» » Οι ενέσεις Botox, θεραπεία και παρενέργειες

Οι ενέσεις Botox, θεραπεία και παρενέργειες

Ενέσεις BOTOX ® (την τοξίνη αλλαντίασης A)

Botox (Botulinum τοξίνης τύπου Α) είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιείται για μυϊκοί μυς, που προέρχεται από ένα στέλεχος των βακτηρίων που ονομάζεται (Clostridium botulinum). Botox είναι το όνομα του κλάδου για Botulinum τοξίνης τύπου α.

Όταν Botox εγχύεται οι μύες μειώνει μυϊκοί αποκλείοντας τη διαβίβαση μεταξύ των ινών μυς και καταλήξεις από τα νεύρα. Botox αποτελεσματικά αποδυναμώνει την μύες και προκαλεί παράλυση μεταφρασμένο.

Τι Botox χρησιμοποιούνται για;

Οι ενέσεις Botox, θεραπεία και παρενέργειεςBotox εγχύεται οι μυς για την αποφυγή μη φυσιολογική μυς συνάρτηση και μυϊκοί σε ανθρώπους που έχουν συνθήκες που προκαλούν υπερβολική νευρική διέγερση. Λειτουργεί σε αυτή την περίπτωση, αποτρέποντας τα νεύρα από επικοινωνία με κελιά μυς, από πότε απαγορεύεται η ανακοίνωση αυτή προκαλεί παράλυση των μυών και σταματούν οι μυϊκοί.

Είναι επίσης ένα ολοένα και πιο δημοφιλής θεραπεία για ανθρώπους που θέλουν να επιτευχθεί ένας νεότερος καλαίσθητα χροιά. Botox μπορούν να εισαχθούν σε περιοχές της όψης να εξομαλύνετε τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και μείωση σκυθρωπός γραμμές, οι οποίες συνήθως αρχίζουν να εμφανίζονται όταν φθάσουν σε άτομα μέσης ηλικίας. Botox έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, όπως τις προβάλλουν άτομα ως εναλλακτική αποτελεσματική και ασφαλής σε πιο επεμβατικές διαδικασίες, όπως ανελκυστήρα όψη.

Η θεραπεία είναι επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανθρώπων που υποφέρουν από υπερβολικό ιδρώτα (hyperhidrosis), με τις ενέσεις Botox εισαχθεί σε του armpits ή άλλων περιοχών για να αποτρέψετε την επίτευξη αδένες του ιδρώτα νευρικών σημάτων που επλήγησαν.

Botox μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των ημικρανιών. Οι ενέσεις δίνονται σε οι μύες στο πίσω μέρος του λαιμού, το μέτωπο και τους ναούς, για αποτροπή της παραγωγής των σημάτων που προκαλούν τη αισθάνονται πόνο. Ωστόσο, η επεξεργασία αυτή συνιστάται μόνο για τα άτομα με χρόνιες ημικρανίες όταν φαρµάκου ήταν ανεπιτυχής.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Natox – εναλλακτική λύση για Botox

Που είναι κατάλληλο για θεραπεία Botox;

Καταρτισμένος και ειδικευμένος ιατροί ή οδοντίατροι θα πρέπει μόνο να δώσουμε Botox, και αυξάνεται ο αριθμός των οδοντιατρικών πρακτικές, προσφέρουν τώρα υπηρεσίες αισθητικής προσώπου. Botox είναι γενικά ένα ασφαλές και χρήσιμο θεραπεία, αλλά δεν μπορεί να είναι κατάλληλη για όλους. Ο ιατρός ή οδοντίατρος θα ελέγξει σας ιατρικό ιστορικό και υγεία για να εξασφαλισθεί ότι είστε μια κατάλληλη υποψήφια. Είναι σημαντικό ότι πείτε κλινικού σας εάν είστε αυτήν τη στιγμή οποιαδήποτε φάρμακα ή πρόσφατα σταμάτησε, είστε θηλάζει, έχουν όρους υγειονομικού ελέγχου που επηρεάζουν σας μύες ή νεύρα ή εάν σας είναι γνωστό ότι έχουν τυχόν αλλεργίες.

Η διαδικασία θεραπεία Botox

Οι ενέσεις Botox, θεραπεία και παρενέργειεςΗ διαδικασία επεξεργασίας για καλλυντικά Botox είναι ασφαλής και απλή. Πριν από τη διαδικασία, ο γιατρός σας θα συζητήσει τις περιοχές που θέλετε να στοχεύσουν και μικροσκοπικό ενέσεις θα εισαχθεί σε αυτές τις περιοχές. Αυτό περιλαμβάνει συνήθως απευθύνονται στις περιοχές γύρω από τα μάτια, μύτη και στόμα, όπως αυτό είναι όπου ρυτίδες και λεπτές γραμμές τείνουν να αναπτύξουν. Η διαδικασία είναι γρήγορη και τις ενέσεις δεν πρέπει να είναι επώδυνη.

Botox έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της hyperhidrosis (υπερβολικού ιδρώτα), ενέσεις εισάγονται στο δέρμα του armpits.

Εάν Botox χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χρόνιας ημικρανίες, οι ενέσεις εισάγονται κροτάφους, ναοί και οι μύες στο πίσω μέρος του λαιμού.

Η διαδικασία θεραπεία Botox είναι συνήθως πολύ γρήγορες και στις περισσότερες περιπτώσεις θεραπείας χρόνος είναι λιγότερο από 20 λεπτά. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενέσεων. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν αναισθητικού πριν την θεραπεία Botox και πόνου θα πρέπει να είναι ελάχιστη.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Natox – εναλλακτική λύση για Botox

Μετά την επεξεργασία

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Botox είναι ότι υπάρχει μικρή ή καθόλου χρόνος αποκατάστασης, και οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται ωραία και να επιστρέψετε στην κανονική τους ζωή αμέσως...

Αποτελέσματα της θεραπείας ποικίλλει ανάλογα με το άτομο, αλλά σκυθρωπός γραμμές και ρυτίδες εμφανίζεται μειωμένη μέσα σε λίγες μέρες. Τα αποτελέσματα της θεραπείας θα πρέπει να τελευταία γύρω από 3-6 μήνες και τη διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μετά από αυτή τη φορά. Τα αποτελέσματα της θεραπείας που αρχίζει να φορούν και έξω από τις γραμμές θα αρχίσει να re-appear, έτσι επανάληψης θεραπεία είναι απαραίτητη για να επαναφέρετε ένα νεανικό χροιά.

Πόσο συχνά μπορείτε να λαμβάνετε ενέσεις Botox;

Είναι ασφαλές να έχουν επανάληψης ενέσεις Botox και να διατηρήσετε τα αποτελέσματα «στεφανωμένο πάνω» οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μεταχείριση κάθε 4-6 μήνες. Οι περισσότερες θεραπείες έχετε περισσότερο τα αποτελέσματα θα διαρκέσει, όπως οι μύες υπεύθυνη για σχηματίζοντας χρησιµοποιώντας και σκυθρωπός γραμμές θα εξασθενίσει σταδιακά. Ωστόσο, υπερβολική θεραπεία μπορεί να προκαλέσει τον οργανισμό να παράγει αντισώματα κατά του Botox, που θα μειώνουν την αποτελεσματικότητά της.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Natox – εναλλακτική λύση για Botox

Ποιο είναι το κόστος του Botox;

Το κόστος του Botox ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την κλινική ή γιατρό που επισκέπτεσθε. Συνήθως, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσει περίπου €200 ανά μάθημα της θεραπείας. Αν επιλέξετε να δείτε ένα γιατρό με μεγάλη εμπειρία ή επισκεφθείτε μια αποκλειστική κλινική, οι τιμές είναι πιθανό να είναι υψηλότερα.

Υπάρχουν παρενέργειες οποιουδήποτε Botox;

Botox θεωρείται γενικά ότι είναι μια πολύ ασφαλής διαδικασία, αλλά είναι δυνατόν για ανεπιθύμητες επιπτώσεις για να προκύψει. Αυτές οι παρενέργειες περιλαμβάνουν:

 • Πονοκεφάλους.
 • Τα συμπτώματα και γενικά η αίσθηση αδιάθετη.
 • Ναυτία (αίσθημα ασθενείς).
 • Drooping από τις βλεφαρίδες (αυτό είναι προσωρινό).
 • Πόνος προσώπου.
 • Λλο twitching.
 • Ερυθρότητα και ήπιο πόνο στον τόπο του τις ενέσεις.
 • Αδυναμία οι μύες.
 • Διπλή όραση.
 • Μια squint.
Είναι σημαντικό να δείτε το γιατρό σας το συντομότερο εάν αναπτύξετε οποιαδήποτε προβλήματα ομιλίας, κατάποση δυσκολίας ή δυσκολία στην αναπνοή αφού θεραπεία Botox.

Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Natox – εναλλακτική λύση για Botox

Ποιος θα πρέπει να αποφύγετε Botox;

Botox δεν είναι κατάλληλο για όλους, και δεν θα χρειαστεί ενέσεις Botox αν σας:

 • Έχουν προσβολή στην τοποθεσία προβλεπόμενη εισφορά.
 • Είναι σήμερα έγκυος ή την αίσθηση ότι μπορεί να είστε έγκυος.
 • Έχουν αλλεργίες με τα συστατικά που βρέθηκαν σε Botox.
 • Εάν έχετε μια κατάσταση που επηρεάζει σας νεύρων ή μυών.
 • Εάν αυτήν τη στιγμή είστε θηλάζει.
Σας θα πρέπει να προσέξετε κατά την θεραπεία Botox:

 • Εάν έχετε μια διαταραχή που αυξάνει τον κίνδυνο αιμορραγία; για παράδειγμα, αιμοφιλία.
 • Εάν έχετε ένα ιστορικό των καταπιεί δυσκολίες (dysphagia).
 • Εάν έχετε χρόνιες αναπνευστικές δυσκολίες.
 • Εάν έχετε επιληψία.
 • Εάν είχατε χειρουργική επέμβαση ματιών.

Αντενδείξεις

Οι ενέσεις Botox, θεραπεία και παρενέργειες Botox είναι γνωστό ότι αντιδρούν με ορισμένα άλλα είδη ιατρικής, το οποίο είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να πληροφορείτε του κλινικού αν είστε σε φαρμακευτική αγωγή (αυτό περιλαμβάνει φάρμακα από βότανα) πριν χρειαστεί θεραπεία. Την παράλυση των μυών του μπορεί να εντατικοποιηθεί, εάν αυτήν τη στιγμή για οποιοδήποτε από τα παρακάτω φάρμακα:

 • Αντιβιοτικά, συμπεριλαμβανομένων Τετρακυκλίνες, polymyxins και lincomycin.
 • Relaxants μυς.
 • Spectinomycin.
 • Aminoglycoside αντιβιοτικά, όπως η θειική, gentamicin και tobramycin.
Κάντε κλικ εδώ, για να προσπαθήσετε Natox – εναλλακτική λύση για Botox