» » σχόλια της ρεσβερατρόλης

σχόλια της ρεσβερατρόλης

σχόλια της ρεσβερατρόληςΕνδιαφέρονται να μάθουν τι resveratrol σχόλια αντικατοπτρίζουν; Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των συμπληρωμάτων ρεσβερατρόλης. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι με βάση τις εκθέσεις των καταναλωτών. Διαβάστε, αν είστε περίεργος. Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αντι γήρανση προϊόντα αυτής της δεκαετίας. Έχουν κερδίσει τεράστια δημοτικότητα αφού χαρακτήρισε πολλές φορές σε διάφορες δείχνει όπως 60 λεπτά, Δρ Οζ, Barbara Walters, και άλλα.

Τώρα πιστεύεται ότι η ρεσβερατρόλη, μια βασική πολυφαινόλη στο κόκκινο κρασί είναι το μυστικό πίσω από το γαλλικό παράδοξο, την ικανότητα των Γάλλων να καταναλώνουν μια δίαιτα καρδιά-απόφραξη και να έχουν ακόμη ένα πολύ χαμηλό ποσοστό των καρδιακών παθήσεων. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να πάτε σε πόσιμο βαρέλια του κρασιού για να πάρει ένα σημαντικό ποσό της ρεσβερατρόλης? συμπληρώματα διατροφής που είναι πλούσια σε αυτή τη θαυμάσια βιταμίνη εισάγονται. Τώρα, ας πάρουμε μια ματιά τι τα μέσα ενημέρωσης που πραγματικά είπε σχετικά με ρεσβερατρόλη και ας λειτουργήσουν για να χωρίσουν το γεγονός από τη μυθιστοριογραφία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι κάνει η ρεσβερατρόλη Κριτικές λένε

Σχόλια των συμπληρωμάτων ρεσβερατρόλης προφέρω ότι κατά την αξιολόγηση της τα συμπληρώματα, θα πρέπει να εξετάσουμε την συστατικά, την καθαρότητα, τη δοσολογία και την εξαπάτηση.

Εξαπάτηση Σίγουρα θα συναντήσετε προϊόντα που ισχυρίζονται ως δει σε 60 λεπτά ή Seen σε Oprah. Δεν θα πρέπει να αγοράσετε μια τέτοια συμπληρώματα. 60 Λεπτά, Oprah, Δρ Οζ, Barbara Walters – όλα παρουσίασαν ενδιαφέρουσες ιστορίες για ρεσβερατρόλη – αλλά καμία συγκεκριμένη μάρκα συστήθηκε από τους. Έτσι, αν ένας κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το προϊόν του είδε σε μία από αυτές τις επιδείξεις δημοφιλείς ειδήσεις, μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιος ότι, μόλις έχετε βρει ένα προϊόν η ρεσβερατρόλη απάτη.

Συστατικά και καθαρότητα Ενώ λαμβάνοντας μια ματιά στον κατάλογο των συστατικών, τυπώνεται στη συσκευασία, βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει ‘ trans-ρεσβερατρόλη». ΚΑΚ ρεσβερατρόλη δεν είναι αποτελεσματική και ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι μπορεί επίσης να παρακωλύσει την αποτελεσματικότητα των trans-ρεσβερατρόλη. Emodin είναι ένα άλλο δυσάρεστο λίγο Ένωση που είναι συχνά παρούσα σε αυτά τα συμπληρώματα που είναι λιγότερο από 99% καθαρό trans-ρεσβερατρόλη. Emodin είναι καθαρτική και 99% trans-ρεσβερατρόλη περιέχει καμία emodin.

Θα πρέπει να ελέγξετε όχι μόνο την καθαρότητα του όλου του προϊόντος, αλλά και την καθαρότητα της trans-ρεσβερατρόλης. Τα σημεία που αναφέρονται στο ‘ άλλα συστατικά είναι όλα τα υλικά πληρώσεως και ρέοντας παράγοντες που διευκολύνουν τη διαδικασία της κατασκευής και να βοηθήσει τον κατασκευαστή να παράγει ένα φθηνότερο συμπλήρωμα, που έχει κανένα όφελος για εσάς, ο καταναλωτής! Οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν ακριβώς τι είναι κατάποση, έτσι συνιστάται που ποτέ δεν χρησιμοποιούν οποιοδήποτε συμπλήρωμα που μόλις επιστρατεύει ορισμένων συστατικών αλλά δεν δηλώνει την ποσότητα του κάθε συστατικού. Πολλά συμπληρώματα περιέχουν μόνο ένα ίχνος της ρεσβερατρόλης και ως εκ τούτου να κρύβουν το πραγματικό ποσό της η απαραίτητη βιταμίνη.

Δοσολογία Ενώ το ‘ σωστή δοσολογία της ρεσβερατρόλης» είναι ένα θέμα της έντονη συζήτηση, πιστεύεται γενικά ότι η σωστή σειρά είναι 100-500 mg ανά ημέρα. Το μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με την ηλικία, γενική υγεία, επιπλοκές για την υγεία, τον τρόπο ζωής, κλπ. Είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από την επιλογή για οποιοδήποτε θρεπτικό συμπλήρωμα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα
Αναφερόμενοι στην αύξηση της δημοτικότητας της ρεσβερατρόλης, είναι που εισάγονται όλο και περισσότερα συμπληρώματα που περιέχουν τη βιταμίνη σε διαφορετικές αναλογίες. Μετά από να περάσει resveratrol σχόλια, μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι θα πρέπει να μείνετε μακριά από

 • Ζητήθηκαν ή σιωπηρή ενδείξεων από Oprah ή Δρ Οζ
 • Δωρεάν δοκιμή προσφορές
 • Υπέρογκο βάρος απώλεια και υγιεινές ιδιότητες
 • Διασημότητα μαρτυρίες
Αντ ' αυτού, θα πρέπει να δείτε και να ελέγξετε τα ακόλουθα σημεία, ενώ η αγορά συμπληρωμάτων.

 • Δεν ρεσβερατρόλη emodin ή ΚΑΚ
 • Λίστες δεν ιδιόκτητο συστατικά
 • Η ποσότητα του κάθε συστατικού είναι αναγράφονται στην ετικέτα
 • 99% Trans-ρεσβερατρόλη
 • Κανένα υλικό πληρώσεως ή ρέοντας παράγοντες (άλλα συστατικά πρέπει να είναι μόνο κάψουλα κυτταρίνη)
 • Τουλάχιστον 100 mg της 99% trans-ρεσβερατρόλης ανά μερίδα
 • Πιστοποιητικό εργαστηρίου για να επιβεβαιώσει ότι η ρεσβερατρόλη έχει δοκιμαστεί και είναι απαλλαγμένο από ρύπους.

Οφέλη για την υγεία της ρεσβερατρόλης

 • Μελέτες δείχνουν ότι η ρεσβερατρόλη μπορεί να σας βοηθήσει να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των διαφόρων ζώων σημαντικά.
 • Έχει βρεθεί ότι αντισταθμίζει τις επιπτώσεις της υψηλής θερμιδικής αξίας διατροφή φυσικά και προσφέρει μακροζωία / αντιγηραντική δυναμικό.
 • Αυτό βοηθά στη βελτίωση μυϊκό τόνο.
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Βοηθά στην διατήρηση της υγιούς σακχάρου στο αίμα επίπεδα.
 • Προωθεί την υγιή ύπνο.
 • Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης.
 • Προωθεί την υγιή καρδιά και καρδιαγγειακή λειτουργία.
 • Τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθήσει στην πρόληψη ασθενειών (συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων και του καρκίνου) και λοιμώξεις.
 • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και βελτιώνει την αντοχή.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Παρενέργειες

Σύμφωνα με τα σχόλια των συμπληρωμάτων ρεσβερατρόλης, οι άνθρωποι είτε αμφιβολία σχετικά με την αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος ή παραπονιούνται για τις παρενέργειες του συμπληρώματος. Αλλά έχει διαπιστωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, άνθρωποι καταναλώνουν πολύ λιγότερο ποσό της ρεσβερατρόλης ή την πρόσληψη υπερβαίνει το συνιστώμενο επίπεδο. Υπερβολική κατανάλωση του συμπληρώματος μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες ενέργειες? που περιλαμβάνουν

 • Αϋπνία (δυσκολία στον ύπνο)
 • Πόνος στις αρθρώσεις, ιδιαίτερα στα χέρια, πόδια και άρθρωση του ισχίου.
 • Στομάχι προβλήματα όπως η διάρροια, πόνο στο στομάχι, απώλεια της όρεξης, κλπ.
 • Σκουρόχρωμα ούρα
 • Συμπτώματα γρίπης
 • Αραίωση του αίματος
 • Ξέσπασμα της ακμής
Υπάρχουν διάφορα προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι παρέχουν ρεσβερατρόλη? αλλά δεν παρέχουν πραγματικά καθαρό και επαρκή ποσότητα της βιταμίνης. Εάν περνάτε από έρευνες αγοράς ή διαφήμιση στρατηγικές, θα έρθει να γνωρίζουμε ότι μετά την ιατρική μελέτη του Χάρβαρντ που περιγράφει τα οφέλη της resveratrol βγήκε, τη «δύναμη της ρεσβερατρόλης για την αύξηση της διάρκειας ζωής» χρησιμοποιήθηκε ως το βασικό παράγοντα για διαφήμιση κάθε προϊόντος που εισήχθη στη συνέχεια.

Ρεσβερατρόλη πηγές

Resveratrol είναι φυσικά παρόντες σε διάφορα φυτά και φρούτα. Είναι ένα είδος αντιβιοτικού που παράγεται φυσικά από τις εγκαταστάσεις. Τους προστατεύει από λοιμώξεις που προκαλούνται από βακτήρια, μύκητες, έντομα και επιθέσεις σκληρές καιρικές συνθήκες. Βασικά, προστατεύει τα φυτά από οποιοδήποτε τύπο περιβαλλοντικής υποβάθμισης. Μπορεί να βρεθεί σε σταφύλια, κόκκινο κρασί, χυμού σταφυλιών, φυστίκια, βατόμουρα, μύρτιλλα, βακκίνια, κ.λπ., αλλά είναι η ρεσβερατρόλη στο κόκκινο κρασί που προκάλεσε την περιέργεια των επιστημόνων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα