегло загуба. Ако това е толкова добра за вас и силите на тялото ви да изгаря мазнините, тогава защо не са запалените кафе поилки винаги тънък и във форма?

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Хлорогенна киселина е ключът

Хлорогенна киселина естествено се намира в кафе на зърна. Според д-р Оз това е на хлорогенна киселина, която прави изгарянето на мазнините. Чаша кафе е нищо подобно като на екстракта. Тя е изработена от печено кафе на зърна. Когато те се нагрява Боб нагоре до 475 градуса за печене ги, премахва жизненоважна съставка: хлорогенна киселина. Така че трябва да получите Екстрактът от зелено кафе на зърна, които не са били изложени на процеса на нагряване.

Не харчите парите си за пълнители, свързващи вещества, низши продукт или

Както е препоръчано от д-р Оз, продукта по-долу:

 • съдържа най-малко 45 % хлорогенна киселина
 • нулева пълнители, свързващи вещества или добавки
И на огромен 800 mg в една капсула, е 200 % - 400 % повече от останалите на пазара, така че да получите много повече мазнини горене хлорогенна киселина на капсулна.

зелено кафе на зърна хапче за отслабване – Препоръчани от д – р Оз