» » αύξηση μεγέθους του στήθους – αρχική ένδικα μέσα και να ασκήσει για καλύτερη και μεγαλύτερη Στήθη

αύξηση μεγέθους του στήθους – αρχική ένδικα μέσα και να ασκήσει για καλύτερη και μεγαλύτερη Στήθη

Αύξηση μεγέθους του στήθους – αρχική διορθωτικά μέτρα και άσκηση για καλύτερη και μεγαλύτερη Στήθη

Όχι, δεν είστε μόνος στην επιθυμία σας. Και δεν υπάρχει ανάγκη να αισθάνεται αμηχανία ή ντροπαλός σχετικά με αυτό. Έχοντας μια well-filled στήθους είναι σχεδόν κάθε γυναίκας όνειρο. Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους φυσικά:

 1. Ένα από τα πιο εύκολος πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σας Στήθη φαίνονται μεγαλύτερες είναι να φορούν γεμισμένη bras.
 2. Φορούν ρούχα που θα κάνει σας Στήθη φαίνονται μεγαλύτερες. Ορισμένες ρούχα να σας φαίνονται επίπεδη, ενώ άλλοι να εμπλουτίσουν το σχήμα σας.
 3. Αιώρησης όπλων, clock-wise και anti-clock-wise στη συνέχεια για οκτώ μετράει είναι μεγάλη βοήθεια. Χρησιμοποιήστε το γουδιού και κονιάματα αντί για το μείκτη για όλους σας επίπονο έργο.
 4. Μασάζ σε κυκλική προτάσεις πίεσης στην περιοχή ανοδική είναι γνωστό ότι λειτουργούν.
 5. Σταθείτε μπροστά στην έναν τοίχο ευρισκόμενος. Τοποθετήστε τις παλάμες στον τοίχο. Ώθηση στον τοίχο, όπως εάν σας ώθησης αυτό αμέσως, χωρίς κάμψης όπλων του αγκώνα. Κρατήστε για οκτώ μετράει και Χαλαρώστε όπλων για οκτώ μετράει.  Επαναλάβετε αυτό οκτώ σε είκοσι φορές την ημέρα.
 6. Σπέρματα σησαμιού είναι πολύ αποτελεσματικά στην άνοδο και διευρύνοντας το στήθος της Γυναίκας. Αυτό σπόρων αποτελείται από ασβέστιο, πρωτεΐνες, σίδηρο και φωσφόρου και πρέπει να συμπεριληφθούν στην καθημερινή διατροφή του. Το πετρέλαιο μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στο στήθος.
 7. Τα τελευταία χρόνια, την προσθήκη ορισμένων χημικών ουσιών και οιστρογόνα για ορισμένα κρέατα όπως κοτόπουλο και βοείου κρέατος έχει εξετασθεί το ενδεχόμενο να αποτελεί αιτία των μεγαλύτερων Στήθη teens και νεαρές γυναίκες.
 8. Τρόφιμα που περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα επίσης αλλάξει μέγεθος, αλλά το αποτέλεσμα είναι μια αντιπροσώπων του βάρους. Αυξανόμενη κατανάλωση οινοπνεύματος έχει επίσης έχουν σκέψη να είναι μέρος της την αιτία του μεγαλύτερου Στήθη κατά τα τελευταία χρόνια.
 9. Χαμηλή σε λιπαρά γαλακτοκομικών προϊόντων μπορεί επίσης να βοηθήσει.
 10. Απόσπασμα σταφυλιών σπόρων αυξάνει επίσης στήθους
 11. Ορισμένα από τα συστατικά που θα βρείτε στο φυσικό στήθους χάπια είναι triatol, άγρια γιαμ και dong. Τα περισσότερα συμπληρώματα βοτάνων περιέχουν οπουδήποτε από 6 σε 12 βότανα.
 12. Κατά τη χρήση φυσικών στήθους βελτίωσης προϊόντων, η υπομονή είναι το κλειδί. Αυτό λαμβάνει ώρα, και πόσο χρόνο ποικίλλει ανάλογα με το κάθε άτομο. Ορισμένες γυναίκες εμπειρία σημαντική αύξηση, μέσα σε λίγες εβδομάδες, ενώ θα χρειαστεί άλλες περισσότερος χρόνος.
 13. Μαστού βελτίωση κρέμες και χάπια. Ένας άλλος τρόπος να φυσικά να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους είναι μέσω του στήθους βελτίωση χάπια και κρέμες. Αυτή είναι μια φυσική μέθοδο, επειδή τα χάπια και κρέμες γίνονται από όλα τα φυσικά συστατικά να τονώνουν την ανάπτυξη στήθους ιστών που κάνει σας στήθους πληρέστερη και μεγαλύτερη.
Δοκιμάστε καλύτερη φυσικά τη διεύρυνση στήθους

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε για απλή άσκηση για την αύξηση της σας στήθους.

Την τύπου πάγκο ονομάζεται άσκηση είναι ένα της χρήσιμο άσκησης στην περίπτωσή σας. Απλώς δοκιμάστε αυτό! Η καλύτερη άσκηση για διαμόρφωση και σκληρυντικοί σας γραμμή προτομή είναι του τύπου πάγκο, η οποία όχι μόνο στοχεύει σας γραμμή προτομή και flatters σας το σχήμα, αλλά επίσης sculpts σας στους ώμους και καθιστά την πλάτη των επάνω μέρος των βραχιόνων σας.

Απαιτούν: - Ζεύγος dumbbells – πάγκο

Μέθοδος κάνει την τύπου πάγκο άσκηση:

 1. Βρίσκονται επίπεδη πάνω σε πάγκο, με τα πόδια σας επί του δαπέδου, ένα του πόδι σε κάθε πλευρά του πάγκο.
 2. Διατηρήσετε σας κεφαλής, τους ώμους, πίσω και butt σταθερά τοποθετείται σε πάγκο.
 3. Επαναφέρετε σας στους ώμους και κάτω τόσο τις ωμοπλάτες σταθερά πιέζονται εναντίον του πάγκου και το στήθος επιμένει με ελαφρώς αψιδοειδή.
 4. Να απέχουν μεταξύ τους το dumbbells περίπου 18 ιντσών και παράλληλο προς τον λόγο με σας παλάμες στραμμένο προς τα άνω, εάν η λαβή είναι ευρύτερο το εξωτερικό χώρο του θώρακα είναι εργάστηκε περισσότερο.
 5. Σιγά-σιγά ωθεί την dumbbells προς τα πάνω, από το στήθος.
 6. Επέκταση πλήρως σας όπλων, έτσι ώστε το dumbbells να είναι απευθείας πάνω από το θώρακα. Παύση ελαφρώς στο επάνω μέρος της κυκλοφορίας, και στη συνέχεια, αργά κάτω του dumbbells πίσω σε θέση εκκίνησης.
 7. Εισπνοή και κρατήστε την αναπνοή σας όπως κάτω του dumbbells. Όταν φτάνουν το στήθος, αρχίζουν να μετακινήσετε το βάρος προς τα επάνω και πάλι.
Exhale κατά τη διέλευση του σημείου μεγαλύτερη αντίσταση.

Δοκιμάστε καλύτερη φυσικά τη διεύρυνση στήθους
Θυμηθείτε!
 1. 8 έως 12 ανελκυστήρες θεωρούνται ως ένα σύνολο. Κάνουμε περίπου 1 έως 3 σύνολα σε μια περίοδο λειτουργίας.
 2. Δεν περίπου 3 ώρες ανά εβδομάδα, και επιτρέψτε να υπάρξει μία ημέρα ανάπαυσης μεταξύ κάθε φορά.
 3. Μην ξεχάσετε να αναπνέουν.
 4. Κάθε γύρο θα πρέπει να λαμβάνουν περίπου 7 δευτερόλεπτα. (3 δευτερόλεπτα για την άρση, τα παύση για μια δεύτερη και 3 δευτερόλεπτα σε χαμηλότερες).
 5. Για να διατηρήσετε τους ώμους από κάνει πολύ δουλειά, δεν τους επιτρέπουν να βγουν πάγκο. Θα πρέπει να παραμένουν επίπεδη σε πάγκο καθόλη τη διάρκεια της άσκησης.
Κάντε κλικ εδώ, για να δοκιμάστε καλύτερη φυσικού στήθους διεύρυνση προϊόντος