» » Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα: παρενέργειες και τα οφέλη

Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα: παρενέργειες και τα οφέλη

Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα

Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα: παρενέργειες και τα οφέληResveratrol είναι μέλος μιας ομάδας φυτικών συστατικών, που ονομάζονται πολυφαινόλες. Οι ενώσεις αυτές θεωρούνται από ορισμένους ότι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που μπορεί να προστατεύσει το σώμα από το είδος της βλάβης που συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο των συνθηκών, όπως ο καρκίνος και καρδιακές παθήσεις. Βρετανικής Διαιτητικής Ένωσης λέει κάποια φυτοχημικά, όπως τα φλαβονοειδή, γλυκοζινόλη και φυτο-οιστρογόνα: δρουν ως αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορεί να μειώσει βλάβες στο DNA των κυττάρων και κυτταρικών μεμβρανών. Άλλα φυτοχημικά πιστεύεται ότι επηρεάζουν την ενεργοποίηση των καρκινογόνων (προκαλώντας παράγοντες καρκίνου), ή να αυξηθεί το επίπεδο της προστασίας των ηπατικών ενζύμων.

Ρεσβερατρόλη βρίσκεται στο δέρμα των κόκκινων σταφυλιών, αλλά άλλες πηγές περιλαμβάνουν τα φυστίκια και τα μούρα.

Επειδή η ρεσβερατρόλη είναι πιστεύεται ότι έχουν οφέλη για την υγεία, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένοι κατασκευαστές έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευθούν το γεγονός με την πώληση των συμπληρωμάτων ρεσβερατρόλης. Οι περισσότεροι ρεσβερατρόλη κάψουλες περιέχουν εκχυλίσματα από το φυτό knotweed ιαπωνικά και κινέζικα, Polygonum cuspidatum. Άλλα συμπληρώματα της ρεσβερατρόλης είναι κατασκευασμένα από κόκκινο κρασί ή κόκκινο εκχύλισμα σταφυλιών.

Διαφημίσεις που προωθούν τα συμπληρώματα resveratrol στο Διαδίκτυο υπόσχονται τα πάντα, από την απώλεια βάρους σε μια ζωή υγιέστερο, περισσότερο τους πελάτες. Το ερώτημα είναι: συμπληρωμάτων ρεσβερατρόλης προσφέρουν πραγματικά σε αυτές τις υποσχέσεις;

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Πιθανά οφέλη της ρεσβερατρόλης

Resveratrol έχει κερδίσει πολλή προσοχή για την αναφερόμενη αντι-γήρανσης και καταπολέμησης της νόσου οφέλη, αλλά αυτό βασίζεται σε πρόωρη έρευνα, ως επί το πλείστον γίνεται σε δοκιμαστικούς σωλήνες και σε ζώα και χρειάζονται περισσότερες μελέτες.

Μερικές από τις προϋποθέσεις ότι η πρόωρη έρευνα προτείνει ρεσβερατρόλη μπορεί να βοηθούν στην προστασία από τη συμπερίληψη:

  • Καρδιοπάθεια. Μελέτες δείχνουν ρεσβερατρόλη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής, εμποδίζει την οξείδωση της κακής χοληστερόλης LDL, και καθιστά δυσκολότερο για αιμοπετάλια να μείνουμε ενωμένοι και να διαμορφώσει το θρόμβους που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές προσβολές.
  • Καρκίνου. Ρεσβερατρόλη θεωρείται από ορισμένους ερευνητές να περιορίσει την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων και ενεργοποίησης της διαδικασίας του θάνατο των καρκινικών κυττάρων (απόπτωση). Απαιτείται περισσότερη έρευνα.
  • Της νόσου του Alzheimer. Resveratrol μπορεί να προστατεύσει τα νευρικά κύτταρα από τη ζημία και την συσσώρευση της πλάκας που μπορεί να οδηγήσει σε Αλτσχάιμερ.
  • Διαβήτη. Μελέτες δείχνουν ότι ρεσβερατρόλη μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει την αντίσταση στην ινσουλίνη, μια κατάσταση στην οποία το σώμα γίνεται λιγότερο ευαίσθητοι στις επιπτώσεις της ορμόνης μείωση σακχάρου αίματος, ινσουλίνη. Αντίσταση στην ινσουλίνη είναι ένας προάγγελος για το διαβήτη.
Μελέτες σε τρωκτικά δείχνουν ότι η ρεσβερατρόλη μπορεί ακόμη και να βοηθήσει την καταπολέμηση της ορισμένες από τις επιπτώσεις ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής και να οδηγήσει σε αυξημένη μακροβιότητα. Επεξεργασμένων ρεσβερατρόλη ποντίκια τρέφονται μια υψηλής-caloriediet ζήσει περισσότερο από ομοίως τρέφονται ποντίκια ερημοδικήσει ρεσβερατρόλη. Ρεσβερατρόλη προστατεύονται ποντίκια τααΐαν μια διατροφή υψηλής θερμιδικής αξίας από προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την παχυσαρκία, που μιμούνται τις επιπτώσεις των περιορισμός των θερμίδων.

Resveratrol έχει συνδεθεί με την πρόληψη των προβλημάτων που συνδέονται με την ηλικία όπως καρδιοπάθειες και αντίσταση στην ινσουλίνη. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι η ρεσβερατρόλη ενεργοποιεί το γονίδιο SIRT1, ένα βιολογικό μηχανισμό που φαίνεται να την προστασία του οργανισμού από τις βλαβερές συνέπειες της παχυσαρκίας και των ασθενειών της γήρανσης του πληθυσμού. Απαιτείται περισσότερη έρευνα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Παρενέργειες της ρεσβερατρόλης

Επειδή έχουν υπάρξει πολύ λίγες μελέτες που πραγματοποιούνται σε ρεσβερατρόλη στον άνθρωπο, οι γιατροί δεν μπορώ να επιβεβαιώσω οποιοδήποτε οφέλη, και δεν ξέρω ποιες είναι οι συνέπειες αυτών των συμπληρωμάτων μπορεί να έχει για τους ανθρώπους σε μακροπρόθεσμη βάση. Μέχρι στιγμής, μελέτες δεν έχουν ανακαλύψει κάποια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια, ακόμα και όταν η ρεσβερατρόλη λαμβάνεται σε μεγάλες δόσεις. Ωστόσο, η ρεσβερατρόλη συμπληρώματα να αλληλεπιδράσουν με αντιπηκτικά όπως η βαρφαρίνη, και nonsteroidal αντιφλεγμονώδη φάρμακα όπως η ασπιρίνη και η ιβουπροφαίνη, αυξάνοντας τον κίνδυνο αιμορραγίας.

Επειδή οι μελέτες παραμένουν ασαφή και ανεπαρκή είναι δύσκολο για τους καταναλωτές να γνωρίζουν ακριβώς τι παίρνουν όταν αγοράζουν το προϊόν, ή αν είναι πραγματικά αποτελεσματικό. Δεν υπάρχει επίσης καμία συγκεκριμένη δοσολογία σύσταση, και οι δόσεις μπορεί να ποικίλει από το συμπλήρωμα να συμπλήρωμα.

Οι δόσεις στα περισσότερα συμπληρώματα resveratrol είναι συνήθως πολύ χαμηλότερη από τα ποσά που έχουν αποδειχθεί ευεργετική σε ερευνητικές μελέτες. Τα περισσότερα συμπληρώματα περιέχουν 250 έως 500 mg της ρεσβερατρόλης. Να πάρει η ισοδύναμη δόση που χρησιμοποιείται σε ορισμένες μελέτες σε ζώα, οι άνθρωποι θα πρέπει να καταναλώνουν 2 g της ρεσβερατρόλης (2, 000 mg) ή περισσότερο μια ημέρα.

Η κατώτατη γραμμή: μέχρι περισσότερο υψηλής ποιότητας έρευνα είναι διαθέσιμη, λένε οι ειδικοί δεν συστήνουν ότι ρεσβερατρόλη συμπληρώματα για την πρόληψη Αντιγήρανση ή ασθένεια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα