» » φραμπουάζ Κετόνη: χρησιμοποιεί, παρενεργειών, των αλληλεπιδράσεων και προειδοποιήσεις

φραμπουάζ Κετόνη: χρησιμοποιεί, παρενεργειών, των αλληλεπιδράσεων και προειδοποιήσεις

φραμπουάζ Κετόνη: χρησιμοποιεί, παρενεργειών, των αλληλεπιδράσεων και προειδοποιήσειςΦραμπουάζ Κετόνη είναι ένα χημικό από κόκκινο σμέουρα, (Rubus idaeus). Πιο συχνά χρησιμοποιείται για απώλεια βάρους και της παχυσαρκίας. Επίσης χρησιμοποιείται για να αυξήσει άπαχο Σώμα μάζας. Μερικοί άνθρωποι εφαρμόζουν φραμπουάζ κετόνη προς το τριχωτό για να βελτιωθεί η ανάπτυξη των μαλλιών.

Φραμπουάζ Κετόνη χρησιμοποιείται επίσης σε τρόφιμα, καλλυντικά και άλλοι μεταποιητικοί τομείς ως ένα άρωμα ή flavoring παράγοντα.

Φραμπουάζ Κετόνη έγινε δημοφιλής για απώλεια βάρους, αφού αναφέρθηκε σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Δρ Oz κατά το τμήμα που ονομάζεται «φραμπουάζ Κετόνη: θαύμα λίπος-καυστήρα σε ένα μπουκάλι» το Φεβρουάριο του 2012. Παρόλο που αυτό είναι αποδεχτό ότι αποτέλεσε ως ένα «θαύμα» για την απώλεια βάρους, δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη επιστημονική απόδειξη που δουλεύει για τη βελτίωση της απώλειας βάρους.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν φραμπουάζ Κετόνη

Πώς λειτουργεί;

Φραμπουάζ Κετόνη είναι ένα χημικό από κόκκινο σμέουρα που πιστεύεται ότι βοηθούν για απώλεια βάρους. Ορισμένες έρευνες σε ζώα ή σε δοκιμαστικοί σωλήνες δείχνει ότι σε ίσως αύξηση ορισμένων μέτρων του μεταβολισμού. Αυτό επίσης θα μπορούσε να επηρεάσει ένα ορμονών στο Σώμα που ονομάζεται adiponectin. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη επιστημονική απόδειξη ότι βελτιώνει την απώλεια βάρους, όταν λαμβάνονται από ανθρώπους.

Φραμπουάζ κετόνη χρήσεις & αποτελεσματικότητα

φραμπουάζ Κετόνη: χρησιμοποιεί, παρενεργειών, των αλληλεπιδράσεων και προειδοποιήσειςΑνεπαρκή αποδεικτικά στοιχεία για:
  • Απώλεια βάρους.
  • Η παχυσαρκία.
  • Αύξηση άπαχο Σώμα μάζας.
  • Απώλεια μαλλιών (Αλωπεκίας).
Περισσότερες αποδείξεις χρειάζονται για να χαρακτηρίσετε φραμπουάζ Κετόνη για αυτές τις χρήσεις.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν φραμπουάζ Κετόνη

Φραμπουάζ Κετόνη παρενέργειες & ασφάλεια

Δεν υπάρχει αρκετή διαθέσιμη να μάθω αν φραμπουάζ κετόνη είναι ασφαλές να λάβει ως συμπλήρωμα πληροφορίες. Φραμπουάζ Κετόνη ποτέ δεν έχει μελετηθεί επιστημονικά στον άνθρωπο για να προσδιορίσετε εάν προκαλεί παρενέργειες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των σμέουρων Κετόνη επειδή χημικώς σχετίζεται με ένα διεγερτικό που ονομάζεται synephrine. Επομένως, είναι πιθανό ότι κετόνη φραμπουάζ μπορεί να προκαλέσει αισθήματα της jitteriness, αύξηση της πίεσης του αίματος, ή ταχεία καρδιά beat. Σε μία έκθεση, κάποιον που πήρε φραμπουάζ κετόνη περιγράφεται συναισθήματα είναι ασταθής και μια pounding καρδιάς (ταχυπαλμίες).

Ειδικές προφυλάξεις και προειδοποιήσεις:

Εγκυμοσύνη και θηλασμός: δεν αρκεί είναι γνωστό σχετικά με τη χρήση του φραμπουάζ Κετόνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Μείνετε στην ασφαλή πλευρά και αποφυγή χρήσης.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν φραμπουάζ Κετόνη
Η κατάλληλη δόση του φραμπουάζ κετόνη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία του χρήστη, υγεία και πολλές άλλες προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αρκετές επιστημονικές πληροφορίες για τον προσδιορισμό ενός κατάλληλου φάσματος των δόσεων για φραμπουάζ κετόνη. Να θυμάστε ότι φυσικά προϊόντα δεν είναι πάντα αναγκαστικά ασφαλείς και δόσεις μπορεί να είναι σημαντικό. Φροντίστε να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες στις ετικέτες των προϊόντων και να συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό σας ή γιατρός ή άλλες επαγγελματικές πριν από τη χρήση υγειονομική περίθαλψη.

φραμπουάζ Κετόνη: χρησιμοποιεί, παρενεργειών, των αλληλεπιδράσεων και προειδοποιήσεις