» » Πώς αντιοξειδωτικά ενισχύσει την απώλεια βάρους

Πώς αντιοξειδωτικά ενισχύσει την απώλεια βάρους

Πώς αντιοξειδωτικά ενισχύσει την απώλεια βάρουςΑπώλεια βάρους μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία. Αυτό είναι κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για αλλαγή των συνηθειών σας τρέχουσα και υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής που μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να συμπεριλάβετε σε σας πρόγραμμα απώλειας βάρους που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία λίγο ευκολότερη και ταχύτερη, όπως η παροχή σώμα σας με αντιοξειδωτικά.

Αντιοξειδωτικά αφαιρέστε τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα και να βοηθήσει να βελτιώσει το μεταβολισμό και τη γενική υγεία. Μούρα είναι μερικά από τα πιο ισχυρό φυσικές πηγές αντιοξειδωτικών.

Τι είναι τα αντιοξειδωτικά;

Ένα αντιοξειδωτικό είναι μια ουσία που μειώνει ή να αποτρέπει τη διαδικασία της οξείδωσης, προστατεύοντας τα κύτταρα του οργανισμού από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι ασταθή μόρια που λείπει ένα ηλεκτρόνιο. Σώμα μας εκτίθενται με τις ελεύθερες ρίζες, όλη την ώρα.

Μερικές από τις εξωτερικές πηγές των ελευθέρων ριζών είναι ακτινοβολία (π.χ., από την έκθεση στον ήλιο ή ακτίνες χ), όζοντος και υποξείδιο του αζώτου, βαρέα μέταλλα (δηλαδή, υδράργυρος, κάδμιο, μόλυβδος), καπνού, αλκοόλ, κορεσμένα λίπη, και άλλες χημικές ουσίες και ρύπους. Επίσης, το σώμα μας παράγει ελεύθερες ρίζες με τη διεξαγωγή ουσιαστικών δραστηριοτήτων, όπως η παραγωγή ενέργειας και την ασυλία. Ελεύθερες ρίζες παράγονται από τους οργανισμούς μας ακόμα πιο όταν ασκούμαστε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα από την επίσημη ιστοσελίδα

Αντιοξειδωτικά ενισχύσει την απώλεια βάρους

Ενώ είναι σαφές αντιοξειδωτικά έχουν μια θετική επίδραση στην υγεία μας και την βοήθεια στην προστασία των κυττάρων μας, δεν άμεσα τους βοηθούν να χάσετε βάρος. Το ρόλο του αντιοξειδωτικά παίζουν στην απώλεια βάρους είναι ότι παρέχουν το σώμα με τη διατροφική υποστήριξη που χρειάζεται για να κρατήσει δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια κατά τη διάρκεια την παχιά διαδικασία καψίματος.

Πώς αντιοξειδωτικά ενισχύσει την απώλεια βάρους

Πώς το σώμα μας καίει λίπος;

Για να καταλάβουμε πώς αντιοξειδωτικά μπορεί να βοηθήσει η διαδικασία απώλεια βάρους, πρέπει να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι συμβαίνει όταν χάνουμε λίπος. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να εξετάσουμε λίπος ως εχθρό τους, όταν είναι υπέρβαροι, είναι επιτακτική ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε λίπος είναι απαραίτητο για την υγεία μας. Υπάρχουν δύο τύποι του λίπους:

1. Βασικά λιπαρά – απαραίτητη για πολλές λειτουργίες του σώματος συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής.2. Αποθήκευση λίπους-απαραίτητο για την προστασία των μερικά από τα όργανα του σώματος.

Το λίπος στο σώμα μας είναι αποθηκεύονται στο λιπώδη ιστό μας. Αυτός ο ιστός περιέχει λιπίδια που είναι απαραίτητα για να μετατρέψει τα θρεπτικά συστατικά σε ενέργεια. Λιποκύτταρα έχουν πολλές λειτουργίες και ένας από αυτούς είναι να αποθηκεύει τις τοξίνες που απελευθερώνονται σε όλη τη διαδικασία της πέψης. Έτσι, όταν μπορείτε να μειώσετε το λίπος στο σώμα σας, αυξάνει το ποσό των τοξινών στο σώμα σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες αρνητικές παρενέργειες. Για παράδειγμα, την επιπλέον τοξίνες συχνά επηρεάζει το ήπαρ, με αποτέλεσμα να εργάζονται υπερωρίες για να επεξεργαστεί και να τα αφαιρέσετε. Επιπλέον, όταν μορίων λίπους αναλύονται, μια διαδικασία που ονομάζεται οξείδωση, απελευθερώνουν ελεύθερες ρίζες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσει σε κελί, πρωτεϊνών και DNA βλάβη.

Οξείδωση εμφανίζεται όταν ελεύθερες ρίζες (ασταθή άτομα) επιτίθενται στα κύτταρα για να αποκατασταθεί σταθεροποίηση οι ίδιοι. Τα re-stabilized άτομα απελευθερώσει περισσότερες ελεύθερες ρίζες και η διαδικασία συνεχίζεται όπως μια αλυσιδωτή αντίδραση σε όλο το σώμα έως ότου σταματούν τις ελεύθερες ρίζες. Το σώμα θα δημιουργήσει τη δική του αντιοξειδωτικά να συμβάλει ιδιαίτερα ώστε η αντίδραση, αλλά συχνά δεν είναι αρκετό, γι ' αυτό και η κατάποση τρόφιμα ή τα συμπληρώματα πλούσια σε αντιοξειδωτικά μπορεί να είναι ευεργετικό να διατηρώντας το σώμα σας και ισχυρή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παχύς-κάψιμο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα από την επίσημη ιστοσελίδα

Αντιοξειδωτικά παρέχει διατροφική υποστήριξη

Έτσι, όταν χάνετε βάρος, εσείς δεν ρίχνουν μόνο περίσσεια λίπους, έχετε χάσει επίσης μερικά από τα θρεπτικά συστατικά στο σώμα σας που απαιτούνται για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επίσης, αν ασκείστε ως μέρος του προγράμματος απώλειας σας υγιές βάρος τότε το σώμα σας θα δημιουργήσει ακόμη υψηλότερα επίπεδα των τοξικών υποπροϊόντων. Ως εκ τούτου, αντιοξειδωτικά μπορεί να παρέχει το σώμα σας με τη διατροφική υποστήριξη που απαιτεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της οξείδωσης, μείωση του στρες στο σώμα σας και τη διατήρηση των ενεργειακών επιπέδων και μεταβολισμό τόσο υψηλές όσο το δυνατόν.

Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι το πραγματικό ποσό της απώλειας βάρους, που μπορεί να συσχετιστεί με τη λήψη αντιοξειδωτικών είναι ακόμα άγνωστη. Πιθανόν, το ποσό αυτό κυμαίνεται μεταξύ των ατόμων και τις πηγές από τα αντιοξειδωτικά που καταναλώνετε. Από την άποψη της υγείας, θα έχουν την τάση να καταναλώνουν όλες μου αντιοξειδωτικών από φρούτα και λαχανικά, ιδιαίτερα τα μούρα. Μπορώ να επιλέξω αυτές τις πηγές πάνω από τη λήψη των χαπιών γιατί αυτές τις φυσικές πηγές τείνουν επίσης να είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, που είναι καλό για την υγεία του πεπτικού συστήματος.

Πώς αντιοξειδωτικά ενισχύσει την απώλεια βάρους

Πηγές αντιοξειδωτικών

Αντιοξειδωτικά μπορεί να βρεθεί σε συγκεκριμένες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και είναι σε μια ποικιλία των πηγών των τροφίμων, ειδικά ορισμένα φρούτα και λαχανικά. Είναι επίσης διαθέσιμα σε μορφή συμπληρώματος. Δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά από αυτά τα αντιοξειδωτικά τρόφιμα στη διατροφή σας κάθε μέρα: κεράσια, βατόμουρα, φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, ρόδι, σταφύλια, πορτοκάλια, δαμάσκηνα, ανανά, ακτινίδια, γκρέιπφρουτ, βερίκοκα, δαμάσκηνα, ημερομηνίες, πεκάν, καρύδια, φουντούκια, ηλιόσποροι, Καλέ, κόκκινο λάχανο, πιπεριές, μαϊντανό, αγκινάρα, λαχανάκια Βρυξελλών, σπανάκι, λεμόνι, τζίντζερ, τεύτλα, κουκιά, pinto φασόλια, σόγια, κριθάρι, κεχρί, βρώμη, καλαμπόκι, γαρίφαλο, κανέλα και ρίγανη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα από την επίσημη ιστοσελίδα