» » Τι είναι η αρθρίτιδα – τι προκαλεί αρθρίτιδα

Τι είναι η αρθρίτιδα – τι προκαλεί αρθρίτιδα

Το word αρθρίτιδα προέρχεται από την ελληνική arthron έννοια "μεικτή" και το λατινικό είναι έννοια "φλεγμονή". Τον πληθυντικό του αρθρίτιδα είναι arthritides. Αρθρίτιδα επηρεάζει του μυοσκελετικού συστήματος, ειδικά οι αρθρώσεις. Είναι η κύρια αιτία της αναπηρίας μεταξύ των ανθρώπων άνω των πενήντα πέντε ετών στις βιομηχανικές χώρες.

Αρθρίτιδα δεν είναι μια ενιαία ασθένεια – είναι ένας όρος που καλύπτει πάνω από 100 ιατρικών συνθηκών. Οστεοαρθρίτιδα (ΟΑ) είναι η πιο κοινή μορφή αρθρίτιδα και γενικά επηρεάζει τους ηλικιωμένους ασθενείς. Ορισμένες μορφές αρθρίτιδα μπορούν να επηρεάσουν ανθρώπους σε πολύ μικρή ηλικία.

Τι προκαλεί αρθρίτιδα;

Για να κατανοήσετε καλύτερα τι συμβαίνει όταν ένα άτομο που πάσχει από κάποια μορφή αρθρίτιδα, ας δούμε πώς λειτουργεί μια κοινή.

Βασικά, μια κοινή είναι όπου ένα κόκαλο που μετακινείται σε ένα άλλο οστό. Αρθρώσεις κατέχουν από κοινού τα δύο οστά. Οι αρθρώσεις μοιάζουν ιμάντων, ενώ τηρούν τα οστά στη θέση σας μύες Χαλαρώστε ή συμβολαίου για να κάνετε την κοινή κίνηση.

Χόνδροι καλύπτει την επιφάνεια οστά για να σταματήσουν τα δύο οστά από τρίβει άμεσα εναντίον του άλλου. Την κάλυψη χόνδροι επιτρέπει την κοινή να λειτουργεί ομαλά και ανώδυνα.

Ένα κάψουλα περιβάλλει την κοινή. Ο χώρος εντός της κοινής – την κοινή κοιλότητα – έχει synovial υγρού. Synovial υγρό τρέφει την κοινή και οι χόνδροι. Το synovial υγρό παράγεται από το synovium (synovial μεμβράνη) που γραμμές την κοινή κοιλότητα.

Εάν έχετε αρθρίτιδα κάτι δεν πάει καλά με το joint(s). Τι πάει στραβά εξαρτάται από το τι είδους αρθρίτιδα που έχετε. Θα μπορούσε να είναι ότι οι χόνδροι είναι φορώντας μακριά, έλλειψη ρευστού, autoimmunity (σας οργανισμό που επιτίθενται ίδια), μόλυνσης ή ένα συνδυασμό πολλών παραγόντων.

Αγοράζουν αρθρίτιδα πόνο ανακούφιση συμπλήρωμα

Τύποι αρθρίτιδα

Υπάρχουν πάνω από 100 τύποι αρθρίτιδα. Εδώ είναι μια περιγραφή της ορισμένες συνηθισμένες, καθώς και τις αιτίες:

 • Οστεοαρθρίτιδα – χόνδροι χάνει την ελαστικότητα. Εάν οι χόνδροι είναι δύσκαμπτη αυτό καταστραφεί πιο εύκολα. Οι χόνδροι, η οποία ενεργεί ως απορρόφηση των σοκ, σταδιακά θα φορούν μακριά σε ορισμένους τομείς. Όπως οι χόνδροι καταστραφεί τένοντες και αρθρώσεις γίνει τεντωμένο, προκαλούν πόνο. Τελικά τα οστά μπορεί να rub έναντι άλλης προκαλώντας πολύ έντονο πόνο.
 • Ρευματοειδή αρθρίτιδα – αυτό είναι μια μορφή εμπρηστικές αρθρίτιδα. Η μεμβράνη του synovial (synovium) είναι επίθεση, που προκύπτουν σε οίδημα και πόνος. Εάν δεν θεραπευθεί αριστερά η αρθρίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε σφάλμα. Ρευματοειδή αρθρίτιδα είναι σημαντικά, πιο κοινή σε γυναίκες από τους άνδρες και γενικά απεργίες όταν ο ασθενής είναι ηλικίας μεταξύ 40 και 60. Ωστόσο, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους πολύ ενδέχεται επίσης να επηρεαστούν.
 • Λοιμώδης αρτηρίτιδα (septic arthritic) – προσβολή στην synovial υγρού και ιστούς του κοινού. Αυτό συνήθως προκαλείται από βακτήρια, αλλά μπορεί επίσης να προκληθεί από μύκητες ή ιούς. Βακτήρια, μύκητες ή ιούς μπορεί να εξαπλώνονται μέσω στην κυκλοφορία του αίματος από μολυσμένα ιστό κοντά και προσβάλλουν μια κοινή. Πιο ευαίσθητα άτομα είναι εκείνα που ήδη έχουν κάποια μορφή αρθρίτιδα και ανάπτυξη προσβολή που ταξιδεύει στην κυκλοφορία του αίματος.
 • Ιχθυδίων ρευματοειδή αρθρίτιδα (JRA) – σημαίνει αρθρίτιδα που επηρεάζει ένα πρόσωπο ηλικίας 16 ή λιγότερο. JRA μπορεί να είναι διαφόρων μορφών αρθρίτιδα, Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι ένα παιδί έχει. Υπάρχουν τρία κύρια είδη: 1. Pauciarticular JRA, τα πιο κοινά και mildest. Το παιδί εμπειρίες πόνους στις αρθρώσεις έως 4. 2. Polyarticular JRA επηρεάζει περισσότερο αρθρώσεις και είναι πιο σοβαρή. Καθώς ο καιρός περνάει τείνει να επιδεινώνεται. 3. Συστημικές JRA είναι το λιγότερο κοινή. Πόνος είναι αντιμετώπισε το πολλές αρθρώσεις. Αυτό μπορεί να εξαπλωθεί σε όργανα. Αυτό μπορεί να είναι η πιο σοβαρή JRA.
Αγοράζουν αρθρίτιδα πόνο ανακούφιση συμπλήρωμα

Ποιες είναι οι ενδείξεις και συμπτώματα αρθρίτιδα;

Τα συμπτώματα της αρθρίτιδα εξαρτώνται από τον τύπο της αρθρίτιδα, για παράδειγμα:

 • Οστεοαρθρίτιδα – τα συμπτώματα που αναπτύσσονται αργά και επιδεινώνεται όσο περνάει ο καιρός. Υπάρχει πόνο σε κοινή, είτε κατά τη διάρκεια ή μετά τη χρήση, ή μετά από μια περίοδο αδράνειας. Εκεί θα τρυφερότητα όταν εφαρμόζεται η κοινή πίεση. Το κοινό θα είναι δύσκαμπτη, ιδιαίτερα πρώτη πλευρά το πρωί. Στον ασθενή μπορεί να είναι πιο δύσκολο να χρησιμοποιήσετε την κοινή – χάνει την ευελιξία του. Ορισμένοι ασθενείς εμπειρία πλέγμα αίσθηση όταν χρησιμοποιούν την κοινή. Σκληρό σβώλων ή οστά Σπερς μπορεί να εμφανίζονται γύρω από τις κοινές. Σε ορισμένες περιπτώσεις η κοινή ίσως swell. Η πιο κοινή επηρεάζονται αρθρώσεις είναι γοφούς, τα χέρια, γόνατα και ράχη.
 • Ρευματοειδή αρθρίτιδα- τον ασθενή συχνά διαπιστώνει το ίδιο αρμών σε κάθε πλευρά του Σώματος είναι οδυνηρά πρηστεί, inflamed και δύσκαμπτη. Πιο συχνά επηρεάζονται τα δάχτυλα, τα όπλα, πόδια και καρπούς. Συμπτώματα είναι συνήθως χειρότερη για αφύπνιση το πρωί και η ακαμψία μπορεί να διαρκέσει επί 30 λεπτά σε αυτή τη φορά. Η κοινή είναι προσφορά κατά το άγγιγμα. Χέρια μπορεί να είναι κόκκινο και πρησμένο. Μπορεί να υπάρχουν rheumatoid nodules (χτυπήματα του ιστού κάτω από το δέρμα του ασθενούς όπλων). Πολλούς ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα αισθάνεται κουρασμένος περισσότερο χρόνο. Απώλεια βάρους είναι κοινή.Οι μικρότερες αρθρώσεις επηρεάζονται συνήθως αισθητά πρώτα. Εμπειρογνώμονες να πω στους ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα προβλήματα με πολλές αρθρώσεις έχουν την ίδια στιγμή. Όπως η αρθρίτιδα αυτό προχωρεί αναπτύγματα από μικρότερα κλειδώσεις στα χέρια σας, καρπούς, τους αστραγάλους και τα πόδια σας γωνίες, τις γόνατα, τους γοφούς, λαιμό, ωμοπλάτες και jaw.
 • Λοιμώδη αρθρίτιδα- ασθενούς έχει των χοίρων, κοινή φλεγμονή και οίδημα. Θα αισθάνεται τρυφερότητα και/ή μια απότομη πόνο. Συχνά αυτά τα συμπτώματα που συνδέονται με ζημία ή άλλης ασθένειας. Συνηθέστερα πληγείσες περιοχές οι γονάτου, ώμου, Αγκώνα, καρπό και δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, επηρεάζεται μόνο μία κοινή.
 • Ιχθυδίων ρευματοειδή αρθρίτιδα – Ο ασθενής είναι ένα παιδί. Αυτός θα αντιμετωπίσετε διακοπτόμενο fevers, οι οποίες τείνουν να κορυφωθεί το βράδυ και στη συνέχεια να εξαφανιστούν ξαφνικά. Την όρεξη, θα έχει φτωχά και αυτός θα χάσει βάρος. Μπορεί να υπάρχουν μεγάλες μουτζούρες εξανθήματα στο του όπλα και στα πόδια. Αναιμία επίσης είναι κοινή. Το παιδί μπορεί να limp ή να έχουν ένα ευαίσθητο καρπού, δάχτυλο ή γόνατο. Μια κοινή ξαφνικά μπορεί να δυναμώνουν και να παραμείνετε μεγαλύτερο από ό, τι συνήθως. Το παιδί, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια δύσκαμπτη λαιμό, γοφούς ή ορισμένες άλλες κοινές.
Αγοράζουν αρθρίτιδα πόνο ανακούφιση συμπλήρωμα

Πώς θα μου επηρεάζουν αρθρίτιδα;

Αρθρίτιδα πλήττει ανθρώπους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πόσο καιρό ο ασθενής επηρεάζεται και πόσο σοβαρά είναι εξαρτάται από τον τύπο του αρθρίτιδα. Αρθρίτιδα πάσχοντες θα βρείτε υπάρχουν καλές και άσχημες ημέρες. Πιο ασθενείς με αρθρίτιδα θα υποφέρουν από δυσφορία, τον πόνο, ακαμψία και κόπωση.

Επίσης μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι για το ότι δεν είναι πλέον σε θέση να σπαράσσεται τόσο καλά τα πράγματα ή να λάβετε γύρω από όπως και εσείς χρησιμοποιείται για. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι εάν σας πάσχουν από αρθρίτιδα αυτό δεν σημαίνει πρέπει να εγκαταλείψει την ένας δραστήριος τρόπος ζωής. Με κάποιες αλλαγές για να σας τρόπο ζωής δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ενεργό.

Φυσιοθεραπεία και επαγγελματικής θεραπειών για αρθρίτιδα

Φυσική θεραπεία και θεραπεία επαγγελματικής βοήθεια διατηρούν κοινή κινητικότητας και εύρος κίνησης. Πόσο θεραπείας που χρειάζεστε, και τι είδους θεραπεία θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως η σοβαρότητα και την τύπου αρθρίτιδα που έχετε, σας ηλικία, και η γενική κατάσταση της υγείας σας. Αυτό πρέπει να αποφασισθεί από εσάς με το γιατρό σας και φυσικές ή επαγγελματικής θεραπευτή.

Άτομα με αρθρίτιδα θα συχνά αποφύγετε τη μετακίνηση της κοινής επηρεάζονται λόγω τον πόνο. Μια φυσική θεραπευτή μπορεί να βοηθήσει την υπομονετικής εργασίας που η κοινή ακαμψία χωρίς να καταστρέψουμε αυτή. Για να εκτελέσετε την καθημερινή δραστηριότητα σας, η "η φυσική θεραπευτή" θα σας βοηθήσει να επιτύχουν ένα καλό εύρος κίνησης. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται την οικοδόμηση δύναμη στην οι μύες που περιβάλλουν την επηρεαζόμενη κοινή – ισχυρότερη μύες τη σταθεροποίηση μια αποδυναμωμένη κοινή. Σας επίσης θα είναι το να διδάσκεται ο καλύτερος τρόπος για να την μετακινήσετε από μία θέση σε άλλη, καθώς και να μάθετε να χρησιμοποιείτε το περπάτημα οι ενισχύσεις αυτές ως ιατροχειρουργικών, ένα ζαχαροκάλαμου ή ένα Γουόκερ, εάν χρειάζεστε ένα.

Επαγγελματικής θεραπεία μπορεί να σας διδάξει πώς να μειώσει το στέλεχος για σας αρθρώσεις, καθώς προχωράτε για τις καθημερινές δραστηριότητές σας. Το θεραπευτή επαγγελματικής βοηθούν να τροποποιήσετε το σπίτι και το χώρο εργασίας σας ώστε να σας κινήσεις δεν επιδεινώσει σας αρθρίτιδα. Μπορεί να χρειαστεί ένα splint για τα χέρια σας ή καρπούς, καθώς και ενισχύσεις για επίδεσμο, καθαρίστρια, εργασιακές δραστηριότητες, την οδήγηση και πλύσιμο/κολύμβησης μόνοι σας.

Μια επαγγελματική ή/και φυσική θεραπευτή μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στην ποιότητα ζωής σας αν σας πάσχουν από αρθρίτιδα. Αυτός θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα σχετικά με σας αρθρίτιδα, εκπονήσει ένα διαιτητικές σχέδιο, εάν είστε υπέρβαρα και overstressing οι αρθρώσεις ως εκ τούτου, να αξιοποιήσετε καλύτερα αποφάσεις σχετικά με το τι παπούτσια για να αγοράσουν αν επηρεάζεται το τμήμα του Σώματος. Θα μάθετε πώς και πότε να αναπαύονται – ανάπαυσης είναι ζωτικής σημασίας για τη θεραπεία φλεγμονή και τον πόνο, ιδίως όταν επηρεάζονται πολλές αρθρώσεις και αισθάνεται κουρασμένος. Αναπαύεται επιμέρους αρθρώσεις είναι πολύ υποβοηθητικό υπερβολικά – μπορούν να γίνουν προσαρμοσμένες συρίγγια ανάπαυσης και υποστήριξη επηρεάζονται αρθρώσεις.

Τοπικό πόνο μπορεί να μετριαστεί με παγοκύστες ή πλάκες θέρμανσης. Υπερηχητικό κύμα και θερμό πακέτα παρέχουν βαθιά θερμότητας που ανακουφίζει από μεταφρασμένη τον πόνο και να κάνει πιο ελαστικά σπασμοί μυών γύρω από την κοινή επηρεάζονται. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα ζεστό μπάνιο/ντους, καθιστά ευκολότερο για εσάς να ασκήσουν εκ των υστέρων.

Σας θεραπευτή πιθανότατα θα εκπονήσει ένα πρόγραμμα άσκησης για εσάς. Άσκηση είναι ένα κρίσιμο μέρος της αρθρίτιδα αποτελεσματική θεραπεία.

Αγοράζουν αρθρίτιδα πόνο ανακούφιση συμπλήρωμα

Φάρμακα για αρθρίτιδα

 • NSAIDs (nonsteroidal αντιφλεγμονόδεις ναρκωτικά) είναι το πιο συχνά καθορισμένων ναρκωτικών για ασθενείς αρθρίτιδα. Μπορεί να πρόκειται για εξωχρηματιστηριακές (OTC) είτε συνταγή. Σε χαμηλές δόσεις NSAIDs βοήθεια ένα ευρύ φάσμα παθήσεων, από πονοκεφάλους, μυς aches, των χοίρων και ήσσονος σημασίας πόνο. Μια υψηλότερη δόση – συνταγή δόση – NSAIDs επίσης να µειωθεί κοινή φλεγμονή. Υπάρχουν τρία κύρια είδη NSAIDs και όλα λειτουργούν από αποκλεισμού prostaglandins – ενδοκρινικούς καταστολείς το έναυσμα πόνο, η φλεγμονή, η μυικές κράμπες και η πανώλη των:
 • Παραδοσιακή NSAIDs- αυτά είναι το μεγαλύτερο υποσύνολο των NSAIDs. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ναρκωτικά, μεταφέρουν κίνδυνος ανεπιθύμητων επιπτώσεων, όπως το στομάχι αναστατωμένος και γαστρεντερικό αφαίμαξη. Ο κίνδυνος παρενέργειες είναι σημαντικά υψηλότερο, εάν ο ασθενής είναι πάνω από 60. Μια ασθενή πρέπει να λαμβάνουν αυτό το είδος ναρκωτικών σε υψηλές δόσεις, υπό την εποπτεία του ιατρού.
 • Πρωτονίων COX-2- αυτά επίσης να μειώσουν τον πόνο και φλεγμονή. Ωστόσο, έχουν σχεδιαστεί να έχουν λιγότερα στομάχι και γαστρεντερικό παρενέργειες. Στην Vioxx 22004/2005 και Bextra ελήφθησαν από την αγορά, μετά από ορισμένες σημαντικές μελέτες έδειξε Vioxx που διενεργούνται αυξήθηκε καρδιαγγειακές κινδύνους, ενώ Bextra προκάλεσε σοβαρή δερματικές αντιδράσεις. Ορισμένες άλλες COX-2 πρωτονίων επίσης διερευνάται παρενέργειες. Η FDA ζήτησε ιθύνοντες του NSAIDs να επισημάνετε προειδοποιήσεις σχετικά με τις ετικέτες τους σε ένα μαύρο κουτί.
 • Σαλικυλικά οξέα – περιλαμβάνει ασπιρίνη, η οποία εξακολουθεί να είναι η προτιμώμενη φάρμακα πολλές των ιατρών και των ασθενών. Οι ασθενείς πρέπει να συμβουλεύεται η γιατρού τους αν προτίθενται να λάβουν ασπιρίνη περισσότερο από μόνο περιστασιακά. Χρήση ισχυρών δόσεων μακροπρόθεσμα ασπιρίνη ενέχει σημαντικό κίνδυνο σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως προβλήματα νεφρών και αιμορραγία. Για τον αποτελεσματικό έλεγχο της αρθρίτιδα απαιτούνται πόνο και φλεγμονή συχνές μεγάλες δόσεις. Nonacetylated σαλικυλικού έχει σχεδιαστεί ειδικά για να έχουν λιγότερα παρενέργειες από ασπιρίνη. Ορισμένων ιατρών μπορούν να επιβάλλουν nonacetylated Σαλικυλικός εάν αισθάνονται ασπιρίνη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους ασθενή. Ωστόσο, nonacetylated Σαλικυλικός δεν διαθέτει το χημικό ασπιρίνη έχει που προστατεύει από καρδιαγγειακές παθήσεις. Ορισμένων ιατρών να ορίζουν χαμηλή δόση ασπιρίνη με nonacetylated Σαλικυλικός για ασθενείς που αισθάνονται ανάγκη καρδιαγγειακές προστασίας.
 • Glucocorticoids είναι αντιφλεγμονόδεις στεροειδή και είναι πολύ αποτελεσματικά την καταπολέμηση φλεγμονή και μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν χρησιμοποιείται σωστά. Ο ασθενής πρέπει να εξεταστεί η πιθανότητα για ανεπιθύμητες παρενέργειες με αυτό το είδος ναρκωτικών.
 • Αντι-malarials, όπως hydroxychloroquine και chloroquine χρησιμοποιούνται συνήθως για τη θεραπεία ήπιες εμπρηστικές αρθρίτιδα.
 • Minocycline – ένα αντιβιοτικό που μερικές φορές χρησιμοποιείται ως αντιβιοτικό θεραπειών για ρευματοειδή αρθρίτιδα. Η χρήση του είναι αμφιλεγόμενη.
 • Sulfasalazine – που χρησιμοποιούνται συνήθως για πολλούς τύπους εμπρηστικές αρθρίτιδα. Sulfasalazine είναι ένα παράγωγο της sulfa.
 • Methotrexate – έργων, αποκλείοντας του μεταβολισμού των ταχέως διαίρεση κελιών. Συνήθως χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των πιο σοβαρές μορφές των φλεγμονωδών αρθρίτιδα.
 • Azathioprine – χρησιμοποιούνται για σοβαρές μορφές εμπρηστικές αρθρίτιδα. Azathioprine αποκλείει επίσης του μεταβολισμού των ταχέως διαίρεση κελιών.
 • Ουρική αρθρίτιδα φάρμακα – ορισμένα γιατροί μπορεί να χρησιμοποιήσετε ουρική αρθρίτιδα φαρμάκων να αντιμετωπίζουν κάποιες μορφές αρθρίτιδα.
 • Leflunomide – χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και Ψωριασική αρθρίτιδα. Αποκλείει επίσης το κελί μεταβολισμού. Ωστόσο, βιολογικές θεραπειών σταδιακά ανάληψη.
 • Cyclosporine – ένα immunosuppressant ναρκωτικών – καθιστά λιγότερο επιθετική σας ανοσοποιητικό σύστημα. Cyclosporine χρησιμοποιείται συχνά από μεταμόσχευση τους ασθενείς ώστε να τους φορείς δεν απορρίπτουν τους μεταμοσχεύσεις οργάνων. Cyclosporine χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με methotrexate αρθρίτιδα τους ασθενείς. Αν και αποτελεσματικά, αυτό μπορεί να περιορίζεται από την τοξικότητα.
Αγοράζουν αρθρίτιδα πόνο ανακούφιση συμπλήρωμα

Διατροφή και πεντε αντίκτυπο στην αρθρίτιδα

Εμπειρογνώμονες πω ότι η κατανάλωση μιας ισορροπημένης δίαιτας είναι ζωτικής σημασίας όταν έχετε αρθρίτιδα. Όχι μόνο θα σας να λαμβάνει κρίσιμες θρεπτικών συστατικών, επίσης θα είτε τη διατήρηση ή φθάνουν πιο γρήγορα σε ένα υγιές σωματικό. Εάν είστε υπέρβαρα σας θα προσθήκη επιπλέον πίεση στις αρθρώσεις βάρους. Πολλούς ασθενείς έχουν βρεθεί που χάνει μερικά λιρών που έκανε μια σημαντική διαφορά στην ποιότητα ζωής τους.

Γιατροί και διαιτολόγοι είναι πιο συχνά κατατοπίζουν αρθρίτιδα ασθενείς να διατηρήσουμε τα πεπονιού ή/και λιπαρά τρόφιμα στο ελάχιστο – κόκκινο κρέας, όπως η κρέμα γάλακτος και το τυρί. Να είστε βέβαιοι ότι τρώτε αφθονία φρούτων και λαχανικών, καθώς και Ολόκληροι κόκκοι. Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα πιστεύεται ότι ελαφρύνει σε κάποιο βαθμό τα συμπτώματα της αρθρίτιδα. Μια κοινή πηγή Ω-3 λιπαρά οξέα είναι τα λιπαρά ψάρια, όπως οι σαρδέλες, ρέγγα, πέστροφα και σολομός.

Πολλοί από εμάς τείνουν να τοποθετήσετε μεγάλα τμήματα στο πιάτο μας. Εάν μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος των τμημάτων ενδέχεται να χάσετε βάρος πιο αποτελεσματικά. Βεβαιωθείτε ότι λαχανικών και φρούτων συγκροτούν ένα μεγάλο μέρος της σας τμήμα.

Αγοράζουν αρθρίτιδα πόνο ανακούφιση συμπλήρωμα

Ζουν με αρθρίτιδα

Αν και αρθρίτιδα μπορεί να κάνουν καθημερινές εργασίες πιο δύσκολη και εξάντληση, υπάρχουν πολλές τεχνικές και θεραπείες, το οποίο να προστεθούν, μπορεί να σας δώσει μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής, συγκριθεί με καμία θεραπεία σε όλα.

Είναι σημαντικό ότι άτομα με αρθρίτιδα επιδιώκουν ιατρικής περίθαλψης και θεραπείας. Αν και δεν υπάρχει καμία θεραπεία για αρθρίτιδα, υπάρχει μεγάλη μπορείτε να κάνετε για την ελαχιστοποίηση των συνολικών επιπτώσεων στην καθημερινή σας ζωή.

Που μπορεί να επιθυμούν ή να πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, και με το σωστό τεχνικές και βοήθεια από ένα θεραπευτή επαγγελματικής μπορεί να ανακαλύψετε δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η πρώτη σας σκέψη.

Υπάρχει μια πολύ που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπος που ενδέχεται να έχουν σας αρθρίτιδα στην οικογενειακή ζωή και αυξάνοντας τα παιδιά σας. Ένα πρόσωπο με αρθρίτιδα θα πρέπει να θυμάστε ότι να υπάρχει για το παιδί είναι πολύ πιο σημαντικό από την μητρική σούπερ ενεργό. Εάν σας ρυθμός τον εαυτό σας και να δώσετε προτεραιότητα θα εκπλαγείτε κατά πόσο μπορείτε να επιτύχετε με επιτυχία. Είναι ανοικτή με τα μέλη της οικογένειας σας σχετικά με σας αρθρίτιδα – εξηγούν πώς σας επηρεάζει έτσι ώστε να αναγνωρίζουν όταν μπορεί να χρειαστεί επιπλέον κατανόηση και υποστήριξη.

Αγοράζουν αρθρίτιδα πόνο ανακούφιση συμπλήρωμα