» » φυσικό θεραπεία για την τριχόπτωση στους άνδρες

φυσικό θεραπεία για την τριχόπτωση στους άνδρες

Αιτίες τριχόπτωση και αλωπεκία στους άνδρες

Αλωπεκία ή αλωπεκίας, είναι ολική ή μερική απώλεια τριχών. Αυτό συχνά είναι μια κληρονομική κατάσταση που παρουσιάζεται συχνότερα στα αρσενικά από τα θηλυκά, επειδή εξαρτάται από την επιρροή της η ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη. Μοτίβο αλωπεκία είναι το πιο διαδεδομένο παρουσία της τριχόπτωσης σε άνδρες.

Ξαφνική, προσωρινή τριχόπτωση συμβαίνει μερικές φορές λόγω στρες, γρίπη, πνευμονία ή κοιλιακό τύφο. Προσωρινή αλωπεκία επίσης μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της έκθεσης σε πυρηνικές ακτινοβολίες, ακτίνες χ, anti-cancer ναρκωτικών ή μια σοβαρή διατροφική ανεπάρκεια.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε τις φυσικές θεραπείες για την τριχόπτωση στους άνδρες

Φυσικές θεραπείες για την τριχόπτωση στους άνδρες

φυσικό θεραπεία για την τριχόπτωση στους άνδρεςΦυτικά και ομοιοπαθητικά θεραπείες μπορεί να τονώσει και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των μαλλιών, καθώς και υποστήριξη αίματος καλή κυκλοφορία, ορμονική ισορροπία και θυρεοειδή σωστή λειτουργία.

Ομοιοπαθητική – μια homeopath είναι δυνατό να ορίζουν Aurum metallicum για ένα άτομο που να χάνουμε μαλλιά και επίσης ή/πάσχει από πονοκεφάλους και να αρχίσει να βράζει για το τριχωτό. Φωσφορικού οξέος εν γένει συνιστάται για την τριχόπτωση μετά από πόνο και εξάντληση. Το σελήνιο είναι είπε να βοηθήσει ένα άτομο με μια οδυνηρή τριχωτό σε συνδυασμό με την απώλεια των μαλλιών. Επισκεφτείτε μια ειδική homeopath να πάρετε μια σωστή διάγνωση και σχέδιο θεραπείας.

Βότανα – ένας βοτανολόγος μπορεί να υποδηλώνουν μια ημερήσια πρόσληψη Δεντρολίβανο τσάι ή το τσάι Τσουκνίδα. Equisetum arvense (πεδίο horsetail), Avena sativa (βρώμη) και Echinacea είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και διατροφή τριχοθυλακίων. Επισκεφθείτε ένα βοτανολόγος πρώτα πριν αποφασιστεί σχετικά με αυτές τις θεραπείες.

Αρωματοθεραπεία – ένα τριχωτό μασάζ με αιθέρια έλαια, όπως προτείνεται, Τριγωνέλλα, ginger, κυπαρίσσι, Λεβάντα και Δεντρολίβανο για να σας βοηθήσουν με την τριχόπτωση. Αναμείξτε 2 σταγόνες αιθέρια πετρελαίου σε 15 ml (1 κουτάλι της σούπας) μεταφορέας πετρελαίου, όπως ζοζομπά.

Βιταμίνες και ανόργανα συστατικά – σύμπλεγμα βιταμινών Β, βιταμίνη Ε, ασβέστιο, μαγνήσιο, χολίνη και ινοσιτόλη θα πρέπει να λαμβάνονται τακτικά από τους άνδρες των οποίων μαλλιά υποχωρεί ταχύρρυθμα ή να τσακώνονται.

Απλοποιήσεις για το αλκοόλ και την ζάχαρη και την εξάλειψη από άποψη θρεπτικής αξίας ελλειπείς ανεπιθύμητη τροφίμων από τη διατροφή ενδέχεται να επιβραδύνει τη τριχόπτωση. Stick σε ένα φυσικό, υγιεινή διατροφή που περιλαμβάνει καλά λίπη, πρωτεΐνες, Ολόκληροι κόκκοι και άφθονο καλλιεργούνται βιολογικά φρούτα και λαχανικά προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια ή αραίωση μαλλιών μαλλιά.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε τις φυσικές θεραπείες για την τριχόπτωση στους άνδρες