» » φυσικό τρόπους για να μεγεθύνετε ή να βελτιώσουν σας Στήθη

φυσικό τρόπους για να μεγεθύνετε ή να βελτιώσουν σας Στήθη

1. Στήθους μασάζ Εάν έχετε μικρές ή μεσαίες Στήθη μεγέθους, μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος ή να βελτιώσουν το σχήμα και την αποφασιστικότητα της σας Στήθη χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους διεύρυνση στήθους φυσικό όπως στήθους μασάζ. Λειτουργεί μαγεία ακριβώς όπως το Σώμα μασάζ!

Μαστού μασάζ βοηθά από υγιή στήθους ανάπτυξης και τη διευκόλυνση της ύφος του στήθους, εκτός από το να καταστεί το στήθος, ευέλικτη και σταθερή.

Είναι ένας τρόπος που σας βοηθά στη δημιουργία μια φανταστική προτομή. Αυτό, στήθους μασάζ κάνει, διαμόρφωση, τονισμού και ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη του στήθους και, επίσης, η περιοχή γύρω από το στήθος. Μαστού μασάζ βοηθήσει πραγματικά να σας Στήθη πιο ελκυστική και ακόμη μεγαλύτερο, και είναι επίσης μια όμορφη μέθοδος γνώριζε την υγιή ή ανθυγιεινά προϋπόθεση της σας Στήθη. Αυτό συμβαίνει επειδή από τακτικά Χάϊδεμα σας Στήθη, σας ενδέχεται να γνωρίζει κάθε σβώλων ή τις περιοχές που αναφέρει τον καρκίνο του μαστού. Μαστού μασάζ είναι επίσης είπε για την αποτροπή του καρκίνου του μαστού.

Ομορφιά parlors και parlors μασάζ, ιδίως στην Ασία, χρησιμοποίησαν στήθους μασάζ ως υγιή φόρμα λεμφογάγγλια αποστράγγισης, ανάπτυξη στήθους. Αυτό έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως μια καταχώρηση διατακτικό θεραπείας για τις γυναίκες, οι οποίοι έχουν εμπειρία πλαστική επέμβαση στο στήθος, mastectomies ή κινδύνου στην περιοχή γύρω από το στήθος. Αυτό συμβαίνει επειδή στήθους μασάζ βοηθά στην τήξη πληγή ιστούς και την τόνωση της Αναγέννησης ιστών και διόρθωσης παροχή γυναίκες πίσω τους θηλυκότητας, εμπιστοσύνη και σιγουριά, ακριβώς όπως άλλες μορφές οργανισμός μασάζ.

Δοκιμάστε καλύτερη φυσικά τη διεύρυνση στήθους
2. Το φυτικό διεύρυνση στήθους Ένα σημαντικό ποσοστό των γυναικών που ασκούν στήθους μασάζ να αυξήσει την πληρότητα και την ελκυστικότητα της Στήθη τους επίσης να χρησιμοποιήσετε ειδικές βότανα κρέμες για να επεκτείνετε, σταθερή και τονική Στήθη τους. Με αυτόν τον τρόπο, η διεύρυνση στήθους βότανα συνδυάζεται με στήθους μασάζ επισκευές κρεμάσει Στήθη ή Στήθη που βρίσκονται έξω από το σχήμα.

Ένα δημοφιλές φυτικό συστατικό είναι είδε palmetto. Επίσης, σπόρους μάραθου λέγεται για την ενίσχυση της Γυναίκας οιστρογόνα περιεχόμενο. Τριγωνέλλα, άγρια γιαμ, σόγια, ginseng, ταράξακο και blessed thistle λέγονται επίσης χρήσιμες στη διεύρυνση στήθους και βελτίωση.

Τα κρεμμύδια λέγονται επίσης χρήσιμες στη διεύρυνση ή τη βελτίωση της το στήθος. Χυμός νωπών κρεμμύδι αναμεμειγμένα με μέλι και κουρκούμη σε μορφή σκόνης λέγεται ότι κάνει την μπάζα. Το μείγμα χρησιμοποιείται στην παραποίηση το στήθος για να επιβεβαιώσουν την drooping Στήθη και να αποτρέψετε Στήθη να κρεμάσει. Μετά το στήθος με έχουν ήδη μασάζ με το μείγμα αυτό, η γυναίκα μπορεί να ενημέρωσε τους να φορούν ένα σουτιέν όλη την ημέρα και νύκτα πριν από την κολύμβησης την επόμενη ημέρα.

Πολλά από αυτά τα προϊόντα φυτικής συμπλήρωμα μπορούν να αγοραστούν με μορφή χαπιών που τον καθιστά δεν είναι δύσκολο να ληφθούν στον οργανισμό. Μπορείτε επίσης να βρείτε τους υπό μορφή κάψουλες, κρέμες, λοσιόν, Σαπούνια και αρωματικά κεριά.

Ωστόσο, οι περισσότεροι ιατροί πω ότι στήθους μέγεθος καθορίζεται γενετικώς και μόνο μπορεί να ενισχυθεί με ασκήσεις. Έτσι τους αποθαρρύνεται η χρήση της συμπληρώματα βοτάνων, οφείλεται στο γεγονός ότι τα συμπληρώματα διατροφής που παρεμβαίνουν ο μεταβολισμός του Σώματος.

Δοκιμάστε καλύτερη φυσικά τη διεύρυνση στήθους
3. Στήθους διεύρυνση χάπια Πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι λαμβάνοντας ορισμένα είδη χαπιών καθιστά τα στήθη τους αναπτύσσονται μεγαλύτερο. Ωστόσο, είναι συζητήσιμο αν η αύξηση του μεγέθους του στήθους είναι προσωρινή ή μόνιμη. Μερικοί λένε ότι το στήθος επιστρέψετε στο προηγούμενο μέγεθός τους, όταν διακόπτουν τη χρήση τα χάπια. Ωστόσο, επιτελείς χάπια διεύρυνση στήθους ισχυρίζονται ότι αυτά τα χάπια να αυξήσετε το μέγεθος της Στήθη από ένα ή δύο ίντσες εντός τριών μηνών από τη χρήση. Αυτά τα φυτικά δισκία ότι περιέχουν συστατικά που λειτουργούν από την τόνωση της τους οιστρογονικούς υποδοχείς στο μαστό έτσι οριστικά μεγεθύνοντας το στήθος.

Κατασκευαστές της αυτά τα χάπια ισχυρίζονται τα χάπια τονώσει την παραγωγή οιστρογόνα στο Σώμα της Γυναίκας, τον ίδιο τρόπο που οιστρογόνο παράγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έτσι, το στήθος θα διευρυνθεί, ακριβώς όπως θα έκαναν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά χωρίς την παραγωγή γάλακτος.

Υπάρχει μια παρατήρηση, ωστόσο. Πιστεύεται ότι ορισμένα από αυτά τα χάπια μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία. Και πάλι, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα χάπια είναι αποτελεσματικές.

Δοκιμάστε καλύτερη φυσικά τη διεύρυνση στήθους χάπια
4. Κρέμες διεύρυνση στήθους Κρέμες διεύρυνση στήθους μερικές φορές χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με χάπια διεύρυνση στήθους ή ανεξάρτητα χρησιμοποιείται για να ενισχύσει το μέγεθος και την αποφασιστικότητα του στήθους. Επιτελείς κρέμες διεύρυνση στήθους ισχυρίζονται ότι διαμορφώνουν μέχρι το στήθος και βελτιωθεί το ύφος και την υφή του δέρματος γύρω από το στήθος.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην πραγματοποίηση κρέμες διεύρυνση στήθους που περιλαμβάνουν οξέα, όπως stearic και ασκορβικό οξύ, φύκια, τα αποσπάσματα, χαμομήλι, λεβάντα, Φασκόμηλο, έλαια, όπως της αβοκάντο και ζοζομπά, γλυκερίνη, metylparaben, propylparaben, φαινοξυαιθανόλης, sabal, damiana, blessed γαϊδουράγκαθου, kava kava, ρίζα dandelion, motherwort και μια σειρά άλλων.

Πλειοψηφία τη διεύρυνση στήθους κρέμες λέγεται ότι περιέχουν τα ίδια συστατικά όπως το χάπια και ως εκ τούτου, είναι κυρίως σχεδιασμένη για να διατηρεί τις αλλαγές που έχουν επιτευχθεί μέσω της χάπια. Ορισμένες γυναίκες που έχουν χρησιμοποιηθεί κρέμες διεύρυνση στήθους ισχυρίζονται κέρδισαν πληρέστερη Στήθη με σταθερότερες ιστών, η οποία ευγενικά με τους έσωσε από υποβάλλονται σε surgeries για τη διεύρυνση στήθους ή βελτίωση.

Ωστόσο, πόνους στην το στήθος λέγεται ότι είναι ένα αποτέλεσμα της τις κρέμες. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται ότι στήθους διεύρυνση ή βελτίωση κρέμες πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο προσωρινά δεν μπορεί να είναι περισσότερο από 45 έως 90 ημέρες.

Δοκιμάστε καλύτερη φυσικά τη διεύρυνση στήθους
5. Η σταθερά πιπίλισμα και χαϊδευτικός από το στήθος. Αυτό είναι πραγματικά περισσότερο από ένα μύθο ιδίως σε ορισμένες αφρικανικές κοινωνίες. Παραδοσιακά πιστεύεται ότι εάν ένα φίλο που συνεχώς caresses ή απορροφά το στήθος της την κοπέλα του πιο συχνά, ή εάν η γυναίκα είναι πολύ σεξουαλικά δραστήρια, της Στήθη μπορεί να τείνουν να αναπτυχθεί μεγαλύτερη. Με άλλα λόγια, εάν ένας άντρας ή μια εραστή να χρησιμοποιήσετε του χείλη, τη γλώσσα και την χέρια να εργάζονται συνεχώς Στήθη της γυναίκας του, μόλις θα μπορούσε να καλλιεργούν μεγαλύτερο. Ωστόσο, αυτός ο μύθος, που είναι παρόμοια με του στήθους μασάζ ανωτέρω, δεν έχει ακόμη αποδειχθεί επιστημονικά.

6. Τα υγιή διατροφής, πόσιμο και ζουν Στήθη λέγονται επίσης να βελτιωθούν ή να διευρυνθεί μέσω της βελτίωσης της Γυναίκας δίαιτα, τρόπος ζωής, γενική υγεία και ψυχική Σύνταγμα. Δεδομένου ότι Στήθη είναι απλώς λιπώδη ιστό που καλύπτονται με το δέρμα, υγιούς διαβίωσης και διατροφής θα βελτίωνε χωρίς αμφιβολία την ποιότητα των ιστών του στήθους και το δέρμα.

Τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, C και e εγγυάται ένα υγιές δέρμα και κατά συνέπεια η διευκόλυνση του στήθους βελτίωση. Πόσιμου παρτίδων του νερού επίσης βοηθά στην εκκαθάριση των τοξινών από το Σώμα της Γυναίκας και βελτιώνει την κατάσταση του το μαστό. Επιπλέον, τα τρόφιμα, όπως σπόρους μάραθου και είδε palmetto αλλαγή της ισορροπίας των ορμονών στο σύστημα της Γυναίκας, το οποίο οδηγεί σε την απελευθέρωση του μεγαλύτερη επίπεδα οιστρογόνο. Έτσι, η αύξηση των επιπέδων οιστρογόνα που προκαλούνται από αυτά τα τρόφιμα διεγείρει την ανάπτυξη του το στήθος.

Εν κατακλείδι, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις φυσικές μεθόδους διεύρυνση στήθους ή βελτίωση, γιατί δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα λειτουργούν. Εξάλλου, ορισμένοι μπορεί ακόμη και να επικίνδυνα για την υγεία. Και πάλι, τι λειτουργεί για μία γυναίκα μπορεί να λειτουργεί για άλλη μια γυναίκα διότι οργανισμός συντάγματα διαφέρουν από πρόσωπο σε πρόσωπο. Έτσι πρέπει να μελετήσει το Σώμα σας πολύ καλά πρώτα, πριν επιλέξετε οποιαδήποτε μέθοδο. Επίσης επιδεικνύεται σύνεση, όσο και παρατραβηγμένο, ακραίες ή μη συμβατικές μεθόδους διεύρυνση στήθους όπως αντλίες κενού και ύπνωση. Αν και μερικοί λένε ότι λειτουργούν, τους ισχυρισμούς τους δεν υποστηρίζονται από την ιατρική επιστήμη.

Δοκιμάστε καλύτερη φυσικά τη διεύρυνση στήθους