» » Гарциния Камбоджа странични ефекти

Гарциния Камбоджа странични ефекти

Гарциния Камбоджа странични ефектиВ естественото му състояние Гарциния Камбоджа е цъфтежа вечнозелено дърво роден в Югоизточна Азия и Западна и Централна Африка. Плодът на дървото е прилича на една малка тиква и обикновено е жълт или зелен цвят. Традиционно този плод е бил използван в подготовката на къри.

Като хранителна добавка, Гарциния Камбоджа и неговите екстракт лимонената киселина (HCA), е считан за един от най-добрите естествени продукти за отслабване наличен. Поглъщането на Гарциния Камбоджа с HCA е доказано за потискане на апетита и подобряване на изгарянето на мазнините. Някои двойно слепи проучвания дори показват Гарциния Камбоджа удвояване и понякога се утрои, теглото, загубен от контролната група, използвайки плацебо, период от дванадесет седмици.

Други възможни ползи за здравето от Гарциния Камбоджа с HCA включва инхибиране на образуването на лезии в някои видове рак, повишена мускулна издръжливост при упражняването, и повишено червените кръвни клетки се броят.

Garcinea Камбоджа с HCA се счита за сравнителнно безопасна от медицинската общност, и извличам добавка е преминал обширни тестването на животни. Той все още няма известни странични ефекти на здрави възрастни и се смята за напълно безопасни ботанически добавка. Има също няма установена рецепта отрицателни взаимодействия на наркотици за Гарциния Камбоджа.

Щракнете тук, за да купуват Гарциния Камбоджа от официалния сайт
Обаче точно както с всяка хранителна добавка или лекарство, всяко лице, което търси да подобри техния здравословен начин на живот като се Гарциния Камбоджа с HCA трябва винаги се потърси съвет от тяхната първична лекар преди да включват промяна. Също така хората с някои предварително съществуващите условия са предупреди срещу вземането на добавка.

Хората с диабет тип 2, или захарен диабет, са на вниманието не вземе Гарциния Камбоджа без консултация с лекуващия си лекар. Същите свойства, които позволяват Гарциния Камбоджа с HCA да блокира въглехидратната absorbion също може да намали нивата на кръвната захар. Ако притурката е взето във връзка с диабет лекарства, нивата на кръвната захар да пуснете неблагоприятно. Въпреки това в контраст, взети в правилната суми за специфични за индивида, Гарциния Камбоджа действително могат да подобрят глюкозния метаболизъм. При здрави възрастни поглъщане може да спомогне собственото апетита за сладки неща и въглехидрати.

Гарциния Камбоджа странични ефекти Хората, страдащи от болестта на Алцхаймер или деменция не трябва да се дава Гарциния Камбоджа с HCA. Като страничен ефект HCA, намерени в Притурката може да предизвика образуването на ацетилхолин в мозъка на засегнатите пациент.

Жени, които са бременни или кърмещи също така не трябва да Гарциния Камбоджа с HCA като хранителна добавка без предварителна консултация с акушер-гинеколог. Докато там е имало съобщения за болни ефекти, там също са окончателно проучвания за безопасност за плода или абсорбционни чрез кърмене.

Щракнете тук, за да купуват Гарциния Камбоджа от официалния сайт
Както с всички хранителни добавки и лекарства може да има някои индивидуални странични ефекти. С garcinea Камбоджа тези ефекти процент от много леки до леко. Когато се приема в подходящи дози, посочени, случаи на дори тези странични ефекти, е незначителен.

Когато се приема в твърде голяма доза, garcinea Камбоджа може да има някои притеснително стомашно-чревни нежелани лекарствени реакции. Гадене, повръщане и някои слабително действие са докладвани. Въпреки това тези случаи са много редки и Възникна, когато сумата погълнат е fr надвишава препоръчаната доза.

Гарциния Камбоджа странични ефекти Стомаха дискомфорт може да възникне, когато препоръчаните период и поглъщане метод и периода между дозите не е последвано. Дозата е обикновено разделена на поглъщане три пъти на ден, до един час преди хранене.

Като се има предвид много тествани здравни ползи, а също и като се има предвид в недостиг на тежки неблагоприятни странични ефекти когато правилно, би изглеждало, че положителни компенсират далеч всички възможни негативи. След подходяща консултация с лекар Гарциния Камбоджа екстракт трябва да се считат безопасни и ефективни аксесоар към всеки разумен и здравословен режим за отслабване.

Щракнете тук, за да купуват Гарциния Камбоджа от официалния сайт