» » πράσινο τσάι για την απώλεια βάρους

πράσινο τσάι για την απώλεια βάρους

πράσινο τσάι για την απώλεια βάρουςΑν η απώλεια βάρους είναι ένας από τους στόχους σας κορυφαία υγείας, το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει. Μερικές μελέτες δείχνουν ότι οι ουσίες στο πράσινο τσάι μπορεί να προσφέρει πολλές επιπτώσεις προάγουν την βάρος-απώλεια, όπως η επιτάχυνση του μεταβολισμού σας και την καταστολή της όρεξης σας.

Αν και τα αντιοξειδωτικός-πλούσια ετοιμάζω δεν θα σας βοηθήσει να ρίξει λίρες από μόνη της, υπάρχει κάποια στοιχεία ότι η κατανάλωση του πράσινου τσαγιού μπορεί να στηρίζει την απώλεια βάρους σας προσπάθειες.

Πόσο πράσινο τσάι προωθήσει την απώλεια βάρους;

Το πράσινο τσάι περιέχει καφεΐνη, που είναι γνωστό ότι αυξάνει τη θερμογένεση (μια βιολογική διαδικασία που εμπλέκονται στο κάψιμο θερμίδων). Σε μια έκθεση του 2007 από την αμερικανική εφημερίδα της φυσιολογίας: ρυθμιστική, ολοκληρωμένες και συγκριτική φυσιολογία, επιστήμονες αναφέρουν ότι το πράσινο τσάι μπορεί να καταπολεμήσει την μείωση του μεταβολισμού που συνήθως συνοδεύει την απώλεια βάρους.

Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης, το πράσινο τσάι μπορεί επίσης να αναστέλλει τα αποτελέσματα της κατεχολ-O-μεθυλοτρανσφεράση (ένα ένζυμο, γνωστό ότι προκαλούν την κατανομή των χημικών ουσιών του εγκεφάλου που εμπλέκονται στη ρύθμιση της όρεξης).

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε KouTea από την επίσημη ιστοσελίδα

Είναι το πράσινο τσάι αποτελεσματική;

Ορισμένες αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο πράσινο τσάι φαίνεται να έχουν μια "μικρή θετική επίπτωση" στην απώλεια βάρους και διατήρηση του βάρους, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στο International Journal of παχυσαρκία, το 2009. Στην ανάλυσή τους 11 μελέτες για το πράσινο τσάι και απώλεια βάρους ή συντήρηση βάρους, ερευνητές διαπίστωσαν ότι το πράσινο τσάι αντιοξειδωτικά, γνωστές ως κατεχίνες μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό.

Ακόμα, τα εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) προειδοποιούν ότι δεν υπάρχουν αρκετά επιστημονικά στοιχεία για να καθοριστεί αν το πράσινο τσάι είναι αποτελεσματική για την απώλεια βάρους. Ωστόσο, epigallocatechin gallate (catechin που βρίσκεται στο πράσινο τσάι) μπορεί να βοηθήσει ελαφρώς υπέρβαροι άνθρωποι χάσετε βάρος, σύμφωνα με την NIH.

Είναι ασφαλές;

Ενώ το πράσινο τσάι είναι πιθανό ασφαλές για περισσότεροι ενήλικες, πίνοντας περισσότερο από πέντε φλιτζάνια ημερησίως μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με καφεΐνη (όπως κεφαλαλγία, νευρικότητα, προβλήματα ύπνου, και καρδιακή αρρυθμία). Η καφεΐνη στο πράσινο τσάι μπορεί επίσης να επιδεινώσει μερικές συνθήκες υγιεινής, όπως άγχος, υψηλή αρτηριακή πίεση και διαβήτη.

πράσινο τσάι για την απώλεια βάρους

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Για περισσότερους ενηλίκους, μέτρια αύξηση της πρόσληψης πράσινο τσάι μπορεί να αποφέρει κάποιο βάρος απώλεια οφέλη χωρίς να προκαλούν αρνητικές επιπτώσεις. Αλλά για να βιώσουν τη σημαντική απώλεια βάρους, είναι σημαντικό να συνδυάσει μια υγιεινή διατροφή με τακτική άσκηση (συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον δυόμισι ώρες μέτριας έντασης αερόβια δραστηριότητα και δύο δύναμη-κατάρτισης συνεδρίες την εβδομάδα). Εάν εξετάζετε τη χρήση του πράσινου τσαγιού συμπληρώματα (ή οποιαδήποτε άλλη ενίσχυση φυσικού βάρους απώλεια), φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από την έναρξη της θεραπείας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε KouTea από την επίσημη ιστοσελίδα