» » ρεσβερατρόλη για αντι γήρανση: καλύτερο αντι γήρανσης συστατικά

ρεσβερατρόλη για αντι γήρανση: καλύτερο αντι γήρανσης συστατικά

Καλύτερο αντι-γήρανσης συστατικά

ρεσβερατρόλη για αντι γήρανση: καλύτερο αντι γήρανσης συστατικάΆνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναζητούν διαρκώς εξαιρετική αντι-γήρανσης προϊόντα. Εάν είστε ένας από αυτούς, είναι σημαντικό να κάνετε μια λίγη έρευνα για να ανακαλύψετε τα καλύτερα συστατικά αντιγήρανσης. Τα καλύτερα συστατικά αντιγήρανσης είναι εκείνες που είναι το πιο αποτελεσματικό, πιο ωφέλιμο να γυρίζει πίσω τα χέρια του χρόνου εμφανώς. Συστατικά όπως η ρεσβερατρόλη, Κερσετίνη & η EGCG είναι όλα στην κορυφή της λίστας όσον αφορά το καλύτερο αντι-γήρανσης συστατικά ανησυχούν.

Αυτών των διαφορετικών στοιχείων μπορεί όλα να μεταβαίνουν σε ένα ενιαίο συμπλήρωμα ή κρέμα, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες μορφές χωριστά. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο, η γνώση για κάθε ένα από τα καλύτερα αντι-γήρανσης συστατικά και πώς μπορούν να βοηθήσουν μπορείτε να επιτύχετε μια πιο νεανική εμφάνιση – ή να βοηθήσει να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης – είναι ένας έξυπνος τρόπος για να βρείτε ένα προϊόν που είναι τέλεια για σένα.

Ρεσβερατρόλη

Μεταξύ τα καλύτερα συστατικά Αντιγήρανσης, ρεσβερατρόλη απολαμβάνει μεγάλη φήμη χάρη στην το φυσικό αντιοξειδωτικό οφέλη για την υγεία. Συνηθέστερα βρέθηκαν τα σταφύλια και το κόκκινο κρασί, ρεσβερατρόλη θεωρείται για να βοηθούν στην ενεργοποίηση του γονιδίου SIRT1, που είναι συνήθως προκαλείται από περιορισμένη σε θερμίδες δίαιτες. Η ενεργοποίηση αυτού του γονιδίου φαίνεται επίσης να βοηθήσει τους ανθρώπους που διατηρούν μια πιο νεανική εμφάνιση. Επίσης, οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της ρεσβερατρόλης δανείζουν καλά με ένα από τα καλύτερα συστατικά αντιγήρανσης γενικότερα.

Αν λαμβάνονται σε χάπι ή μορφή κρέμας, αντιγηραντικό συστατικό αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική και αποτελεσματική προσθήκη σε οποιαδήποτε δίαιτα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η ρεσβερατρόλη χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα αποδεδειγμένη αντι-γήρανσης συστατικά και τα διάφορα είδη των μεθόδων. Όταν λαμβάνεται με την κατανάλωση σταφύλια, για παράδειγμα, η προσθήκη επιπλέον φρούτα στη διατροφή μόνο μπορεί να βοηθήσει παρά πολύ.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Κερσετίνη

Φυσιολογικά στο χρωστικό μήλα και κόκκινα κρεμμύδια, Κερσετίνη γρήγορα γίνεται πολύ δημοφιλής στον κόσμο καλύτερο αντι-γήρανσης συστατικά. Δεν είναι μόνο ένα αντιοξειδωτικό, quercetin είναι επίσης γνωστό ότι είναι αντιφλεγμονώδες και αντισταμινικό. Λαμβάνεται σε συνδυασμό, όλα αυτά τα προτερήματα που συγκλίνουν να Κερσετίνη ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ένα από τα καλύτερα αντι-γήρανσης συστατικά σήμερα.

Στην πραγματικότητα, πολλά συμπληρώματα διατροφής περιλαμβάνουν πλέον αποτελεσματικές δόσεις των quercetin, και χρησιμοποιείται με πολλά άλλα αντι-γήρανσης συστατικά για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μειώσουν τις επιπτώσεις της γήρανσης και να παρέχουν μια πιο νεανική εμφάνιση γενικότερα. Αν είστε περίεργοι για την εξεύρεση νέων και καλύτερη αντιγηραντική συστατικά να συμπεριλάβει στη θεραπευτική αγωγή σας, Κερσετίνη πραγματικά πρέπει να είναι κοντά στην κορυφή της λίστας σας.

EGCG

Η δημοτικότητα του πράσινου τσαγιού έχει εκραγεί τα τελευταία χρόνια, χάρη στην ανακάλυψη ότι ένα από τα κύρια αντιοξειδωτικά – EGCG, ή epigallocatechin gallate-είναι αρκετά αποτελεσματική, σε σύγκριση με πολλές άλλες ενώσεις, που θεωρούνται τα καλύτερα συστατικά αντιγήρανσης. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να εισαγάγουν τους τακτική θεραπευτική αγωγή, με τις ελπίδες της ενισχύοντας τα άλλα αντι-γήρανσης συστατικά που ήδη χρησιμοποιούν δόσεις EGCG.

Αντί να πίνουν ένα τεράστιο ποσό του πράσινου τσαγιού – και έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των υψηλών δόσεων καφεΐνης – EGCG είναι τώρα διαθέσιμη σε πολλά συμπληρώματα και χάπια. Στην πραγματικότητα, EGCG περιλαμβάνεται συχνά με τα άλλα καλύτερο αντι-γήρανσης συστατικά σε ένα εύκολο να λάβει το χάπι. Αυτό καθιστά απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη – και τα οφέλη από τη ρεσβερατρόλη, Κερσετίνη και άλλα συστατικά – που πολύ ευκολότερος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα