» » естествено начини за уголемяване или подобряване на вашите гърди

естествено начини за уголемяване или подобряване на вашите гърди

1. Гръдните масаж Ако имате малки или средни гърди, можете да увеличите размера или подобряване на фигурата и надеждността на вашите гърди чрез различни методи за разширяването на естествени гърдата като масаж на гърдите. Тя работи магията точно като масаж на тяло!

Масаж на гърдите помага чрез увеличаване на здрави гърди растеж и улесняване гърди звуков, освен гърдите гъвкави и решителни.

Това е един начин, който ви помага при създаването на фантастичната бюст. Това, гърдата прави, Масаж, като полагане оформянето и насърчаване на растежа на гърдите, както и района около гърдите. Масаж на гърдите всъщност помогне да направите вашата гърди по-привлекателни и дори по-големи и също така е красива метод на осъзнаване на здрави или нездравословни състоянието на вашите гърди. Това е защото чрез редовно масажирайки си гърди, вие може да стане на всички бучки или области, които показват рака на гърдата. Масаж на гърдите също се казва, за да предотвратите рака на гърдата.

Красота зали и зали за масаж, особено в Азия, са използвани масаж на гърдите като здравословен форма на лимфни канализация, растеж на гърдата. Той е използван като осчетоводяване правопораждащ терапия за жени, които са се сблъскали гърдата хирургия, mastectomies или бедствие към района около гърдите. Това е защото масаж на гърдите помага СКАР тъкани се разтапя и стимулиране на тъкан регенериране и лечебни освен като жените обратно своите женственост, доверие и спокойни, точно както другите форми на масаж на тяло.

Опитайте най- естествено разширяване на гърдата
2. Растителни разширяването на гърдата Значителна част от жени, които се занимават с масаж на гърдите, за да увеличите съчетаят и привлекателността на техните гърди също така да използвате специални билкови кремове за разгънете, плътни и тонално си гърди. По този начин билкови гърдата разширяването комбиниран с гърдата масаж ремонти огъване гърди или гърди, които са извън фигурата.

Един популярен билкови съставка е трион СО. Копър също се казва, за стимулиране на една жена Естроген съдържание. Сминдух, див yam, соев, Жен-Шен, dandelion и blessed thistle са също казва, че е полезна при подобряване и разширяване на гърдата.

Лукът също се казва, че е полезно при разширяване и подобряване на гърдите. Пресни лук сок, смесен с мед и куркума на прах се казва, за да се направи на взятка. Сместа се използва в масажирайки гърди посредник нагоре увиснали гърди и предотвратите огъване на гърдите. След като гърдите са били massaged с тази смес, жената може да бъде посъветван да носят сутиен през деня и нощта преди къпане на следващия ден.

Много от тези растителни добавка продукти могат да се закупят в противозачатъчно форма, който ги прави не е трудно да се вземе в тялото. Можете също да получите ги под формата на капсули, кремове, лосиони, сапуни и ароматни свещи.

Въпреки това повечето лекари казват, че бюста генетично се определя и само може да бъде подобрено с упражнения. Така те обезсърчаване на използването на билкови добавки на факта, че такива добавки върху на органа на метаболизма.

Опитайте най- естествено разширяване на гърдата
3. Гръдните разширяването хапчета Много жени твърдят, че като се някои видове хапчета прави си гърдите отглеждат по-голяма. Въпреки това той е остава дали увеличението на бюста е временно или постоянно. Някои казват, гърдите върнат до предишния си размер когато те прекратяване на използването на хапчета. Въпреки това производителите на гърдата разширяване хапчета твърдят, че тези хапчета увеличаване на размера на гърдите с един или два инча в срок от три месеца от използваемост. Тези растителни таблети се казва, че съдържат съставки, които работят като стимулира на Естроген рецептори в майчиното тъкан, по този начин постоянно увеличава гърдите.

Производителите на тези хапчета претендира, хапчета стимулира производството на Естроген в тялото на една жена, по същия начин, Естроген се произвежда по време на бременност. По този начин гърдите ще увеличи точно така, както биха направили по време на бременността, но без на производството на мляко.

Има обаче предупредителна. Смята се, че някои от тези хапчета могат да бъдат опасни за здравето. Отново няма гаранция, че хапчета са ефективни.

Опитайте най- естествено разширяване на гърдата хапчета
4. Гръдните разширяването кремове Кремове за разширяването на гърдата понякога се използват в комбинация с гърдата разширяването хапчета или самостоятелно използван за коригиране на размера и надеждността на гърдите. Производителите на гърдата разширяване кремове твърдят, че те оформят нагоре гърдите и подобряване на тон и текстура на кожата около гърдите.

Съставки, използвани при изготвянето на гърдата разширяването кремове включват като stearic киселини и аскорбинова киселина, водораслите екстракти, Лайка, лавандула, sage, масла като авокадо и jojoba, глицерин, metylparaben, пропилпарааминобензоена киселина, феноксиетанол, sabal, damiana, blessed Тисъл, kava kava, от глухарчета корен, Дяволска уста и домакин на другите.

Мнозинство от на гърдата разширяване кремове се казва, че те съдържат същите съставки като хапчета и поради това, предимно са предназначени да устои на промените, постигнато чрез хапчета. Някои жени, които са използвали кремове за разширяването на гърдата твърдят, двамата се по-пълна гърди с отправихме тъкан, която любезно ги спасени от процес на кабинети за разширяването на гърдата или подобряване.

Въпреки това треска в гърдите се казва, че е страничен ефект на кремове. За най-добри резултати препоръчително е, че гърдата разширяването или подобряване кремове само трябва да се използва временно за не повече от 45 до 90 дни.

Опитайте най- естествено разширяване на гърдата
5. Константа предназначени и галещ на гърдите. Това е наистина повече от мит особено в някои африкански общества. Традиционно е да смята че, ако гадже постоянно caresses или смуче на гърдите на приятелката му по-често отколкото не, или ако една жена е много сексуално активни, гърдите може да са склонни да се отглеждат по-голяма. С други думи ако мъж или любовник може да използва своя устните, езика и ръцете да работи постоянно си жена гърди, те просто да растат по-големи. Обаче това мит, който е подобен на гърдата масаж по-горе, трябва да бъде научно доказано.

6. Здрави ядене, пиене и живот Гърди също се казва, за да се подобри или увеличена чрез подобряване на една жена диета, начин на живот, общото здраве и умствени конституция. Тъй като гърди са просто мастни тъкани, покрити с кожата, да се здрав живот и хранене несъмнено би да подобри качеството на гърдата тъкан и кожата.

Храни, които са богати на витамини A, В и Д гарантират здрава кожа и начин да улеснява подобряването на гърдата. Много вода за пиене също помага да се изпразни, токсини от жена на тялото и подобрява състоянието на нейния гърдата тъкан. В допълнение храни като копър семена и трион СО променят баланса на хормони в системата за една жена, която води до освобождаването на по-високи нива на Естроген. Увеличението на Естроген нива, причинени от тези храни по този начин се стимулира растежа на гърдите.

В заключение човек трябва да бъде внимателно при използване на някой от методите на естествени на гърдата разширяването или подобрение, защото няма гаранция, че те ще работят. Освен това някои дори да опасни за здравето. Отново това, което работи за една жена може да не работи за друга жена защото конституциите на тялото се различават от човек на човек. Така че трябва да уча тялото много добре първо, преди да изберете всеки метод. Да упражнява също предпазливост със смело, екстремни или неконвенционални методи на гърдата разширяване като вакуумни помпи и хипноза. Въпреки че някои казват, че те работят, техните претенции не се поддържат от медицинската наука.

Опитайте най- естествено разширяване на гърдата