» » αξιολογήσεις καλύτερα προγράμματα απώλειας βάρους και κορυφαία ηλεκτρονική δίαιτα σχέδια

αξιολογήσεις καλύτερα προγράμματα απώλειας βάρους και κορυφαία ηλεκτρονική δίαιτα σχέδια

Ποιο πρόγραμμα απώλειας βάρους θα πρέπει να επιλέξετε;

Ανασκόπηση της βιβλιογραφίας υποδεικνύει ότι απώλεια βάρους δεν εξαρτάται από τον τύπο της δίαιτας. Ο βασικός παράγοντας για την επίτευξη μείωσης βάρους είναι περιορισμός της ενέργειας. Με άλλα λόγια, αν βρίσκεστε σε μια vegeterian ή μια μη-vegeterian δίαιτα, μια low-fat ή έναν νόμο-carb ή μια δίαιτα κάτι-στη-μεταξύ, θα χάσετε βάρος το στοιχείο περιορισμού της ενέργειας είναι επαρκές για να δημιουργήσετε θερμιδικής αξίας έλλειμμα στο τέλος της ημέρας. Ως εκ τούτου, η καλύτερη δίαιτα – αυτό που λειτουργεί και παρέχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα – είναι η δίαιτα συνηχεί με προσωπικές επιλογές και αξίες προς την κατεύθυνση της διατροφής σας.

Αυτή η απλή αλήθεια είναι καλύτερα παρουσιάζονται χρησιμοποιώντας τα λόγια του Dr Malik S. Vasanti από το Harvard School of Public Health, όπως έγραψε κάτω στο του πρόσφατη επιστημονική χαρτί που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα επανεξετάζονται κλινικής πρακτικής φύσης.

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχει καμία πειστική απόδειξη ότι ένα δημοφιλές δίαιτα είναι ανώτερη από μια άλλη σε μακροπρόθεσμη τον έλεγχο του βάρους. Είναι σαφές ότι μία δίαιτα δεν ταιριάζει σε όλους. Έτσι, όταν το επιτάσσουν οι δίαιτες σε ασθενείς, είναι σημαντικό να εξεταστούν οι πολιτιστικές συνήθειες και προτιμούν τα τρόφιμα για να μεγιστοποιήσετε τη μακροπρόθεσμη τήρηση». Dr M. Vasanti.

Δοκιμάστε το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους Νταν Online δίαιτα σχέδια

Επομένως, το ερώτημα είναι:

Ξέρετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα απώλειας βάρους που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς;

Πρώτα, ας απομακρύνουμε το μύθο σχετικά με την απώλεια βάρους.  Δεν υπάρχει ένα σχέδιο ενιαίου δίαιτα στην αγορά σήμερα ότι θα πρέπει να θεωρηθούν ένα «ενιαίο» λύση.  Παρά τα όσα λένε οι πινακίδες σας, σας στόχους απώλεια βάρους και κίνητρα δεν είναι το ίδιο για όλους.  Ακριβώς όπως υπάρχουν προφίλ προσωπικότητας, υπάρχουν dieter προφίλ, και ίσως μπορείτε να αντιστοιχίσετε ένα από αυτά που περιγράφονται κατωτέρω. Αν θέλετε να χάσετε δέκα ή εκατό λίρες, έχετε τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας επιλέγοντας ένα σχέδιο που σας ταιριάζει σας επιθυμίες, ανάγκες και τον τρόπο ζωής. Ένας τρόπος για να προσδιορίσετε την καλύτερη διατροφή για σας θα πρέπει να τις λαμβάνει το κουίζ δίαιτα προφίλ σε eDiets.com

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να βρείτε το πρόγραμμα απώλειας βάρους καλύτερη για εσάς;

Δεν είναι όλες οι δίαιτες εργασία για όλους τους ανθρώπους. Εύρεση αυτό που είναι καλύτερο για σας είναι σημαντική, επειδή αυτό που σας ταιριάζει το καλύτερο, θα λειτουργήσει το καλύτερο.  Δίαιτες αποτύχει κυρίως για τους εξής δύο λόγους:

  • Έλλειψη αποφασιστικότητα εκ μέρους της dieter, και
  • Επιλέγοντας το πρόγραμμα απώλειας βάρους λάθος.

Μόλις βρείτε το πρόγραμμα που σας παρακινεί και ταιριάζει με τον τρόπο ζωής και τους στόχους σας, μπορείτε εύκολα θα εμμείνουμε σε αυτή και να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Michael L. Dasinger, MD λέει:

«Οι περισσότεροι δίαιτα σχέδια θα λειτουργήσει καλά, αν σας κολλήσει στενά.  Το κλειδί είναι να βρουν ένα σχέδιο σας μπορεί να κολλήσει σε. Το σχέδιο σας σαν το καλύτερο είναι το σχέδιο που λειτουργεί το καλύτερο». Dr M. Dasinger.

Είναι σκηνοθέτης της παχυσαρκίας έρευνας για την αθηροσκλήρωση ερευνητικό εργαστήριο στο ιατρικό κέντρο τάπητας-νέα Αγγλία, Βοστώνη.

Δοκιμάστε το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους Νταν Online δίαιτα σχέδια

Πώς να βρείτε την σωστή διατροφή

Η βιομηχανία απώλεια βάρους είναι τόσο τεράστιο που σας είναι συνεχώς βομβαρδιζόμαστε με προτάσεις σχετικά με τη χρήση «πρόσφατη, κορυφαία δίαιτα» ποτέ.  Ταιριάζουν με τη σωστή δίαιτα στο προφίλ σας μπορεί να είναι όπως η συγκρότηση ενός παζλ μαζί.  Αν δεν χωράει, θα πιθανώς να απογοητευτεί και το εγκαταλείψει.  Αν αυτό το χωράει, κάνει μεγάλη διαφορά στα αποτελέσματα θα επιτύχετε.  Λάβετε υπόψη τα εξής:

  • Αν είσαι πολύ απασχολημένη με εβδομαδιαίες συνεδριάσεις, δεν θα πρέπει να μπορείτε να συνδέσετε ένα σχέδιο που απαιτεί ένα χρονοδιάγραμμα εξαντλητικά.
  • Εάν είστε ο τύπος του προσώπου που μισεί να μαγειρεύω ή οδηγεί μια έντονου lifestyle, θα μπορούσατε να μετά από ένα σχέδιο που παρέχει το μαγειρευμένο φαγητό παράδοσης.
  • Εάν διαπιστώσετε ότι είστε πλέον κίνητρα, όταν εργάζεστε με μια ομάδα ανθρώπων που αγωνίζονται για τα ίδια αποτελέσματα σε ένα στόχο, θα πρέπει να νομίζετε για μια δίαιτα που παρέχει μια ομάδα τακτικής υποστήριξης.
  • Εάν είστε ένα άτομο που είναι πολύ υγεία συνειδητή, ευδοκιμεί σε μαθαίνοντας ευεξίας και που αγαπά να μαγειρεύω, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα σχέδιο δίαιτας που σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με συνδυασμούς θρεπτικών τροφίμων και μείνετε μακριά από δίαιτες που περιλαμβάνουν παρασκευασμένα τρόφιμα και φούρνους μικροκυμάτων.
Δοκιμάστε το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους Νταν Online δίαιτα σχέδια

Τα 3 είδη Dieter: Σε ποια ομάδα είστε;

Παρακάτω θα βρείτε τρεις επιλογές διατροφής που στοχεύουν σε συγκεκριμένο τρόπο ζωής, προσωπικότητα και τους στόχους σας.  Όταν διαβάζετε τις προτεινόμενες λεπτομέρειες για κάθε dieter, μπορείτε να συνδεθείτε με ένα σχέδιο διατροφής και να γνωρίζετε ποιο πρόγραμμα θέλετε να βαδίσει προς την εύκολα.

Τύπος προφίλ 1: Την επείγουσα Dieter

Είστε ένα άτομο που είναι φιλόδοξο Πλήροφορίες για γρήγορα αποτελέσματα από μια δίαιτα;  Η επείγουσα dieter χρειάζεται και θέλει να χάσετε βάρος γρήγορα.  Επείγουσα dieters έχουν συχνά ένα επερχόμενο συμβάν το οποίο δημιουργεί αυτή την αίσθηση του επείγοντος, Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας γάμος ή μια επανένωση. Θα μπορούσε να είναι ακόμη και ποια στιγμή είχαν τη συσσώρευση ανεπιθύμητο λίρες στις πρόσφατες διακοπές.

Αν είσαι αυτός ο τύπος dieter, θέλετε ένα σχέδιο απώλειας βάρους ασφαλή και άνετη ότι είναι εύκολο, αποτελεσματικό και θα παρέχει γρήγορα αποτελέσματα.  Αυτό δεν είναι συνήθως μαμάς μακροπρόθεσμης λύσης για εσάς, αλλά μία μπορείτε να ακολουθήσετε για λίγες εβδομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες.  Μπορεί να είναι ένα μεγάλο άλμα έναρξη, δίνοντάς σας αργότερα το κίνητρο για να προσαρμόσετε μια δίαιτα μακροπρόθεσμα.

Είναι ιδανικό για όσους απολαμβάνουν την άνεση της δεν έχουν κατάστημα, σχέδιο, μάγειρας, καθαρίστε ή καταμέτρηση θερμίδων και carbs δίαιτες που χωράει αυτό το προφίλ.  Εάν είστε είστε διατεθειμένοι να μειώσει σημαντικά την πρόσληψη θερμιδικής αξίας, αντικαθιστούν γεύματα και ακολουθήστε ένα καλοσχεδιασμένο σχέδιο ότι βοηθά λιώνει το λίπος γρήγορα (μέχρι 5 λίρες/εβδομάδα) και στη συνέχεια η δίαιτα Medifast μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε το επιθυμητό αριθμό σας κλίμακα.

Εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα (2 λίρες/εβδομάδα) με ένα πρόγραμμα που λειτουργεί απίστευτα καλά επειδή είναι ΕΎΚΟΛΗ να την ακολουθήσει, τότε Nutrisystem είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σας. Nutrisystem έχει ένα αποδεδειγμένο επιτυχία, όπως αυτό έχει βοηθήσει εκατομμύρια επιτύχει τους στόχους της απώλειας βάρους στο παρελθόν 30 χρόνια.

Δοκιμάστε το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους Νταν Online δίαιτα σχέδια

Προφίλ τύπου 2: Η ολιστική Dieter

Θέλετε να αποκτήσουν νέες γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με το πώς να χάσετε βάρος και θα τον κρατήσει για ζωή;  Νιώθεις ότι μαθαίνουν να κάνουν καλύτερη διατροφή και άσκηση επιλογές είναι πιο σημαντική από απλά να χάσετε βάρος;  Στη συνέχεια, απλά ίσως να μια ολιστική dieter.

Ως μια ολιστική Dieter ενδιαφέρεστε περισσότερο από απλά να χάσετε βάρος.  Θέλετε να αγκαλιάσουμε συνολικής υγείας και ευεξίας και είστε πρόθυμοι να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, έτσι ώστε θα αντιμετωπίσετε απώλεια βάρους, υγεία και μακροζωία.  Θέλετε να επιτύχουν κάτι περισσότερο από ένα αριθμό της κλίμακας μπάνιο και ψάχνετε προς τα εμπρός, για την αύξηση, ζωτικότητα και ενέργεια.

Πολλοί ολιστική Dieters είναι λίγο foodies, που αγαπούν να μαγειρεύω πιο όμορφο, μεγάλο γευσιγνωσίας ανεπτυγμένο γεύματα. Πολλοί από αυτούς είναι οι κοινωνικοί άνθρωποι, που αγαπούν να μιλάμε για την ανακάλυψη και το ταξίδι αλλάζοντας τον τρόπο ζωής τους και σχεδιάζει τους μενού σε μια ρύθμιση της ομάδας υποστήριξης.

Αν χάσει βάρος μόνο δεν σας μόνο προτεραιότητα και αισθάνεστε πιο κίνητρα, όταν συναντάτε τους άλλους με παρόμοιους στόχους, βάρος παρατηρητές πιθανότατα θα ταιριάζουν προσωπικότητα και το τρόπο ζωής σας.

Δοκιμάστε το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους Νταν Online δίαιτα σχέδια

Προφίλ Τύπος 3: Η λιτότητα εκ μέρους Dieter

Ντίτερ αυτή θέλει να ξεκινήσει αμεσότερα και χωρίς καθυστερήσεις.  Δεν θέλετε ένα πρόγραμμα με αποστολές τροφίμων, υπολογισμούς, ή καταμέτρηση σημεία, αλλά ένα σχέδιο απώλειας βάρους απλή και γρήγορη που λειτουργεί και να πληροί τον προϋπολογισμό του εγκυμοσύνη περίπου.

Ως μια λιτότητα εκ μέρους dieter μπορείτε να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα για το οποίο δεν χρειάζεται να πληρώσουν επανειλημμένα.

Που μάλλον δεν σας ενδιαφέρει μετά από μια δίαιτα παρκέτα και μπαρ, ή συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες συνεδριάσεις να ζυγίζεται και να συζητήσουν την πρόοδο και τα συναισθήματα.  Αντίθετα, θέλετε να λάβετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, μελέτη, και να ξεφεύγει από δική σας και εκτελέσει. Έχετε την self-motivation και την αποφασιστικότητα να συνεχίσει επιθετικά σας επιθυμητούς στόχους.

Δοκιμάστε το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους Νταν Online δίαιτα σχέδια

Ποιον τύπο Dieter είστε;

Υποθέτοντας ότι το επίκεντρο υπήρξε σας επιθυμίες, ανάγκες και στυλ ζωής, πιθανότατα βλέπετε από τώρα πού σας ταιριάζει.  Έτσι, αποσύρετε το συνιστώμενο διαιτολόγιο προγράμματα και αναμιχθούν οι συγκεκριμένες απαντήσεις σε καθένα.  Μην ξεχνάτε ότι η δίαιτα που σας ταιριάζει το καλύτερο, λειτουργεί επίσης το καλύτερο!