» » οφέλη της Acai Berry, φρούτα του Acai παλάμη

οφέλη της Acai Berry, φρούτα του Acai παλάμη

Μπορεί να έχετε ακούσει για τα διάφορα οφέλη του acai μούρα, καρπούς του Φοίνικα acai. Διαβάστε για να μάθετε περισσότερα για αυτό το palm.  Acai berry προϊόντα είναι ταχέως αναδυόμενες δημοφιλής σε όλη την υδρόγειο, για τα οφέλη υγείας αποκαλούμενο. Αυτά τα μούρα είναι οι καρποί του Φοίνικα acai που κατάγεται από τη Βραζιλία. Στη μητρική θέση της, αυτός ο φοίνικας καλλιεργείται ευρέως για τα μούρα, τα οποία χρησιμοποιούν για μαγειρικούς σκοπούς.

Ο φοίνικας είναι επίσης ιδιαίτερης εκτίμησης για την καρδιά της υψηλής ποιότητας της παλάμης (το εσωτερικό πυρήνα της το δέντρο/οφθαλμός). Τα μούρα λέγονται για να έχουν διάφορα οφέλη για την υγεία, και λέγεται ότι τις φυλές του Αμαζονίου τροπικών δασών έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα φρούτα για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Τώρα, acai μούρα πωλούνται σε διάφορες μορφές, σε όλο τον κόσμο.

οφέλη της Acai Berry, φρούτα του Acai παλάμη

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry από την επίσημη ιστοσελίδα

Γεγονότα σχετικά με Acai Palm

οφέλη της Acai Berry, φρούτα του Acai παλάμηAcai palm (Ευτέρπη oleracea) είναι ένα είδος δέντρο Φοίνικας που βρίσκεται κυρίως στο η ζούγκλα του Αμαζονίου στη Βραζιλία και το Περού. Αυτά τα δέντρα που βρίσκονται κυρίως σε βάλτους, ελώδης ακτές και τις πλημμυρικές περιοχές. Έχουν γέρνοντας πτεροειδής φύλλα και λεπτό κορμούς. Η διάμετρος του κορμού μπορεί να είναι οπουδήποτε περίπου επτά έως δέκα ίντσες, και το δέντρο μπορεί να αυξηθεί σε ένα μέγιστο ύψος περίπου 65 πόδια. Τα περισσότερα από αυτά τα δέντρα που βρέθηκαν να αναπτύξει πολλά στελέχη, από ένα ενιαίο σύστημα ρίζας.

Αρσενικά και θηλυκά λουλούδια παράγονται στο ίδιο δέντρο. Τα λουλούδια είναι καφέ ή μοβ χρώμα και αναπτύσσουν φρούτα σε τσαμπιά. Ώριμα acai μούρα είναι πορφυροειδής μαύρο στο χρώμα και έχει μια διάμετρο περίπου μια ίντσα. Αλλά, αυτά τα φρούτα αποτελούνται από μικρό πολτό και ένα πολύ μεγάλο σπόρο. Δύο καλλιέργειες της acai μούρα παράγονται σε ένα έτος. Τα ώριμα φρούτα συγκομίζονται και χρησιμοποιείται για κατανάλωση.

Σε ορισμένα μέρη της Βραζιλίας, acai berry είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της η μητρική διατροφή. Καταναλώνουν τον πολτό και το χυμό από τα μούρα που χρησιμοποιούνται επίσης στην προετοιμασία τοπικά πιάτα, πάρα πολύ. Χυμό μούρο acai είναι επίσης χρησιμοποιείται για αρωματισμό, παγωτά, αναψυκτικά, λικέρ, κλπ. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας του εικοστού αιώνα, η δημοτικότητα του acai berry προϊόντα εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του κόσμου, και τώρα, αυτά τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε άλλες περιοχές επίσης.

Acai berry προϊόντα, σαν, γιαούρτια, σόδες, smoothies, χυμό, κ.λπ., είναι διαθέσιμα σε άλλες χώρες επίσης. Σήμερα, μούρο acai είναι που διατίθενται στην αγορά ως ένα σούπερ τροφίμων και, υποτίθεται ότι έχουν διάφορα οφέλη για την υγεία. Μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων acai που χρησιμοποιούνται ως συμπληρώματα διατροφής. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη για να αποδείξει acai berry οφέλη για την υγεία, τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται εκτενώς.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry από την επίσημη ιστοσελίδα

Οφέλη της Acai berry

Όπως προαναφέρθηκε, το μούρο acai έχει ένα σημαντικό μέρος της διατροφής μητρική σε ορισμένα μέρη της Βραζιλίας. Αυτό το φρούτο acai Φοίνικες λέγεται ότι είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και έτσι, λέγεται ότι είναι πολύ αποτελεσματική στην εξάλειψη βλαβερές τοξίνες από το σώμα. Μπορεί να έχετε ακούσει για acai Καθαρίστε, που είναι ένα από τα δημοφιλή απεξάρτηση δίαιτες. Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι το acai berry Καθαρίστε είναι χρήσιμο στο να απαλλαγούμε από τις τοξίνες από το σώμα, σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Λέγεται, επίσης, να ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας και τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Σύμφωνα με τους εκφραστές του acai berry προϊόντα, η κατανάλωση του acai berry βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τα συμπτώματα της γήρανσης και μειώνει τη χοληστερόλη. Επίσης, αυτό είναι touted να είναι καλό για την επίτευξη απώλειας βάρους. Ακόμα κι αν, acai προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως, μελέτες σχετικά με τα οφέλη για την υγεία τους, είναι ακόμα σε εξέλιξη. Έχει επιβεβαιωθεί ότι acai μούρα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, αλλά, πόσο μακριά είναι αποτελεσματική στην ενίσχυση της ανθρώπινης υγείας, είναι ακόμη σαφές.

οφέλη της Acai Berry, φρούτα του Acai παλάμη Είναι acai berry ασφαλές;. Αυτό είναι ένα άλλο κοινό ερώτημα από ανθρώπους, που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το acai berry προϊόντα. Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας, μέτρια acai berry κατανάλωση έχει βρεθεί για να είναι ασφαλής στους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, μερικές φορές άτομα με αλλεργία γύρης μπορεί να αναπτύξουν acai berry παρενέργειες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αναπτύξουν υπερευαισθησία σε αυτό το μούρο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry από την επίσημη ιστοσελίδα