» » απεξάρτηση δίαιτα: είναι ένα σχέδιο δίαιτας αποτοξίνωσης δικαίωμα για εσάς;

απεξάρτηση δίαιτα: είναι ένα σχέδιο δίαιτας αποτοξίνωσης δικαίωμα για εσάς;

Για απεξάρτηση ή όχι για απεξάρτηση;

απεξάρτηση δίαιτα: είναι ένα σχέδιο δίαιτας αποτοξίνωσης δικαίωμα για εσάς;Είναι μια αποτοξίνωσης ένας πολύ καλός τρόπος για να νοιώσουν σίγουροι με το μπικίνι σας ή μια συνταγή για καταστροφή; Εδώ είναι πώς να καταλάβετε εάν η detoxing είναι κατάλληλη για εσάς. Όταν πήγα πρώτη φορά σε ιδιωτικό ιατρείο, detoxing θεωρήθηκε ακραία, και λόγω της έλλειψης μια καλύτερη λέξη, «fringy.» Αλλά τα τελευταία χρόνια, η λέξη «απεξάρτηση» ανέλαβε μια ολόκληρη νέα έννοια. Τώρα, φαίνεται να είναι ένας όρος αλιευμάτων-όλα για να περιγράψει ένα είδος παρέμβασης που λαμβάνει η ανεπιθύμητη και να βοηθά στην αποκατάσταση τον οργανισμό σε μια καλύτερη κατάσταση της ισορροπίας. Φαίνεται σαν όλοι υπερπηδώντας επί του σκάφους!

Τι μετρά ως μια δίαιτα αποτοξίνωσης;

Detoxes μπορεί να είναι σχετικά βασικά, από απλά κοπής που αλκοόλ, η καφεΐνη και μεταποιημένων stuff (λευκό αλεύρι, ζάχαρη, τεχνητά συστατικά, κ.λπ.), σε ακραίες κυριολεκτικά, όπως υγρό μόνο καθεστώτα.

Πλεονεκτήματα του Detoxing

Το κύριο πλεονέκτημα ενός βασικού αποτοξίνωσης είναι ότι εξαλείφει τα πράγματα που θα πρέπει προσπαθείτε να περιορίσει ή και να αποφεύγονται οπωσδήποτε. Διάπραξη να «απαγόρευση» ορισμένα τρόφιμα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτρέψει το Σώμα σας να βιώσει τι αισθάνεται σαν να κάνεις ένα διάλειμμα από τα πράγματα, όπως το αλκοόλ και τη ζάχαρη. Ενώ δεν μπορεί να ρίχνετε πολύ βάρος σε μια βασική αποτοξίνωσης, θα νιώσετε πιθανότατα ελαφρύτερα, πιο ιονισμένο, «καθαρότερων» και κίνητρα για να μείνετε σε ένα υγιές κομμάτι της.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν φραμπουάζ αποτοξίνωσης δίαιτα χάπια

Όταν Detoxing μπορεί να γίνει επικίνδυνη

Πιο ακραία detoxes από την άλλη πλευρά, ειδικά δε αυτές που εξάλειψη στερεών τροφίμων, είναι μια διαφορετική ιστορία. Διότι σας δεν θα σε αρκετά υδατάνθρακες, σας θα καταστρέφουν τη σας γλυκογόνου του, τα carbs socked μακριά στον ιστό σας ήπατος και μυς. Που μόνο μπορεί να προκαλέσει να ρίξει 5 έως 10 λίρες σε λίγες μέρες, αλλά ότι η απώλεια δεν θα είναι σωματικό λίπος, και αυτό μπορεί να γίνει σωστή πίσω μόλις επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας.

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα με τα υγρά cleanses είναι γενικά δεν παρέχουν πρωτεΐνης ή λίπους, δύο δομικά στοιχεία ανάγκες σας φορέα για συνεχή επισκευής και επούλωση. Καταναλώνουν πολύ λίγα από αυτά τα βασικά θρεπτικά συστατικά μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μυών και μια πιο αδύναμη ανοσοποιητικό σύστημα. Ψυχολογικά, η απώλεια βάρους γρήγορη μπορεί να είναι ένα πραγματικό υψηλό, αλλά τελικά η έλλειψη διατροφή μπορούν να αλιεύουν μέχρι μαζί σας, συνήθως με τη μορφή του ζημία, η αλίευση ενός ψυχρού ή γρίπη ή μόνο αίσθημα εκτέλεση προς τα κάτω και εξαντληθεί.

απεξάρτηση δίαιτα: είναι ένα σχέδιο δίαιτας αποτοξίνωσης δικαίωμα για εσάς; Η απεξάρτηση στο βιβλίο μου νέος είναι ανάμεσα. Περιλαμβάνει τέσσερις απλές γεύματα την ημέρα, από μόλις πέντε ολόκληρα, στερεά τρόφιμα: σπανάκι, αμύγδαλα, σμέουρα, βιολογικά αυγά και οργανικών γιαούρτι, ή βέγκαν φιλικές εναλλακτικές λύσεις (καθώς και φυσικά αρτύματα να ερυθρελάτης πράγματα και rev επάνω σας μεταβολισμού). Έχω επιλέξει μόνο πέντε τρόφιμα επειδή ήθελα η απεξάρτηση είναι εξαιρετικά απλή – εύκολη σε κατάστημα για, εύκολα καταλαβαίνει κανείς και εύκολο για να το κάνετε. Επίσης, αυτές οι τροφές παρέχουν συνδυασμό άπαχο πρωτεϊνών, καλή carbs, υγιή λιπαρά, έτσι σας δεν θα στερήσει από το Σώμα σας κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης – και κάθε μία έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι υποστηρίζουν ειδικά απώλεια βάρους.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν φραμπουάζ αποτοξίνωσης δίαιτα χάπια

Η γρήγορη προώθηση πέντε ημέρας

Κατά τη διάρκεια αυτή 5 γρήγορη προώθηση μέρα μπορείτε να φάτε το ακριβές ίδια τέσσερις γεύματα ημερησίως, από τα συγκεκριμένα τμήματα αυτών των πέντε τροφίμων γίνεται σε συγκεκριμένες ώρες: το πρώτο μέσα σε μία ώρα αφύπνιση και τις άλλες αποστάσεις νωρίτερο τρεις και όχι περισσότερες από πέντε ώρες απέχουν μεταξύ τους. Από την εμπειρία μου, ένα πολύ βελτιωμένο, στενό, επαναλαμβανόμενες σχέδιο όπως αυτό μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη σωματική και συναισθηματική επανεκκίνηση.

Από την 5η ημέρα, πολλοί άνθρωποι παρατηρήσετε ότι εξαφανίζονται τους έντονη επιθυμία για τρόφιμα αλμυρό, λιπαρά ή γλυκό, και αρχίζουν να εκτιμήσουν τις φυσικές γεύσεις ολόκληρου τροφίμων. Και όταν όλες οι αποφάσεις για το τι ακριβώς να φάνε, πόσο πολύ, και όταν έχουν γίνει για εσάς, σας δεν μπορεί να ενεργήσει σε συναισθηματικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και συνήθους τρώγοντας εναύσματα.

απεξάρτηση δίαιτα: είναι ένα σχέδιο δίαιτας αποτοξίνωσης δικαίωμα για εσάς; Που μπορεί να είναι αποκλειστικά απίστευτη δύναμη στο βοηθώντας σας να εξετάσει τη σχέση σας με το φαγητό, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να μετασχηματίσετε (π.χ. θραύση του κύκλου του τρώγοντας λόγω πλήξη ή συναισθήματα). Από το τέλος των πέντε ημερών, σας μπορεί να ρίξει μέχρι οκτώ λίρες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η detoxing δεν είναι για όλους. Για κάποιους ανθρώπους, ακόμα και έναν προβληματισμό σχετικά με περιορισμό μπορεί να εντείνουν την έντονη επιθυμία ή θα οδηγήσει σε ανακλώνται overeating. Αυτός είναι ο λόγος μου γρήγορη προώθηση έκανα προαιρετικό (υπάρχει ένα κουίζ στο βιβλίο για να σας βοηθήσει να τακτοποιήσουμε (αν είναι κατάλληλη για εσάς). Για παράδειγμα, εάν είστε ο τύπος του προσώπου το οποίο panics στη σκέψη των τροφίμων που τίθεται σε απαγορευμένη κατάλογο, ένα αποτοξίνωσης μπορεί σοβαρά ελευθεροτυπίας.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν φραμπουάζ αποτοξίνωσης δίαιτα χάπια

Κάνουμε ό, τι είναι κατάλληλο για εσάς

Έτσι μου κάτω γραμμή συμβουλές για απεξάρτηση ή δεν απεξάρτηση: δεν αισθάνονται it's είναι κάτι που θα πρέπει κάνετε μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλής. Αλλά αν πραγματικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια καθαρή σχιστόλιθο και αποφασίσετε να προσπαθήσετε ορυχείο ή οποιαδήποτε άλλη μία, ακολουθήστε αυτά τα δύο βασικούς κανόνες:

  • Φανταστείτε ένα αποτοξίνωσης ως μια έναρξη περιόδου ή μεταπήδηση, η μετάβαση σε μια υγιή σχέδιο. Δεν πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη «δίαιτα» ή έναν τρόπο να καλύψουν κάθε υπερβολή. Γρήγορα σε ένα κύκλο της συνεχώς overeating τότε detoxing δεν υγιή σωματικά ή συναισθηματικά.
  • Ακούστε το Σώμα σας. Μπορείτε να αισθάνονται το φως και να ενεργοποιούνται, αλλά ένα πολύ-αυστηρή αποτοξίνωσης μπορεί να αφήσω αίσθηση αδύναμη, ασταθής, ζαλάδα, cranky και πονοκέφαλο επιρρεπείς. Αν δεν αισθάνεστε καλά, να τροποποιήσετε το σχέδιο να ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες του οργανισμού σας.
Τελικά, κάθε αποτοξίνωσης πρέπει να αισθάνονται σαν σκαλοπάτι για έναν υγιέστερο διαδρομή, όχι τιμωρία.

απεξάρτηση δίαιτα: είναι ένα σχέδιο δίαιτας αποτοξίνωσης δικαίωμα για εσάς;

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν φραμπουάζ αποτοξίνωσης δίαιτα χάπια